vím že to sem moc nepatří, ale prosím o pomoc - Odvolání na VŠ

22.05.2010

Ahojky,

nedávno jsem dělala přijímačky. Braly 60 a já jsem 64 a přemýšlím nad odvoláním. Ovšem když jsem si přečetla toto tak nevím zda poslat odvolání a nebo čekat. Můžete mi říct váš názor???

Děkuji moc.

http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Brno MUNI obor učitelství pro mateřinky, dálkově . Musím kvůli práci :( tak jsem zvědavá zda to klapne :)

Tak já bych to viděla takto. Pokud jsi dělala přijímačky ma MUNI, tak jsi určitě dělala TSP, myslím, že akorát lékařská fakulta mají svoje přijímačky. Oni se dělají takto dřív, a pokud se k zápisu nedostaví těch 60 studentů, automaticky oznámí přijetí studentům, kteří jsou v pořadí. Vše je taky hned na netu u přihlášek. říkají tomu autoremedura.
No já bych pro klid duše asi žádost o přezkum poslala, ale opodstatnění to má jen v tom případě, že jsi našla chyby v testech. Takže podle mně bude záležet kdo se tam nakonec z přijatých skutečně zapíše. Myslím, že máš velkou šanci. Ještě asi taky podle toho, kam se hlásíš, jak prestižní je to obor.

Určitě pošli odvolání! Pokud jsi splnila podmínky pro přijetí a nevzali tě jen z důvodu omezeného počtu přijatých, tak máš skoro sto procent šanci, že tě vezmou. Vždycky se najde dost lidí, kteří si vyberou jinou školu a sem nenastoupí. A i když píšou, že nemá vliv na obsazování míst to, zda uchazeč odvolání podal nebo ne, tak podáním odvolání projevíš zájem o studium. A to se cení. Navíc na podání odvolání máš právo a je hloupost toto právo nevyužít.
Přeju hodně zdaru :)

ahoj, anglicky neumím moc dobře takže bych to nepřelouskla, ale viděla bych to takhle: pokud jsi spilnila podmínky přijetí ale nebyla jsi přijata kvůli velkému množství uchazečů tak určitě odvolání pošli, ale pokud jsi nesložila přijímací zkoušky tak to asi nemá cenu. za poslání odvolání nic nedáš(teda možná něco za poštu:), takže jak ti přijde vyrozumění tak to sepiš.

ahoj, tak u nás brali 30 a já byla 50, o 2 body. nic sem neposílala a pk mi přišlo, že dělaj dodatečný přijímačky protože se všichni nezapsali. myslim, že kdybych poslala odvolání, tak mě do tohohle nezařadí, podl toho, co mi vyprávěly holky ve škole, jak byly těsně pod čarou, psaly odvolání a nevza je. kdyžtak se informuj, jestli tohle doplˇující přijímání dělaj. jinak k odvolání musíš mít pádnej důvod, to, že si těsně za čarou není důvod.

Ahoj, pokud ti už domů přišlo rozhodnutí o nepřijetí, tak ti už běží 30denní lhůta, v níž se můžeš odvolat. Hodně štěstí ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky