Na kolik prat miminkovke vecicky??? A trosinku o patecni svatbe :-)

25.02.2008

Ahojky holky,
tak jsem tu po par denni odmlce a uz jako vdana pani :-)))) Fotky dam pozdeji,kazdopadne se to povedlo na 100 %,hosti odesli ve dve,my si sli lehnout ve tri a spat v pul pate :h: ,mimi to vsechno dovadeni v brisku ustalo a bylo to moc hezky. Jen na radnici byl muj novomanzel chudacek tak nervozni,ze hodil tuzku na podepsani po oddavajicim,podal mi druhou ruku na prstynek a libali jsme se na dvakrat,protoze jsme se novomanzelsky polibili jeste pred tim, nez nam k tomu pokynul.Adam chudacek strasne brecel a ja pak taky,ale spis kvuli nemu,kdyz jsem ho videla.Kazdopadne nam prselo stesti a navic tady na Kanarech prsi asi tak 5x do roka a zrovna to stesti prselo nam,takze nadhera. Nedovedu si ale predstavit jak ten muj ubozak zvladne tu poporodni radost,kdyz uz ta svatba s nim tak silene zamavala.Kazdopadne to bylo nadherny a jsem silene stastna.
Ale muj dotazek ted je,na kolik perete detske vecicky,uz musim zacit chystat veci,kdyz uz mam cistou hlavu od svatby :-)

Tak to moc gratuluju ty novopečená ženuško :dance: Je dobře že vám to takle vyšlo a budete mít hezký vzpomínky a na fotečky už se moc moc těším!!!! Já jsem prala oblečky na 40 v prášku na miminkovský věci!

mocinky gratuluji muselo to být nádherné
ty věcičky myslím stačí těch 30-40 záleží co na nich máš psáno

je to na nich napsané, ale já to peru na 40°C a suším to cca 100 minut. Bavlnu pak žehlím téměř naplno. Jo my když jsme se brali, tak nám taky poprchalo a můj zapomněl prtýnky doma, ale zásnubní posloužil perfektně :one: Byli jsme všichni promrzlí až na kost, tak jsme se nejvíc těšil na hamu a ke krbu :h: Večer jsme se pak vrátili na pláž vyměnit si symbolicky prstýnky a byla to nádhera!!! Včera jsem dávala fotky do galerie, tak se mrkni.

Já pokud je to úplně nové tak po prvé bohatě stačí jen na 30 a když po někom,nebo když už to nosí tak na 40 ,vůbec nevyvařuju a když to je nějaké hodně zašpiněné tak maximálně na 60,ale to je vyjímka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky