Můžu porodit.. a raději do 1.6...

21.05.2010

Jsem v rozpacích.. chtěla jsem být s miláškem a Tomem, jenže se týden zdržel posudek odhadce, který banka písemně potvrdí až v úterý. Mělo to být dnes. Tudíž je jasné, že peníze nestihnou dorazit do konce měsíce. Nevím, kde se zase stala chyba, ale opět jsem se rozčílila. No jo, voni maj všichni horu času, že???

Tak milášek přemýšlel a dospěl k tomuto: Tomáš 1.6. k dědovi do Chomutova. Já s miláškem k jeho bráchovi :€{€: do porodu, po porodu na Šumavu. :|€|: Dorazí peníze, 14 dnů zařizování pro miláška, aby to tam zprovoznil, přestěhoval.. vyběhá i prý rodný list a dojde na pojišťovnu. K dr. půjdeme, až přijedeme.

Takže přemýšlím, co je lepší: Porodit do 1.6., abych nemusela k bráchovi.. ááánééébo se pokusit přenášet tak dlouho, dokud se nebudeme moct přestěhovat???

Tak baby, teď raďte.. a i s návodem.. Aúúúú posel!!!

hlavní je, že to bereš s usměvem....a jestli jde o tu radu já jednu mám...malé jsme od 7 měsíce říkala, že budeme rodit 8.5....že v noci přijdou postupně bolesti po pěti minutách, ráno se nasnídáme s taťkou a do 16:00 máme poroděné, žádné ciráty nebudou, že to sfoukneme pěkně rychle ať slavím den matek jako maminka-všichni mi říkali jo to máš pěknou představu ale jako prvorodička budeš určitě přenášet a rodit budeš několik hodit, i doktor mi to 7.5 řekl, že se nic neděje a ani to nevypadá, že se něco dít bude....hahaaaa a hádej kdy a jak jsme rodila??? 8.5 ve dvě ráno mírné bolesti po 5 min, v poledne mě příjmali na porodním, Ve 13:50 jsme se s PA smáli, že to možná do 16:00 stihneme a ve 14:05 už na nás koukala naše malá princezna...takže moje rada je, musíš si to dobře naplánovat a říct to i mimču v bříšku...přeju hodně štěstí Karla

In reply to by KarlaYahur

Děkuji.. moje máma to měla podobný.. byla u dr. a ta jí řekla, že od teď už může.. a druhý den jsem byla venku! :s: Dozvěděla jsem se to, když jsem se jí zeptala, v jakým týdnu porodila a jak.. no a ona řekla: "Na povel!" No a ona mi to vysvětlila, že vážně na povel! Tak pak, že to nejde!

Ha Ha ha, Jani, ty jsi vtipna, jako kdyby sis mohla vybrat! To aby jsi Elscice zacala kazdy den domlouvat:-))) No mas teda "vyborny" zazemi pro blizici se porod, te obdivuju, jak to neses statecne! tak at to dopadne co nejlip, Jani!!!!!!!A dej urcite vedet, jak se to vyviji!

In reply to by Ajci

Šak mi už chvíli leze na nervy.. v noci se mnou házela.. jí evidentně překážím! Vím, že to zná každá těhule a musím se u toho smát se slovy: Kam jako myslíš, že jdeš?? Se moc daleko nedostaneš! Zázemí výborný je, ale důležitý je, že je chlap, rodina ku pomoci a výbavička pohromadě.. zbytek se musí zvládnout. Táta zrovna sedí u Hornbachu a vybítá komín, sprchu, promalex, sádrokarton.. a tááák.. ten to chce mít během prázdnin dole evidentně hotový.. chápu ho.. chce civilizovaně bydlet.

Víš, co prohlásil na skříň? (Provizorní bude stěna od mýho táty - taková ta mohutná přes celou zeď.. tu rozdělíme do dvou místností - nejdřív budeme v tom 2+1, než udělá ten 3+1. "Skříň? Skříň potřebujeme jedině jeko kus baru na sušenky a bonbony, já můžu mít ponožky klidně v krabici.." To mě rozesmálo. Chlap! Jo, já potřebuju skříňku pro Elinu, na tom trvám! Jinak to taky zvládnu s ponožkama v krabici.. ale jak máme každý jiný priority: Táta potřebuje skříň na sušenky, já na oblečení pro cácoru. :s:

Hezký den, odpo, večer!

prijde mi sranda, jak to tady řešíš, kdy porodiš, jako kdybys to mohla ovlivnit...kámoška chtěla rodit, dělala pro to všechno možné a přenášela 10 dní, než ji porod vyvolali:)))) myslim že jestli rodit 1.6. nebo dýl vubec neres, to neovlivniš

In reply to by Janinaaa

Vždyť to je sranda! Až to opravdu přijde, tak budu nadávat, že to ještě přijít nemuselo.. že to mohlo ještě chvíli počkat.. pak se vzpamatuju, nadechnu, uklidním se a budu doufat, že všechno proběhne v pořádku.. se mi o tom zdálo.. táta mi cpal ráno (když přišel z noční) svojí chloubu do klína, ale jak jsem byla z noci unavená (jsem zase nespala), tak jsem i při dráždivých pohybech usla.. :s: . Takže táta se jen pevně přitiskl a usl taky. Je to zlatíčko.. aby mi to vydržel. Já bych i chtěla, ale fakt už je to.. vůbec to není ono.
Sleduji každou těhuly, rodím s nimi, závidím jim, usmívám se na monitor, když vloží miminka.. je to zase jiný svět.. a potom zase bude jiný.. Jééé, mám rád život!

Jo, dětičky si to stejně plánují po svém... já taky chtěla porodit až poté, co se přestěhujeme, nebo o něco dřív, a hádej, jak to vyšlo?
Jo, stěhování bylo naplánované na 29. - 31. srpna, termín porodu jsem měla 7. 9., no a Gabčulce se zachtělo ven 26. srpna, takže 30. nás propustili z porodnice, takže si manžel mě a malou odvezl k dědovi, jel nás odstěhovat, a druhý den si nás odvezl do nového bytu a v obýváku uprostřed byla hromada pytlů s oblečením a podobné věci, které nebyly kam dát, protože ještě nebyly dodělané vestavěné skříně... no a přežili jsme to... jediné, co fungovalo a bylo hotové, byla kuchyně, koupelna, WC a ložnice s postýlkou... ostatní bylo zatím provizorní, nábytek jsme dokupovali ještě posléze, ale to nejdůležitější bylo...

In reply to by Blue Jane

Neexistuje na to nějaký Murphyho zákon?? Měli jsme se stěhovat o víkendu: Dr. mi pohrozila porodem. Ráno mi bylo dobře, tak si říkám, že to znamená, že stěhování nebude. Stěhování se tímto posouvá na termín.. takže tu budu strašit do termínu.. a jak debil se budu stěhovat sem tam.. 31. musíme odtud, na týden půjdu ke "švagrovi" a při začátku stěhování pojedu do porodnice. A pokud se to zase odšoupne, porodím na den, kdy se bude stěhovat a akorád přidělám starosti.. no a to by bylo ještě dobrý! Horší by bylo, kdyby se to povedlo jako Tobě.. přijít do největšího nepořádku! jsem ráda, že nejsem exot tady sama.. a to mám ještě štěstí, že si odjedu k babičce a nechám přítele, aby to tam dal trošku do kupy a pak si pro nás přijel.. Díky moc, zřejmě to přežiju taktéž, co ? :a: :h: :00: :€Ss€:

No to tak bývá..nic neí tak jak bychom si přály..bohužel...Snad se to teda rychle vyřeší...
Jinak děláš jako by se dalo porodu poručit..příroda rozhodne a jedeš!!! :s: Přeji aˇt je tady vše v klidu a klapne to co nejlíp!!!Terka :h: :k:

Ahojky Jani, je fakt, že to neovlivníš ;) , ale zase na druhou stranu datum 1.6. - Den dětí je moc pěkné :) Já mám termín až 7/6, ale říkala jsem ze srandy, že budu rodit na Den dětí. :dance: Takže uvidíme jak to dopadne. Jinak se přiznám, že to celé těhotenstí je už opravdu zdlouhavé a unavující. :O Přenášet bych tedy nechtěla.
Spíše si už říkám, že by to mohlo přijít, ale jakmile to přijde, tak :jawdrop: si budu říkat: "už"??? :€z€: Tak přeji pevné nervy a ať to stěhování proběhne co nejlépe a nejrychleji! :a:

ahoj, no tak nevim v čem chceš poradit. ty neovlivníš kdy porodíš...takže se nech překvapit....

In reply to by JaMiOn

Ovlivním: Maliník, sex a procházky a pár přesunů pytlů nebo nohy nahoru? Mám CS6, X3 a varování paní dr.. Vím, že to není směrodatné a zavazující, že když vyběhnu párkrát schody, že se to rozjede, ale pořád mám ještě bradavky a nebojím se je použít!

In reply to by Jana Kulhánková

Ahojky Jani, doufám, že neva, že napíši sem, i když mezi vás nepatřím, ale jak jsi psala o maliníku, sexu, procházkách a tak, jsem si vzpomněla, jak jsem se snažila já, maliník jsem pila cca od 34tt, pravidelně, procházky každý den, v rámci počasí, každý den několikrát chůze po schodech, každý den jsem vytírala měsíc před termínem jsme malovali celý byt + úklid a sexovali jsme taky, pak jsem byla 39tt CS jsem měla 0, zavřená, ale hlavičku dole a nálehala, poslíčky nepravidelný několikrát denně i v noci, pak jsem byla 41tt CS 1, ale zavřená, monitor ukázkový, ale šla jsem domu se žádankou na příjem do porodnice, pokud se nepřihlásí sama a 10 dní po termínu, v den, kdy jsem měla nástup do nemocnice, mi prdla voda, přijela jsem do porodnice a byla jsem otevřená pouze na dva prsty, takže si myslím, že to u tebe už moc dlouho trvat nebude a bude Eliška na světě, moc na tebe myslíme a až ten den a okamžik příjde a Elišku budeš chovat v náručí, pošli sms, pa a opatrujte se holky :o)

In reply to by monicaaa

Ahoj Moni! Patříš mezi nás.. i když jsi mamina, ne těhule.. Pošlu, jestli mám číslo.. rozhodně dostaneš meila, že? Tak ty jsi takhle bojovala? Takže jsi trpěla u porodu dlouho, co? Dřív, než ve 40.tt porodí málo holek.. to jsou světlý výjimky. Rozhodně chci porodit přirozeně, i kdyby pár dní po, než vyvolávaný dřív.. Buď ráda, že Ti prdla voda.. Vyvolávanej je hnus. Žádní poslíčci, žádný intervaly.. prostě prdne voda a jedeš po 2 minutách třeba 6 hodin! Hned na plný obrátky.. já z toho tehdy byla na švestku.. jak jsem chodila po chodbě, křížila nohy a hulákala, že ať se klidně narodí, ale ne tamtudy! Jo, mladý kuře, nečekala jsem to.. Díky Moni a klidně piš piš piš.. nejenom mě.. :c: :a:

In reply to by Jana Kulhánková

Myslím, že všechno je velmi individuální... já porodila dceru 38+2, první dokonce o týden dřív, takže 37+něco, mezitím syna jsem přenášela o deset dní... a vyvolávaný porod nemusí být horší, to je taky mamina od maminy jiné... mě ten druhý porod vyvolávali, za tři hodiny bylo po všem, dostala jsem oxytocin a už to jelo... ale úplně stejně mi jel ten první i třetí porod, kontrakce začaly po pěti minutách hned a plus mínus za tři hodiny jsem měla holky na světě... a bylo to stejné jako ten vyvolávaný, nemám pocit, že by vyvolávaný byl horší...

In reply to by Jana Kulhánková

Ahojky, tak to jsem ráda, pořád si to tady čtu a kolikrát bych toho napsala, jen jsem nevěděla, jestli můžu, jj bojovala jsem byla jsem z toho na švestku, už to bylo dlouhé, jinak rodila jsem 12 hodin, první kontrakce byly nepravidelné, pak po 5 minutách, pak po 3 a pak 3 hodiny, než jsem porodila po minutě, to bylo nejhorší a na sále jsem byla hodiny a půl, nemohla jsem jí vytlačit, ale nakonec se povedlo, budu ti držet pěstičky, abys to měla rychle za sebou a moc netrpěla, papa

...ty jo beru tak já nevím:( já kdybych byla tebou tak se z toho všeho asi zesypu:(! Jseš fakt úžasná že to tak všechno zládáš snad ti někdo poradá já nevím sama co bych dělala tak raděj radit nebudu:)Měj se krásně pá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky