kdy vám děti začly lézt po čtyřech?

18.05.2010

ahojky, malá se nám od 4měsíce a 6dnů sama otáčí na bříško, už to občas zvládne i na záda. Pořád se snaží plazit, už couvá jak rak, dopředují to moc nejde, ale teď se naučila zvedat na ručičkách a zároveň na špičkách. Taky už se snaží dávat kolínka pod sebe. Jen se u toho nervuje a boří hlavičku do deky. 14.5.měla 5měsíců. Doktorka dnes říkala, že je velice šikovná.
Zajímalo by mě, za jak dlouho se vaše děti naučily lézt po čtyřech (od toho plazení a zvedání...)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, dcerka se mi začala plazit kolem toho 5. měsíce a v 6 měsících lezla po čtyřech. Je pravda, že jsme chodily na cvičení miminek a cvičily jsme denně i doma.

presne tak jak pises to mela nase mala kolem tech 5 mesicu taky, na rucickach se moc neudrzela, takze stala na spickach a nebo klecela a hlavu zaborenou v polstari... ruce ji udrzely cca v pul roce, to uz se houpala na 4, ale pohyb jen plazeni, lezeni (dozadu) zacalo az na 8mes a cca po tydnu i dopredu ;)
______________________
www.weru-n.mypage.cz (originální šperky nejen z korálků)
http://xwerux.mondozoo.com

ahojky syn se plazil a od 8,5měs se dostal na 4 ale jen se houpal v kolínkách a po 4lozil v 10,5měsících

tak naše začala lézt v 8,5m(v neděli :) )vůbec se neplazila-spíš couvala..pérovat začala asi před 3týdny. ;) .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky ti mlátila hlavou o zem a snažila se tak odstrkovat? Když vařím, musím za ni lítat do pokoje a kontrolovat, jestli je na dece - ať se nepraští do tvrdé podlahy. V lehátku ji mít nemůžu - vzteká se tam a vzpírá se na patách

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo, přesně to dělá. Už se sice i plazí, ale pořád s tou hlavou tluče. A pak řve jak pardál. Dnes s e u doktorky předváděla - ukázala vše co umí a na doktorku se smála i po dvou píchancích do nožiček :-)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

dotorka taky zírala, že se na ni směje :s: . Plakala jen chvíli. Dostala hexavakcínu a do druhé nožičky Synflorix. Plakala vždy jen chvíli. I po tom prvním píchanci jen poplakala, hned se zklidnila a začala si hrát s chrastítkem, jak ale uviděla sestřičku, že se blíží s druhou injekcí, tak měla pod nosíkem podkovu jak hrom :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka