MS dorazila a já to ted udelám jinak;)

23.05.2010

Tak ted jsem to dostala, nee ze bych skakala radosti ale urcite me to potesilo :///: hned jsme vzala první clostík a čajík piju dál, neměl by uškodit:) měřit BT budu jen do ovu a dva tri dny po abych věděla zda byla a pak ne pac duphaston ji stejne zvysi a jen to znervoznuje:) trosku vylepsim zivotospravu, pridam sporty nejaky a tu mojzisovku:)a pmalinku a uvidime jestli broucek prijde:)
Akorat musime vic :|-|: u nas je to treba i tejden bez takze zadny takovy ted :s:
Ještě se chci zeptat kdo vi?mam ms jen ctyri dny a pak konec, myslite, že to je spatne?ze by nedostatecne dorustala sliznice?ale nekdy i je vysoka podle dr a stejne to mam kratky, tak nevim :? :|€|:

Jdu ještě hajíí pa paaaaa

Jé to ten Clostík bereš teda brzy, já ho mám od pátého do devátého dne :) Můžu se zeptat, co piješ za čajík? Jinak držím pěstičky, ať to příště už vyjde :a:

In reply to by Jajda007

na vaječníky směsku, je tam kontryhel, maliník, hluchavka atd. je dobrej neboli ms a upravuje cyklus a kontryhel zjistuju ze je i na jiny veci dobrej:)
koukam ze mate vsici clostik az takhle me ho napsala od prvniho no nevim co je v tom za rozdil :?

Andy, ty jsi to dneska dostala a hned sis vzala clostík? Vždyť on se bere od 3. nebo 5. DC?
Jinak u nás je to se snažením podobné :'zz): . Teď si přítel našel lépe placenou práci, tak se to možná trošku změní, ale uvidíme. Tobě držím pěstičky, aby to vyšlo co nejdříve.

In reply to by Andynka

Aha, tak to slyším poprvé, ale každý to má asi jinak. No zaměstnat ho asi moc nepůjde, bude chodit teď z práce asi hodně unavený, bude dělat na směny, takže to bude ubíjející. Ale snad se to zlepší, musím věřit.

ahojky :-), já mám ms jen 3 dny, někdy i 4, ale to je zázrak, a když jsem se ptaka dr, jestli je to v pořádku nebo jestli je něco špatně, tak mě řekl, že je to naprosto vpořádku....tak nevím, ale zase mě to začalo hlodat. a ještě k tomu dodal, že jsou holky, co to mají i 7 dní, tak co je lepší?.......tím mě dorazil.....a ať co nejdřív hlásíš // :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky