10 mesicu-stravovaci rezim,poradte prosim

16.05.2010

Resim takove dilema ohledne stravovani behem dne pro moji 10ti mesicni holcicku.Jelikoz se mala ted probouzi brzy rano-kolem 6.hodiny,tak se nam automaticky posunul cely jidelnicek a objevily se velke mezery mezi jidlem a ja nevim,jak to mam poradne usporadat.
Porad kojim,ale mam pocit,ze to malou vubec nezasyti!!
Takze rano,jak vstane,tak se nabumba mlika(mezi 6.-7.hod),jak jsem umyty,nachystany,tak male davam snidani(po 8.hodine),prijde mi hladova.A ted problem.Pokud nejde spat,tak ji musim dat obed uz treba v 10:30 a pak tedy usne na ty 2hodky.Kdyz se vzbudi,tak ji zkousim nakojit.Nekdy chce,nekdy ne.Takze se stava,ze dostane jeste drobet obeda a nebo rovnou svacu.Jinak dalsi svacu ma obvykle mezi 14.-15.hodinou.Pak uz mame rezim ustaleny jako predtim...
Mezi jidlema ji davam zakousnout krupky,chleba,banan...ale jelikoz asi davka MM,kterou vypije ji nezasyti,tak mi prijde idost casto hladova.Jinak obed sni zhruba 200-250ml mozna i vice.Vecerni kasi kolem 200ml.
Snad se v tom vyznate :) Premyslim,jestli vyzkouset UM...i kdyz nevim..no.Fakt nevim,jak to mam udelat,aby vydrzela ted mezi jidli alespon 2-3 hodinova pauza.
Prosim vase tipy a vas denni jidelnicek u 10-11 mesicnich prcku.Dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

Okolo 6 vstáváme a to kojím,
pak když se vyhrabu z postele (6:30-7) 100-180 ml UM
kolem 9 - jogurt nebo přesnídávka (n. čerstvé ovoce)
kolem 12 oběd
14 - kojení
16 - jogurt nebo ovoce (podle toho co bylo dopo)
18 - kaše (ale tu v poslední době nechce, takže asi zavedeme něco jinýho, jen nevím co)
19 - kojení
a spal většinou celou noc, taď se aleposlední 3 dny budí mezi 1-2 ráno a nedá pokoj než ho akojím. Tak snad se to spaní zase upraví.

In reply to by lucy lu

Zkoušela jsi jí udělat obyčejnou krupicovou kaši? Se možná blbě ptám, ale já dávala hlavně instantí kašičky a občas vločkovou a kukuřičnou. Já zkusila dneska večer klasiku krupicovou a málem snědl i misku. Dala jsem mu do ní švestky a trochu másla a cukru a vypucoval všechno :-) Spí jak dřevo, jsem zvědavá do kolika :-) :-)

In reply to by lucy lu

Zkoušela jsem několik UM a malý naštěstí baští všechny v pohodě. Jen po Hami měl trošku průjem, tak jsme přešli na Nutrilon. Skoro mi přijde, že nedělá rozdíl mezi prsem a flaškou. Což se hodí, protože kolem roku ho chci odstavit.
A ta kaše je horor, sní tak 3-4 lžičky, pak jí začne plivat, dělat "mlýnek", chytat rukou lžičku... a mně tečou nervy :s: Takže to končí tak, že kaše je všude, malej ryčí jak kdbych mu trhala hlavu a já jsem nasr... Navíc toho moc nesní a pak se v noci budí hladem, i když už hezky spinkával celou noc :(
Dneska mu asi zkusím dát chleba s máslem a UM. A uvidíme.

Tak Eli vstává tak kolem sedmé. Máme:
Tak malá ráno cucne mlíčko (někdy taky ne - kojím ji tak kolem páté - šesté ráno. To už ji nevracím do postýlky, tak si tak pocucává :s: )
asi v 8 hod. - snídaně
10 hod. - přesnídávka - jogurt či ovoce, popř. obojí, sušenky (někdy ji přeskočí a jí v 11, pak se to pošoupne všechno...)
12. - 13 hod. - oběd
14 hod. - přesnídávka
16 hod. - taky přesnídávka
18.30 - 19 hod. - kaše
19.45 hod. - mlíčko
a pak od půlnoci asi 2x kojení do těch pěti ráno...

Někdy baští míň - vynechá třeba dokonce jednu přesnídávku odpoledne - přizpůsobuju to jejímu hladu. Podle toho se mi ty časy občas pošoupnou..Takhle to je ale nejčastěji.

In reply to by DenyPu

Ahojik,tak je to celkem podobne jako u nas.Taky celkem jedlici :) a taky odpoledne 2presnidavky.I s tim kojenim v noci je to stejne :s: Tak me to uklidnilo.Nejak mi nedoslo,ze ji jeste mezi snidani a obedem muzu dat svacu.Ale vetsinou to je to kojeni,ktery ale asi uz nestaci,tak tam budu muset pridat dalsi presnidavku.Jsem to ale idiot :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka