Ahooooj!!!!

26.02.2008

Vítám "mezi živými" !!!! :s: taky nemůžete spát, nebo vás vyhnali z peřin nějaké povinnosti? mě z pelíšku doslova a do písmene vykopal Mareček. :-) Je to lumpík

No já nějak nemůžu spát a přitom jsem toho pořádně moc nenaspala, bylo mi nějak zle večer (mám to v blogu) ale prostě ráno ne a ne znovu usnout, tak jsem taky přišla sem. To je fajn, že už vám je doma lépe, taky jste to pořádně odmarodili téměř všichni ...

Ahooooj Boži.Je to sice lumpík ale co se dá dělat.Jen jsem Tě chtěla pozdravit a popřát krásný pohodový den pokud možno v klidu a pohodě.Posílám pohlazení malé Natálce. :one: :!k: :a: :a:

ahojky Boži!!!!
Já jsem v práci, vstávám v 5 :(
Jakpak se máš a co Natálka, už je v poho? Teď si nejsem jista, jesli ta nejmladší j Natálka :00: :s:

In reply to by fekiska

Ahoj Fekisko!!! Já vstávat každý den v 5, tak umřu :s: Po ránu jsem hrozná :-(
Natálka je ta nejmladší :-) ještě kašlem a teď jsme odbyli řádnou rýmu. Už je to ale všechno mnohem lepší a Natálinka pěkně lumpačí.

In reply to by fekiska

Já byla na intru :-) Vstávala jsem jen v pondělí na autobus a to mi úplně stačilo. Ale Nikolce bude v květnu 14 a nějak si nedovedu představit, že bych jí v září sbalila batůžek a poslala někam na intr. Já se potom už vlastně nikdy nevrátila domu. Jezdila jsem jen na víkendy. A po škole už jsem se vdala a měla holky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka