Včerejší Né poradna...

20.05.2010

Ahojte těhulinky :a: , tak jsem včera absolvovala poradnu neporadnu }:) . Přijela jsem ráno do Karviné k doktorce. Jelikož nás zasáhly povodně jely jsme obklikou , abych se tam dostavila včas :one: . Měla jsem odběry. Sestřička na mě začala volat ať se ani nesvlíkám, že paní doktorka nedorazila :( . Poslala jen sms , že nedorazí }:) . No paráda. Chápu, že nebyla v úterý, povodně udělaly své, ale že se mohla dostavit včera? Já taky nejsem z Karviné a musela jsem se dopravit. Protože mě už měsíc neviděla a zajímalo mě jak to teď vypadá, necítím se totiž moc dobře :? .
Ale, že jí nezajímá, že tam má těhule s rizikovým těhu a když jsou schopné se dopravit ony, proč né ona :#o: ? Dnes si mám zavolat zda bude nebo né. A jinak pokud mám problém, tak ať jdu do nemocnice. Tam se mi moc nechce, víte jak se tam někteří na vás dívají. Dají Vám najevo, že je vše v pořádku a dají Vám najevo, že jste je obtěžovaly :00: . Přitom by měly chápat nás těhule. Jsou to naše děti :h: , né jejich ;) .
Jinak máme 8kg nahoře, přes bříško 104cm, a výška fondu mi vychází skoro přesně 5 - 6 týdnů dokonce. Uvidíme jak to poměří doktorka. No jestli se tam dneska dostanu. Tak papa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka