Vodní kýla

19.05.2010

Ahoj, potřebovala bych vaše rady, názory a zkušenosti. Moje sestra má 5ti týdenního chlapečka a při včerejší kontrole jí bylo řečeno, že má vodní kýlu. Řekli jí jen, že nemá plakat, má to hlídat a za tři měsíce přijít na kontrolu, nic víc. Já jí poradit nemůžu, nesetkala jsem se stím. Dočetla jsem se, že se neuzavřela trubice, kterou sestupuje varle a že se to pak řeší chirurgicky. Byla bych ráda za vaše reakce abych jí mohla něčím uklidnit.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mě už na to upozorňoval dr. v porodnici a dětský dr. v roce a půl řekl, že se to vstřebalo. Nijak se to neřešilo. Můj synovec jí měl taky ve dvou letech byl na zákroku v Motole a za dva dny byl doma.

Náš Kubíček jí měl také.Měl velikej pytlíček.Doktorka mu ho prosvítila baterkou a ukazovala mi že je tam jen tekutina.Řekla že to nic není,ale že to máme hlídat.Také nám řekla že se to řeší chyrurgicky,ale většinou se to prý vstřebá samo.Našemu Kubíčkovi se to vstřebalo.

http://www.prckoviste.cz/beruska

ahoj, my taky máme od narození hydrokélu, doktorka říkala, žeje to úplně normální a má to většina chlapečků, prý se to u většiny do roka, do dvou samo vstřebá a když ne, tak se to bude muset řešit chirurgicky. Ale to je jen mizivé procenta, opravdu to u většiny zmizí. My máme 8 měsíců a asi se to trošku zmenšuje, nevím. Jak kdy :00: Vy ale máte ještě dost času :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky