Nasla jsem figl,jak nejrychleji uspat moje dite :-))

20.05.2010

Holky,musim se s vami podelit,jak moje mala 10.5mesicni cacora usne doslova do minuty,jeste lepe receno do pul minuty,jak behem dne,tak i vecer :)
Davam male do postylky vice dudliku,jeden ma v pusince,druhy si drzi v ruce a prubezne si je prehazuje :) Byt je to metoda asi co vytvori zavislost na dudlika,ale u male zabira perfektne.A jelikoz je ted to blbe obdobi,co se porad v postylce stavi a ma problem s usinanim,ja to vrele vitam.Pres den dudlika nema,jen na spani,asi jako kazde jine ditko.Opravdu,malou polozim do postylky,kde ma vedle sebe polozeny dudlajze,ktereho si chyti a hned usne.Dneska to trvalo par vterin a tohle uspesne uspavani uz trva skoro cely tyden.Snad to holce vydrzi :)

Kliknutím vložíte smajlíky:

No my dudlík nemáme od 8 měsíce tak u nás by to asi neklaplo.A znovu ho na něj učit nechci :n: Ale i tak.Hlavně že jste našly způsob jak uspat mimíska :one:

ahoj, tak jsem včera večer vyzkoušela tvou metodu. No a víš jak to dopadlo? jako každý večer. Jen s tím rozdílem že na zem hodila všechny 3 dudlíky a po chvilce řev jako blázen...nakonec usnula v 21hodin.... :00:

In reply to by prdada

Tak s tim prsem je to tak,ze to uz teda mala musi bejt vecer dooost unavena,aby u neho zaspala.Obcas to i vypada,ze zabere,ale mrska nevydrzi v klidu ani u toho kojeni!!Hned se prevali na bricho,klekne si a saha mi na pupik :s: Ja kojim zasadne v leze(jinak to ani neumim a s ni to ani jinak nejde)V noci samozdrejme prso zabira na 200%%%%%%% :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj takhle jsme uspávali Ondru...většinou jsem usnula dřív jak on :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: me se to postestilo jednou.Co mezitim mala delala,to nevim :s: A minule predstirala moje mama,ze spi,mala radila v postylce.Mamca na ni ani nekoukla a mala to nevydrzela a usnula v sede oprena o mantinel :€): Ani jsme ji nestacili polozit,pac ji podjela rucicka a zklatila se na bok :s:

ahoj, tak to je docela zajímavé-to by mě nenapadlo..no můžu to zkusit, ale myslim si že to mít u nás uspěch nebude..malá chce před spinkáním chvilku pochovat-jakoby usnout v náruči a pak je spokojená...přitom od narození do 10měsíců usínala naprosto bez problému a sama..asi je to věkem. Přecejen jí bude brzy jeden rok a vše okolo vnímá trošku jinak...ale dneska to zkusim... :a:

In reply to by JaMiOn

Ahojky,presne,jak pises.Problem u nas taky nebyl,ale to nekonecny stoupani a obcas jsem musela u ni lezet na postely,coz se mi fakt nechtelo a nikdy jsem to nepraktikovala.Taky mi prijde,ze kdyz me tam ma pri sobe na oci,tak dyl cumakuje nez kdyz jsem pryc.To to radsi zabali a nakonec preci jen usne. :€): Ale s tema dudlikama to bylo tak,ze jsem doma nemohla najit skoro zadnej a pak je nasla u ni pod postylkou.Ona je vzdycky rada vyhazuje a pak rve!!Tak jsem je umyla a polozila do rohu postylky a mala si je hned k sobe vzala,prehazovala si je,hezky si lehla,vubec si nestoupala.A do chvilky usnula :)

In reply to by lucy lu

jéé to je jak u nás. Malá stojí v postýlce a někdy je potichu a nebo jen tak kňourá...když to nemá ten správný efekt /nepřiju/ tak slyšim jak vyhodí dudlík z postýlky a potom se ozve hrdelní řev...s manželem nás to už rozesmívá...protože vždycky když slyšíme jak dudlík dopadne na zem tak víme, co nastane.... :s: :a:

Beee, tak my máme asi fakt nespavce. Už půl hodiny si tam s těmi dudlíky hraje a nic... :00: Takže asi půjdeme tradičně uspat do kočáru (a to jeden čas tak hezky usínala v postýlce sama i přes den...). :s: No nic, jdu pro ni a mažem, ať si dá tu svojí půlhodinku :€):

To s tebou musím Lucy jen souhlasit,máme to úplně stejně, Viktorka má tři dudlíky v posteli a než usne, tak si je taky několikrát přendá a usíná s dudlíkem v puse a v ruce :s: Jen je sranda, že jsem ji po roce chtěla od dudlíků odnaučovat a teď teda nevím nevím, když tak krásně spíme :s: :a:

Lucy, a co děti, jako je náš Sam, který nedudají??? :hu: Ne, Sam večer usíná sám do půl hodky-povídá si a přes den v kočárku na balkoně se s ním musí jezdit. :€[€: :one:

Tak to je super,ale náš malej dudlíka nechce do 8.měs tak ho už nemáme odpoledne usne po obědě behem vteřiny jen na mě v křesle...blbá metoda,ale nic jiného nejde a takto mě usne během chvilky :one: od doby co si poprvé stoupl a večer usne hned u flaše :one: tak držím palce at to malé tak krásně vydrží,my tet už třetí den nejíme vnoci ani už nečajíkuje :\x: tak,že se už brzy dočkám noci plného spánku :///: :one:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=195155

:-)....my to doma aplikujeme taky, asi už více než 3měs a stále s úspěšností...dudlíky jen v postýlce a jeden do pusy, druhý do ručky....žmoulá a žmoulá až usne :-). Já mám pocit, že u mé první dcery jsem to dělala asi taky, ale nevím přesně, je to uý více než 11let :s: . Přejeme klidné dudlíkování i do budoucna!!!! :-) Oli s holkama

ja teda davam do postylky jen jeden, ale jakmile ma pred sebou vice dudlicku, tak nevi, ktery by si tam driv strcil, je to legracni :a:

Jé, tak to taky vyzkoušíme...Já prý usínala stejně - ale pak měli problém mě to odnaučit:-) a ještě to hledání dudlíků před spaním... musela jsem mít celkem 3 :s: Snad to malá nezdědila :C]]: :€):

na dudliku neni nic spatneho pokut ho nema 24h denne mi snim taky spinkame sice az od 7m ale zaplat pambuch tet staci strcit dudlana a spime jako miminka pa pa hlavne at to dlouho vydrzi jinak pak uz musi prijit na radu to pivko :°°//: :C]]:

:s: Dělám to úplně stejně ;) My k tomu ale ještě pouštíme písničky z pohádek na CD :-) To pak usne jedna dvě :~!:

tak to je super, já už myslela, že sem napíšeš, že si před kojením dáš skleničku Plzničky a ono to je ještě jednodušší....:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka