Ach jo,

22.05.2010

Ahoj květinky a těhulky, tak tu čtu jak začínají rodit červíci a já stále nic :( Je tu vůbec ještě nějaká květinka u které se to ne a ne rozjet?? :€}€: Za týden termín a pořád nic. Jestli to nebude taky tím, že nad tím pořád přemýšlím, u prvního těhu jsem to takhle nehlídala a ve 39týdnu porodila. Tak uvidíme, abych tu ještě nebyla v půlce června... :( No tak jsem se vypsala, dnes jsem se probudila s nějakou smutnou náladou tak jsem se musela vypsat... tak pá květinky...a které čekají už na porod jako já, tak přeju ať se jim to už taky co nejdříve rozjede.. :a:

Tak koukám, že je nás tu ještě dost. Já jsem si po úterním monitoru myslela, že už se to připravuje a taky jsem pořád celá a bříško mám jako bych čekala dvě .Uvidíme, co nám řeknou na kontrole, že? My máme termín z genetiky 29.5, tak jsem zvědavá. Zatím pa.

In reply to by Luciánka

Tak jsem napnutá jako struna, jak jsi dopadla na kontrole? Nenechali si tě tam nakonec? Já jsem dneska byla zase jen na monitoru, malá se tentokrát předvedla v nejlepším světle a ne jako minule, že půlku prospala. Jen mi dvakrát nebo třikrát vylétly kontrakce k 70. Všichni se mě ptali, jestli něco bolí, ale já jsem to skoro nepociťovala. Už i zjišťovali, jak to mám daleko do Klatov, tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Na další monitor jdu v pátek, tak uvidím. Zatím

In reply to by mirkaberkys@se…

ahoj, psala jsem blog jak jsem dopadla. Ne nenechali si mě tam:):) Otevřená jsem na prst, doktor řikal že hlavička naléhá, že už to může být každým dnem, tak uvidíme...Jinak vše v pořádku a na pásy půjdu bud zítra nebo ve čtvrtek. No vidíš to, ty ještě porodíš dřív jak já :)

Ahojky tak to se neboj mi už přenášíme druhý den a dnes jsme byli na kontrole a na porod to v nejbližší době nevypadá.Pokud do příští neděle neporodíme tak nám budou vyvolávat porod a to se mi teda nechce :O .Tak sned se malá umoudří a vyleze sama:Tak se zatím měj a nevěš hlavu snad se ty mimča umoudří a půjde sami. :a:

Já už přenáším :€[€: V úterý mi :*8*: řekl, že to bude každým dnem a nic :€\€: Malé se ven nechce a já se cítím baječně. Pokud neporodím do pondělí tak mám v úterý nástup na vyvolání :a:

Tak to jsem já :-) já mám za za týden termín a pořád nic. Neboj nejsi tady sama :one: :///: .
Tobě bych to rozjetí také moc přála :one: :a: pa,pa a nesmutni .... :one: :a:

Ahoj, já taky budu snad přenášet a to nám hrozil předč.porod (ha ha)..termín dle UZ jsem měla ve čt a dle MS máme zítra, ale nic tomu nenasvědčuje..dole je prý dle Dr. vše přichystané..ale nevím no...mám velký strach z dlouhého porodu...ale už bych aji rodila už se ani pořádně nevyspím v noci Krásné odpoledne Květinky..Lucie100

neboj, nejsi tu sama, u mě se taky nic neděje, termín máme ve čtvrtek 27.5., před chvílí jsem přijela z monitoru z porodky a taky se nic nechystá, otevřená na špičku prstu, víc nic. Už bych to taky chtěla mít za sebou....Tobě přeju ať se už taky něco začne co nejdřív dít.. :a: Lenka

Ahoj, tak ja se taky pridavam, termin mam v pondeli 24 a porad to na nic nevypada, ale Dr. my vcera rikal ze to muze byt kazdym dnem ale jsem k tomu nejaka skepticka, takze si me pro jistotu pozval na stredu aby jsme se domluvily co a jak. Jediny kdo ma z toho radost je muj pritel protoze ten ma 30.5 narozeniny, tak by si moc pral aby to bylo co nejbliz k jeho datu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to jsme na tom stejně,já mám termín 27. a když to nepřijde tak nastupuji 25.do nemocnice na vyvolání kvůli těhu cukrovce.Bříško tvrdne ale pořád nic,taky se na tu naši prdelinku moc těšíme.Pa,pa :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aby to stihlo, přemlouvat,přemlouvat...ale oni mají svoji hlavičku už teď, co?? asi se jim u nás líbí a nic jim v bříšku nechybí... Ale zase víš že nejdýl za týden budeš mít mimčo u sebe.....Tak to budu čekat na zprávičku... držím pěstičky :€s€:

Hojky Luci,
tak já jsem taky stále na seznamu čekatelek, takže v tom nejsi sama. Termín mám termín až 30.5., ale taky se nechystá vůbec nic. :( Tedy podle slov a zprávy paní doktorky, já mám pocit, že už je to tady několikrát denně. Ale spíš je to o tom, že se asi docela bojím, jak vše půjde. Jeníček bude mé druhé dítko a i když to u mého prvního (před 13 lety) nebyla žádná hrůza, tk teď sjně jako ty přemýšlím, co bude.
Luci, hlavu vzhůru, žádné stesky. Nic jiného než čekat nám stejně nezbývá. (I když si taky říkám, jestli tu nebudu s pupíkem ještě na vánoce).
Držím pěsti, ať nám to všem čekatelkám vyjde co nejlépe... :a:
Martina (a Jeníček)

In reply to by Tinax

děkuju moc za povzbuzení, alespon vím, že v tom nejsem sama....:) to jediné mě trošku uklidnuje teda. Tak přeji taky aby se to rozjelo a aby nás minulo vyvolávání! Ještě ani nevím kdy bych šla na vyvolání, ale v úterý jdu doporadny tak se na to zeptám... tak pá :a:

madla:ahoj tak já se taky přidávám,už melu z posledního :dance: termín mám 26.zatím se nic nechystá,ani mi nekleslo břicho!?CS mám stále 1! :€\€: Aspon v noci se to zklidnilo(chodila sem tak 10x na wc,ted ke konci jen 2-3x),tak trochu naspim..zato ráno se na wc fakt nemůžu ani doplazit,břicho tvrdne dost a pobolívá tak nějak už celé.. :00: Spíš to vidím na červen a přenášení,ach jo,pa,hezký víkend,má být aspon hezky :€s€:

Ahoj já taky čekám a nic. Sice mám termím až 31. ale už jsem pěkně nervozní a chtěla bych to mím za sebou. Břicho mi kleslo už před 14 dny, tak že si ho při chůzi nakopávám a malý si nechce dát říct :(

Ahojky tak stím strachem je nás tady asi více doktoři ztraší a nic .Prej do týdne se už neuvidíme a já věřím že určitě ano ! Nějak se na porod necítím . Ale nálady a emoce pěkně začaly pracovat ! :#o: Tak snad to už budem mít za náma co nejdříve a budem si užívat těch miminek

Ahojky Lucí :€s€:
Já jsem tady taky....Už mám po termínech a taky se malinký nechce ven :|€|: .Navíc mě dr. :*8*: straší,že budeme mít tak kolem 4500g...
Už mám strach,že málá s píš ven nemůže,protože bolesti mám už hrozný,ale stále to neni k porodu...Už to musíme holky nějak vydržet.Já taky nechci na vyvolávačku,ale asi mě to nemine....Alespoň,že už svítí sluníčko :€s€: ....Tak holky přemlouvejte pupíky :€O: a kdyby náhodou,tak přeji rychlé a co o nejméně bolestné porůdky...papa :a:

In reply to by Petulinka25

jéé tak to bych se taky bála kdyby mi řekl že to vypadá na takhle velký mimčo, ale oni to stejně neodhadnou přesně, tak klidně můžeš porodit 3500g.... Tak budem přemlouvat ty naše dítka, no nic jiného nám taky nezbyde, že :) :a:

já jsem stále také tu.Mám teda ještě čas,termín mám v pátek.ale už bych brala,aby to začlo a malá nic.Asi bude mít hlavičku samou kudrlinku,když se tak čančá.A co ty?Nějak už to musíme vydržet,já mám jen strach,aby mi ji pak nechtěli vyvolávat.Což se bojím.

In reply to by Janýska 1

Tak taky budu doufat v to, že se čančá :) termín mám taky až za týden ale už to mám vše nachystané tak by to mohlo přijít.. Vždycky uklidím, napeču a uvařím, těm mým klukům a řikám si že když to mám vše připravené tak můžu jet, a ono nic :) určitě to přijde v nejmín očekávanou dobu :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky