Pohyby-jak jste na tom?

18.05.2010

Těhulky, jak jste na tom s pohybama miminka? cítíte je pořád nebo má někdy mimčo pauzu? Já mimi necítím už pár hodin :-(

Alushko, nic si z toho nedělej. Já dnes začala 20. týden a pohyby necítím vůbec. :r: Je mi z toho smutno a už śe nemůžu dočkat pátku, kdy jdu na kontolu.

ahoj..ve tvém týdnu jsem malou ještě ani necítila..já ji cítila až od 23 týdne.Zatím ji moc neucítíš..akční ještě moc není ale to si užívej:-d od 30 nebo 31 týdne to nastane a budeš pro ni boxovací pytel ve dne v noci:-D mě na boku neustále vyráží paty, nahoře zadeček a v noci mě to budí taky..kolikrát mám pocit, že mi chce vyskočit z brřicha:-d takže se ničeho neboj.Miminko teprv bude zjišťovat jak na tebe pořádně "zaťukat":-)

Ahoj, tak já jsem ve 20tt a pohyby cítím od konce 18tt. Není to sice pravidelné, ale už je cítím i během dne když si sednu nebo lehnu. Jinak jsem ho sem tam cítila jen když jsem usínala na noc....Ale už je to víc cítit i během dne! Není to nic pravidelného, ale už několikrát během dne. Takže supéééééér! Jo a koupila jsem si angelsounds a taky poslouchám srdíčko a je to super!

Ahoj všem,
tak to jsem se uklidnila i já, protože prca zatím cítím úplně minimálně,někdy ráno, někdy večer a to ani ne pravidelně, třeba si dá delší dobu pauzu, tak jsem pak vždycky přemýšlela, jestli to prcek je,nebo si to jen nepředstavuju, protože ho chci slyšet a byla nervní jestli je vše v pořádku. Tak teď jsem klidnější! :)

Já su ve 26. týdnu a občas pohyby cítím, občas ne. Nijak mě to nezneklidňuje. Pohyby jsou takové jemné, spíše příjemné než nějaké kopance. Nejvíce je cítím, když jsem v naprostém klidu a třeba večer, když si lehnu do postele. Ve 20. týdnu jsem je ještě vůbec necítila. Začala jsem je vnímat až tam po 23. týdnu.

ve 20 tydnu muze byt pauza i nekolik dni, mimi je jeste pomerne male a pokud se otoci a kope dovnitr do bricha tak to necitis.... pravidelne pohyby se daji sledovat nejdriv od 28tt. ..vubec se neznepokojuj a pokud mas k tomu tendence , tak doporucuji koupit nejaky poslech ozev miminka , prida to na klidu ..

Ahoj, je to uplne normalni, miminka taky odpocivaji :) neboj...zkusse nadlabnout a uvidis..:) jsou mimi ktera se tam mrcasi cely den a jsou klidnejsi, vazne nemej strach je to uplne normalni...navic to jeste poznas o trosku pozdeji, jeste neni ve 20. tydnu tak velke, treba se hybe ale nevis o nem...za dva, tri, ctyri tydny to bude rodeo pockej..:)...

Zatím je necítím vůbec a to už su 21tt. Ale tak snad mě pak nebude tolik šťouchat do žeber později :-) A srdíčko tluče, protože ji každej den před spaním poslouchám na angelsounds, tak su v klidu :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka