Kdy už jít raději k doktoru

19.05.2010

Ahojky,potřebovala bych poradit.Malá je nachlazená,má celkem velkou rýmu(od neděle) a začal jí kašel a dávám jí Hedelix a na rýmu Nasivin,nějak se to nelepší,nevím kdy už raději zajít k dr.Ke všemu jsem pěkně nachcípaná.Manžel si vzal auto do práce tak nevím jestli ještě do zítra počkat?Bojím se aby ji to někde nesedlo.Rýma nás trápí s přestávkama už tak 2 týdny ale měla ji jen trochu a za pár dní dobrý a pak zas jen trochu....Pak začla na chvíli kašlat ale jen když ležela.Prostě se toho nemůžeme nějak obě dvě zbavit.Děkuji všem kdo písne.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Zkus zatím zavolat doktorovi a on ti poví, já to ted udělala taky tak. Nechtělo se mi malého tahat do té zimy bez auta.

ja sla se zacinajicim kaslem - a bylo to v pohode. Ovsem do tri dnu se Adamovi rozjel zanet prudusek, takze za tri dny jsem tam byla znova a uz nasadili ATB, ale v uplnem zacatku. i tak se nam ten kasel tahnul pekne dlouho. Byla jsem rada, ze jsem to vystihla v uplnem zacatku, takze byt tebou, mozna bych tam zasla, rozhodne bych necekala pres vikend, pokud se to nebude lepsit, o vikendu totiz muzes narazit na blbou pohotovost ... tomu bych predesla.

Ahoj, rýmy bych se tolik nebála, ale s kašlem bych zašla. Je určitě lepší, aby si ji doktor poslechl, aby jí kašel nesedl na průdušky. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka