Baby calm

22.05.2010

Ahoj tety.Jak už jsem tu včera večer psala,tak Kristýna mi doporuřila pro malou Baby calm.Nemůžu to nazvat jinak než zázračný kapky :#~:
Malé jsem je nasadila včera v poledne a čekala jaká bude noc.nejvíc jí prdíky trápí v noci,pořád kope nožičkama a poplakává.To nemluvim o tom,že jí mám potom každou hodinu u kozy a noci jsou strašné.
Tak vám popíšu dnešní noc :s:
V p§l deváté jsem dala Malou do postýlky,sama usnula. :one: Vzbudila se v 1:30 na papání,usnula.Pak se vzbudila v 5:30 na papání a usnula.A pak pozor!!! Vstávala až v 8 hodin :\x: :\x: :\x: Normálně vstává v 6 a v 8 chodí zase spát.
Celkově dnešní noc super,vůbec nekopala nožičkama,krásně v klidu bez pláče spinkala :h:
Opravdu všem doporučuji a Kristýnko děkuji moc za radu.Věřim,že to bude fungovat pořád a Markétka bude spokojené děťátko bez prdíků :girl:

lukyno, jsem moc ráda, že zabraly. konečně se vyspíš. mějte se krásně a ať je markétka stále v pohodě!!!!!! :'zz):

Ahoj Luky, tak to je moc fajn, že kapičky Markétce pomáhají :one: a hezky i spinkala :~!: jen tak dál. Já, jsem Baby Calm Adince koupila, když byla úplně maličká :||): používali jsme je asi týden a pak jsem se na to vyprdla, protože lepší prdíky nebyli, spíš mi připadalo, že je to naopak horší. Tak jsem se pak rozhodla, že ani nic jiného zkoušet nebudu a že ty prdíky musí odeznít sami. :) Je pravda, že nás opravdu trápili jen když byla Adi opravdu maličká a pak byl klid. :ww: Je to zvláštní, že Markétku to trápí už když je tak veliká. Tak at je to lepší a lepší :one: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka