Včerejší Né poradna...

20.05.2010

Ahojte těhulinky :a: , tak jsem včera absolvovala poradnu neporadnu }:) . Přijela jsem ráno do Karviné k doktorce. Jelikož nás zasáhly povodně jely jsme obklikou , abych se tam dostavila včas :one: . Měla jsem odběry. Sestřička na mě začala volat ať se ani nesvlíkám, že paní doktorka nedorazila :( . Poslala jen sms , že nedorazí }:) . No paráda. Chápu, že nebyla v úterý, povodně udělaly své, ale že se mohla dostavit včera? Já taky nejsem z Karviné a musela jsem se dopravit. Protože mě už měsíc neviděla a zajímalo mě jak to teď vypadá, necítím se totiž moc dobře :? .
Ale, že jí nezajímá, že tam má těhule s rizikovým těhu a když jsou schopné se dopravit ony, proč né ona :#o: ? Dnes si mám zavolat zda bude nebo né. A jinak pokud mám problém, tak ať jdu do nemocnice. Tam se mi moc nechce, víte jak se tam někteří na vás dívají. Dají Vám najevo, že je vše v pořádku a dají Vám najevo, že jste je obtěžovaly :00: . Přitom by měly chápat nás těhule. Jsou to naše děti :h: , né jejich ;) .
Jinak máme 8kg nahoře, přes bříško 104cm, a výška fondu mi vychází skoro přesně 5 - 6 týdnů dokonce. Uvidíme jak to poměří doktorka. No jestli se tam dneska dostanu. Tak papa

TAKŽE DNEŠNÍ KO DOPADLA DOBŘE :one: . PANÍ DOKTORKA MĚ PROHLÉDLA :*8*: . ŘÍKALA, ŽE LOKÁLNÍ STAHY JSOU BOHUŽEL NORMÁLNÍ :||): . HOLD JDEME DO FINISHE ;) . JINAK PRÝ ALE POKUD SE TO BUDE OPAKOVAT A BUDE TO ČASTÉ I NĚKOLIKRÁT ZA DEN, MÁM VYRAZIT DO NEMOCNICE A NA NIC NEČEKAT. MŮŽE SE TO PROSTĚ ROZJET :ooo: . KAŽDOPÁDNĚ POZNALA ŽE SE MOC NEŠETŘÍM :dance: . JINAK PRÝ BY SE MI TO TAK ČASTO NEPROJEVOVALO :n: . ČÍPEK JE PRÝ PERFEKTNÍ, NEOTVÍRÁM SE. ALE JAK MĚ VYŠETŘOVALA, POPRVÉ MI TO BYLO CELKEM NEPŘÍJEMNÉ :00: . KAŽDOPÁDNĚ JSME V POŘÁDKU :€s€: . MALOU JSME CHYTLY HNED NAPOPRVÉ :qu: . KRÁSNĚ JÍ TLUČE SRDÍČKO :h: . PRAVIDELNĚ :h: . TAKŽE HOLKY LEŽET A ODPOČÍVAT :w: . PAPA

In reply to by Marcelka82

Tak super zprávy, obě jste v pořádku a to je hlavní. A ta dr. je teda fakt dobrá. Mně tohle udělat dr., tak nevím. Mám to k němu 60 km a hlavně šílená cesta, takže bych ho pak asi nevím co. I teď se s ním bavím přes mail, protože potřebuji ukončit neschopenku a přeci nepojedu takovou dálku...teď to mám ještě dál o dalších 60 km. Zatím nezklamal a vše poslal, tak mu věřím i teď :-) Měj se moc fajn a zkus trochu odpočívat.

Marcel, tak to je fakt drzost, nechápu, jak si tohle můžou doktoři dovolit. Chápu, že ji mohly postihnout taky povodně, ale pro tyto případy by měl být nastavený nějaký systém zástupu.
Být tebou, tak se dostavím do špitálu - aspoň budeš vědět, že je vše o.k. a uleví se ti.

Určo pak dej vědět, jak jsi dopadla, ju? Držím palečky :-)

Ahojky Marcelko, co to tady zase čtu?? Jestli se necítíš dobře, tak radši jeď do nemocnice. Není to sranda. A kdy máš vlastně termín? Koukala jsem se do seznámku a normálně jsem Tě tam nenašla. Tak teďka nevím jestli tam jsi nebo nejsi :? Papa

no téda, to naštve. ale určitě je všechno v pořádku, tak nenervuj. u nás teda všude hlásají, ať radši dojdem zbytečně než pozdě. tak se drž a ať se tam dr brzo objeví :a:

Ty jo,tak to je na nic :|€|: taky nechápu ,jak si to může dovolit. Nehledě na to že já od toho 30 týdne chodím do poradny po čtrnácti dnech a tebe nechá klidně měsíc a je v poho :? Co tě trápí Marcel,že se necítíš moc dobře? Osm kilo máš krásných ..to tiše závidím ;)

In reply to by Dominika 1983

No mě už to magnézko mám pocit vůbec nezabírá. Mám stahy i přes to a ta dávka je maximum co mohu brát. Včera jsem se naštvala přestala se tím ládovat a nechám to osudu. Od minulého týdne mě to trápí, čekala jsem na poradnu a ona nedorazí. Odpoledne a večer jsem už uplně na nic. Nemůžu se hýbat ani po bytě, střílí mi to do stehen a zad. Vždy to třeba za dvě hoďky přejde, ale jinak......! Chtěla jsem jen vědět jestli se už třeba neotvírám nebo tak. Nejsem jedna z těch co by si tam strkala prsty a zjišťovala co a jak. Nejsem lékař.

In reply to by Marcelka82

Ty jo Marcel,to asi není sranda :( Já mám taky poslíčky,ale né teda každý den ..a jak dlouho tě to přes den bolí? Nemyslíš,že by bylo rozumný aby jsi přece jen jela do tý nemocnice? Drž se holka,myslím na tebe :k: No s těma prstama,to uplně chápu,taky netuším co bych tam hledala :?

Ahojky, tak to je masakr, si jen tak nedorazit a ani se nepokusit si domluvit záskok :jawdrop: Někteří ty doktoři jsou fakt suveréni... Jestli nebude ani dneska ordinovat, tak bych si zajela do nemocnice a tam normálně bych to řekla, že prostě tvoje doktorka neordinuje, nemá zástup...Oni tě musí vyšetřit..i když je mi jasný, že se ti tam nechce, je fakt, že občas koukají jak puci, že mají pracovat navíc :|€|: Tak ať ti to dobře dopadne!

In reply to by Marcelka82

No to je jasný, však od toho tam jsou, navíc jak jsem si přečetla výš máš docela hodně ty kontrakce, tak to se nedivím... Tak snad to není nic vážného, a neotvíráš se!!! Jinak s tím samozkoumáním tě plně chápu, já bych ani nevěděla, co tam hledat :C]]:

ahoj Marci,to je teda hnus,jak říkáš ty s rizikovým a dostaneš se tam a ona né,to je drzost. :jawdrop: Ale jestli toho jen nevyužila a nevzala si volno.Marci jestli se ani dneska nedostaví a nebude ti pořád dobře tak určitě zajed do nemocnice,jsou v práci a musí makat,my jsme taky museli :s: ,jejich chování mě úplně rozčiluje.Tak se opatruj a drž se a pak dej vědět jak jsi dopadla pa pa :a: :a:

ahojky Marcelko to tedy koukam nedorazila :00: jestli se o to vubec snazila.... ale vis co helet kasli jak se na tebe budou koukat a pokud se necitis moc dobre do nemocnice zajet platis si za to tak at se koukaj starat.... takovadla zbytecna cesta :€\€: to mas tedy kransou vahu to z porodnice pujdes se svou puvodni, tak se opatrujte a pisni co dr....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka