pohyby miminka...????

20.05.2010

Ahojky těhulky,

už asi dva týdny vnímám pohyby našeho mimíska, ale posledních pár dnů se až lekám, jaký cítím v břiše a obzvlášť v podbříšku rány (zvlášť na stydkou kost), až si říkám, jestli je to v tomhle týdnu možný a vpořádku. Často mám i pocity, že mimís šťouchne do konečníku, protože mi v něm až cukne a nebo do močového měchýře - to mám pocit cuknutí dole..... Máte některá podobný zkušenosti, je to silnější vnímání pohybů OK?

Moc díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

To víš že už můžeš miminko cítit...prý se to stává sice jen velmi vzácně ale stává...Jsem také jedna z těch co měli to štěstí cítit malého v 16týdnu, a dodávám i vidět :-D prý mám slabou břišní stěnu(vždycky jsem měla místo bříška obrácený lavor že jsem se mohla drbat ze předu na páteři :-) ) teď jsem ve 25týdnu a vidím jak mi lítá bříško ze stany na stranu, a občas někde vykoukne nožička :-)
Ze začátku mi doktoři v Rokycanské tvrdili že to pohyby být nemohou a já pořád cítila kopanečky a pak jsem přijela do Hořovic a tam se maličkej nějak rozdováděl a bylo mi řečeno že mám štěstí a že to opravdu jsou pohyby.

In reply to by stoppgirl

No, už jsme na začátku 21.tt a už 4. den mám opravdu pocit šílenejch ran do bříška, zvlášť do podbříšku a hlavně neustálej pocit plného močového měchýře, s čímž je spojený i to, že pak cítím do oblasti spodku ( do poštěváčku nebo pochvy) takový cukání...Tak si říkám, jestli k tomu nemám nějak víc podrážděnej močovej měchýř nebo nervíky, popřípadě jestli je možný cítit pohyby miminka i právě do spodku.....Čípek jsem měla začátkrm týdne dobrej, ale teď mám takovýhle pocity, tak se bojím a jen doufám, že to můžou být pohyby....

ahoj,když jsem čekala své holčičky,tak jsem při obou tehotenstvích měla pocit,že mi tlači dole na kosti a občas jsem měla pocit,že mě dole snad škrábou prstíčkama do třísel,jak mě to tam lechtalo.Jestli si nejsi jistá,jestli je to v pořádku,tak se zeptej dr.,ale ti prcci se tam hrozně hemží,navíc jsi ve 20 tt,takže má ještě stále dost místa na "lumpárny" :€m:

Ahojky,mně zrovna dneska dal brouček pěknou ránu do podbřišku až jsem nadskočila jak jsem se lekla, bylo to poprvé tak silné :qu: Jinak jsem ve stejném týdnu :C]]:

No já mimíska nemám tak zákeřného, že by mě dával rány do konečníku nebo do stydké kosti :s: , ale občas mi dá docela velkou ránu, až mě to překvapí. Jsem taky ve 20tt. :€s€:

In reply to by smazi

No my byli na UZ a doktor mi říkal, že ani nemůže prcka pořádně změřit, jelikož je značně hyperaktivní. Nejvíc cítím pohyby, když ležím na boku a nebo na zádech, jsou to už poměrně dost časté silné rány, někdy mi až naskočí pupík, hrůza. /plně nejvíc cítím pohyby v oblasti podbříšku, zvlášť jak je stydká kost. Na UZ nebylo mimi vůbec dole a přesto mám pocit, že mi malá kope do pochvy a hodně často když potřebuju na wc tak mě přijde, že mi to škube v celém spodku, hodně močový měchýř a jakoby v oblasti čípku. Asi budeme mít malou dračici.....Hodně mě ty pohyby znervozňují, zvlášť pokud jsou v oblasti pod stydkou kostí, občas až nadskočím.....Beru 1x denně Magnosolv a dr. říkal, že nic dělat nemůžeme, že s čípkem to nejspíš nesouvisí.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky