Co papají vaši miláčci?

21.05.2010

Ahoj tetky,
v návaznosti na včerejší příspěvek tety Lukyny o příkrmu, se chci zeptat, jaká "normální" jídla papají vaše dětičky? Myslím kromě těch základních typu první lžička květák a mrkev s krůtou. :-) Tomís je alergig a atopik, takže se těhle spešl dobrůtek bojím, aby se mi neosypal. Zatím mu ty obyčejný skleničky chutnají, jen mám od pondělí dojem, že má dřív hlad, třeba mu už nestačí pyré a chtěl by nějaké menší kousky??? Co myslíte?
Díky za odpovědi a přeji krááásný den. My měli jít dnes odpo s tetou Claire na prochajdu, ale Tom má horečku po očku, takže nic. :-(
:a: :k:

holky, když čtu ty dobrůtky, co vaše zlatíčka papají, je mi toho mého skorem líto, jak ho "šidím". začnu tedy taky pomalu vylepšovat portfolio. :s: i když na druhou stranu, ono mu i to obyč pořád chutná, je to vděčnej strávník. :hu: :a: každopádně děkuji za odpovědi!!!!!!!

ahoj, v tom odkazu níže jsem taky něco psala o alergii. taky se bojím dávat alergizující potraviny, stačí mi moje omezení s alergiemi a astmatem. dobré poznatky jsem našla v souborech na webu kojeni.net dávám jogurt, oběd, přesnídávku, zbytek kojím. :a:

Kristi tak my zatím dávamé zeleninku: brambor, mrkev, cuketa, pastinak, petrzel, hrašek, kvetak, brokolice ovoce: jablko a banan, a ted jsem už začala dávat občas piškotek do přesnídávky, nebo požmoulat rohlik, jo a rýži. No dole ti psala Tánička odkazek tak jsme to tam nedávno řešily :)

tak mi už vaříme sami a sní vlekou skleničku těch 190g a je to většinou nějaká zeleninka s bramborem nebo bezvaječnými těstovinymi a krutím,kuřecím a nebo žloutkem.Včera měla mrkev,kukuřice,krutí a brambory. Jinak i ráda žmoulá rohlík,ale dám ji jen půlku ale nerozžmoulá ji celou.A kupuju ji i ty děcké sušenky a občas jí udělám šťávičku v odšťavňovači.A mám už koupené kiri,že si dáme ichlebík,nějak ho po mě škemrá :)
A něco jí namačkané a něco ne nechce tak.A chutnají ji i lipánky a pribináčky

tak já jediný co dávám je ráno do ruky rohlík,nebo kůrku chleba..občas křupinky(ale ty už mi moc nechce) :)
Polívku jenom rozmačkám a masíku nakrájím na malé kousky..když připravuji polívku-tak dám kousek masička samotnýho do pusinky,aby na mě,tak smutně nekoukala ;)
Do jogurtíku dávám 2-3piškůtky :)
Přeju,aby Tomíka co nejdříve teplůtka opustila :k: a užíval si víkendu :€s€: -prý má být hezky PRÝ!! :#o: ;)

In reply to by radaxxl

rohlík máme zakázaný, sem tam mu taky strčím kůrku od chleba nebo kukuřičnou křupku, aby si zacpal pusu. :-) asi mu začnu dělat větší kousky, aby si pomaličku zvykal na kousání. jogurt jsem ještě nezkoušela - kravská bílkovina... :-( bojim, bojim, aby se neosypal a neměl průjem, jako když jsem kojila. :spid:
ťulík můj, už hodinu spinká v postýlce, to zatím nikdy, vždycky byl v kočíku venku na terase, asi ho to vyčerpává. máme zítra i v neděli návštěvy, tak doufám, že bude fit, bubík.
vám také krásný víkend, radko!!!!!!!!!!! :\x: :€s€:

a jedna teta psala diskuzní příspěvek, co v 8M dáváme ke svačině. psaly tam, že mléčný řez, brumíka, chleba s máslem, :00: mě se to zdá pro takhle malé dítě nevhodné - sladké, tučné... :€\€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky