Dotazek k porodu-to opravdu vsude v porodnicich posilaji partnery pryc nez jdete na porod.sal??

18.05.2010

Ahojte zensky,
mam takovy dotazek..
Vsude ctu ve vasich prispevcich,kdyz popisujete vas porod,ze nez jdete na porodni sal rodit,tak jste na tzv. porodnich boxech-hekarnach :) ,kde jste sami bez partneru??Pac je posilaji doktori domu??A vraci se v dobe porodu.Je to vsude v ceskych porodnicich a pokud zustanou v celem prubehu je to bran jako nadstandart??

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky muj manzel vzdycky odjel a pak az mi dali injekce a prasky na urychleni tak jsem mu zavolala a prijel,pohoda a klidek,jeste jsme si cetli noviny a hrali karty nez to vsechno vypuklo,ale nastesti ani jednou to nepropasl!!! :one: :h:

.............................................................................
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=140544

Ahojky,můj manžel byl se mnou celou dobu porodu (cca 16 hodin),jen na chvilku si odběhl se najíst.měli jsme celý pokoj jen pro sebe,nikdo jiný tam nebyl a na tom samém pokoji bych bývala i rodila,kdybych nemusela akutně na císaře :( Takže škoda,ale pokoj byl suprovej-samostatná koupelna se sprchovým boxem,záchod,velká rohová vana,do který jsem teda nemohla,protože jsem měla pozitivního streptokoka,dál tam byla velká postel,na který jsme oba pospávali,než se to rozjelo (přijímali nás v pět ráno),porodní křeslo,lůžko pro miminko (ošetřují a váží ho rovnou tam,nikam ho neodnášejí),velký míč a to je asi všechno :) no prostě luxus,jen ten porod mohl být lepší,nakonec manžela na operační sál nevzali,takže stejně jsme malýho neviděli spolu :(

Ahojky,
copak planujes rodit dalsi mimi v CR??? :D
U nas v 3nci to je tak, ze na pokoj, na ktery te prijmou, tam se primo i rodi, takze chlapa tam muzes klido pido mit, velke kreslo pro partnera :D a polohovaci postel pro maminku :D a nebere se to jako nadstandart, jen si musis toho tatinka, ci kohokoliv u porodu zaplatit - necelych 5stovek...
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=280025

Ne, manžel byl se mnou od chvíle, kdy jsme přijeli, až do konce, než nás dali na pokoj... jediná chvíle, kdy tam nebyl, když šel přeparkovat auto, protože jsme zastavili na místě pro sanitky, protože tam nebylo jinde místo... a doktorka mi chtěla píchnout vodu, ale vzorně čekala, než se Tom vrátí, protože potom už to jelo jak po másle... takže kdybychom nestáli na tom zákazu, tak by neodcházel vůbec... a v naší porodnici už nejsou hekárny, ale rovnou tě dají na porodní sál, kde jsi celou dobu, dokud neporodíš...

Ahoj Lucy, tak já měla porod vyvolávaný (byla jsem v porodce už 5 dní před porodem), takže jsem ráno nastoupila v sedm a sestřička mi říkala, ať zavolám manžu až se to pořádně rozjede, no já tak dlouho nečekala, manžel o půl desáté dorazila a malá se narodila až před půl šestou, tak tam byl v podstatě celou dobu, jinak nevím, myslím, že tatínky posílají domů, když si myslí, že je to nadlouho, tak aby tam nebyli třeba celej den, tak proto, ale jinak nevím, já osobně myslím, že jim po tom prd, kdybych tam toho partnera chtěla, tak tam prostě bude a hotovo :)

ahojky manžel byl se mnou u obouch dětí od doby co jsem ho zavolala u prvího před 9lety se mnou byl 9hodin a tet u druhého mě to chytlo ve tři ráno,jela jsem sanitkou, musel počkat až odvede syna do školy a pak pelášil za mnou a přišel o pul 9 a já porodila ve 13hod neměla jsem nic nadstandart ;)

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=195155

My dojeli do porodky a byl se mnou od začátku do konce-všude...jen na wc po klistýru jsem byla sama...ale i tam jsem ho pak volala, aby mě šel zvednout :-)nehnul se na krok. Díky za to!!

Ahojík, tak já jela do nemocnice v sobotu večer a protože porod nějak nepostupoval, tak jsem manžela poslala domů, ale mohl tam zůstat až do pondělka, kdy jsem rodila. Celou tu dobu jsem byla na hekárně

Ahojky,
rodila jsem v OV-fifejdy a přítel tam byl se mnou hned od začátku vyvolávání v 7hod. porodila jsem ve 21:15 pak ještě se mnou byl do 23hod. pak šel domů :\x: v poledne si zašel jenom na oběd :a:

Ahoj, u nás to je tak, že pokud jsi na "hekárně", kde je více maminek, posílají tatínky domů, přece jen tam nejsi sama a asi nechtějí rušit i ostatní, navíc porod teprve začíná, jakmile už rodíš, jde se na box, kde s Tebou může být přítel celou dobu, já přijela do porodky otevřená asi na 3cm a rovnou jsem šla na porodní pokoj, takže tam se mnou byl ten můj myšák celou dobu ;) :c:

ahojky asi jak kde ja jsem rodila pred par dny v Horovicich a krom cca pul hodky kdy mi sestricka natacela monitor jsem byla celou dobu s milackem zadna hekarna nic rovnou me soupli na porodni sal.... nikdy bych na tzn hekarne nechtela byt proto jsem take volila prave Horovice

Ok,diky za ujasneni, :) pac jsem si myslela,ze v tech bolestech jste na to byly sami.Tady v UK,kde jsem rodila jsem prave jeste od nikoho neslysela,ze by chlapa posilali domu.Tak mi to prijde jako samozdrejmost,ze je partner je s vami po celou dobu.

Aojky, já rodila min. rok v Brně Bohunicích a tam se rodí na porodních boxech, kde trávíš celou dobu porodu. Manžel tam byl celou dobu se mnou. :a:

ahojky,tak pritel byl se mnou take na predporodnim pokoji celou dobu a pak kdyz jsem sla na sal tak mu rekli at se zatim prevlece a pak prijde,takze se mnou byl po celou dobu.pokud vim tak posilaji partnery hlavne domu kdyz ta maminka bude rodit nejak extra dlouho a zavolaji ho az kdyz se neco opravdu deje..papa

Já jsem byla celou dobu s manželem a pak se mnou i šel na sál. Kde ho později odvedla sestra znovu na pokoj jelikož jsem rodila císařem. Počkal až se malý narodí a pak už byl s ním.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jeee,tak uplne stejne to bylo s mym partnerem :) Byl celou dobu se mnou,ale jak jsem zacala rodit,sel na chodbu a prisel,jak mala byla na svete :)

ahoj to nevím ale myslím si že kdybys řekla nebo spíše poprosila pana doktora tak tam muže nechá
mi manžela poslali na chodbu jelikož na hekárně jsem nebyla sama ale já byla s ním na chodbě a chodil semnou do sprchy na záchod atd

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky