Cítíte hlavišku?

17.05.2010

Tak mi Dana dala brouka do hlavy.. kdo cítí, nebo cítil hlavičku, když si sedl na bobek?? Já včera pohladila hlavičku přes rodidla, ale Daní jí nenašla a to je o týden dál.. Je to možný???

Ahoj Jani,ty jedna pruzkumnice,na co ty neprijdes :s: .ja ti s timhle neporadim,za 1.mi porodni asist.rekla,ze hlavicka jeste nesestoupila,tak to ani nema cenu tam strachat a za 2.mam problem si jen namasirovat hraz olejickem proti natrzeni.nevim,proc,je mi to desne neprijemny.Myslela jsem si,ze masaz hraze budeme zapojovat do eroticke predehry,ale vzhledem k cetnosti(spis necetnosti :€h: )styku v poslednim trimestru,nezbyva nic jineho nez se o hraz postarat sama :€}€: ,tak drz palce.Jo a tobe drzim samo taky,snad se mala jeste nechysta,ikdyz....hodne stesti,pa pa :a:

In reply to by Shany 32

masíruješ hráz? a jak dlouho? já právě chci s tím začít také.. také jsem měla nápad to dělat jako erotickou masáž, ale přítel že ee.. tak ne no..

In reply to by natalieH09

no prave,ze moc nemasiruju.Melo by se to delat denne,specialni olejicek mam,ale nejak se mi nechce dovnitr strkat ten prst.Tu hraz mas pry uchytit z obou stran-zevnitr ukazovakem a zvensi palcem a masirovat,nebo tak nejak,ale jak rikam,neni mi to vubec prijemny,tak nevim,jestli se na to nevykaslu.Stejne me pak urcite nastrihnou ......pa

Cau, ja teda necejtim absolutne nic. Ani ten cipek nenajdu. Asi malej este neni tak dole si myslim. Dneska jdu k doktoru, tak uvidim.
AndyBambi

In reply to by cristalina

:+^*: Tak jsi mě uklidnila. Musíme vydržet minimálně týden.. a nejlépe přenášet. Holka, já se už v noci potím jako prase, žáha mě budí ze spaní, klouby bolej, břicho překáží, močák se stále hlásí o práva, v puse mám pořád jak nas..no.. je to mazec. Tom šel touhle dobou pro preeklampsii už ven, takže tohle neznám :#o: ..

In reply to by Jana Kulhánková

Ty jo, tyden .. prenaset...kde chodis na ty vtipy?:) Ja uz bych to nejradsi mela za sebou. Prenaset rozhodne nechci, ale pristi tyden by se mi libilo porodit:) Uvidime kdy to na nas prijde, ale jak rikas bricho prekazi...ale jinak si na nic nestezuju, curani taky otravuje, a boli lytka:( Kolik mel kdyz se narodil Tom? Vahu a na delku.

In reply to by cristalina

52cm a 3250g.. oproti Elině obr. Byl ve 38.tt (pův. termín 2.2. a vylezl 24.1.) Jo, tak to bylo o týden a den :-D. Takže 39.tt. My máme teď něco přes 2500g.. Takže bych řekla, že má kolem 2700g. Přenášet chci pouze a jedině z objektivních důvodů.. subjektivně bych rodila klidně hned :-D. No jo, kdybych týden přenášela, tak to bych rodila za necelý měsíc! To je za dlouuuuhoooo!!!

In reply to by Jana Kulhánková

Ty jo, tyden .. prenaset...kde chodis na ty vtipy?:) Ja uz bych to nejradsi mela za sebou. Prenaset rozhodne nechci, ale pristi tyden by se mi libilo porodit:) Uvidime kdy to na nas prijde, ale jak rikas bricho prekazi...ale jinak si na nic nestezuju, curani taky otravuje, a boli lytka:( Kolik mel kdyz se narodil Tom? Vahu a na delku.

Ahoj Jani ,tak to jsem taky ještě neslyšelano a to při sexu můžeš mimi ublížit???já jsem teprve 28t,ale to mě teda zajímá :jawdrop:

ahoj ,ahóój........ :jawdrop: :jawdrop: no teda....... to by mě vubec nenapadlo ,tam lovit a hledat..........já se bojím mít i sex natož si hledat sama čípana :///: pa

TY jsi teda expertka...no to já raději dovnitř hrabat nebudu a hledat... :s:
Stačí myslím to,že si to děláma ještě vevnitř něco hledat..nevím nevím...hahaha Měj se hezky!!!Terka :h: :a:

Teda tak to slyším poprvé, ale schválně že to zkusím a holky vy musíte mít ruce jako opičky, dyť já tam ani pomalu nedosáhnu :s: takže nic, ale to je divný, že můžeš cítit hlavičku, vždyť má být oddělená čípkem a zádkou, no to jsem z toho jelen :jawdrop:

a hlavičku cítím asi tak týden...Dr. říkala, že malá naléhá hlavičkou, tak asi proto... Jinak čípek nic, na porod to nevypadá, ještě prý nejsme připravený...
No snad tam ještě chvilku vydrží princezna moje...
Drž se a papaa kakulík

Ty jo, tak to teda koukám, to asi za chvíli porodíš :) Já když byla v porodce v 39. týdnu, tak si mě tam chválili, jak jsem hezky nachystaná, ale když se snažila doktorka sáhnout si až na hlavičku, tak to bolelo jak čert, takže jak ty jsem na tom určo nebyla :) Ale neřeknu ti za jak dlouho bych porodila, neb mi porod potom vyvolávali, ale fakt to bolelo, jak se snažila nahmátnout hlavičku, takže já sama bych si to asi neudělala :s: :a:

In reply to by Jajda007

Aháá.. to vidíš, to vůbec nevím, že se to tak dělá.. z netu vyčtu kde co, ale tohle nevím, jak najít. Každá rada cenná! Moc děkuji!

P.S.: Dneska jsem to říkala příteli a ten se mě po pár minutách zeptal, jestli se náhodou nechystám rodit.. zakroutila jsem hlavou, že sice jsem ráno měla zimnici, ale ta přešla.. že jestli budu rodit, tak až příští týden, až nebude mít noční..

ahojky, já myslím, že možné to je, asi se už chystáš :-) aby jsi zítra nerodila :-) a to jsi sahala dovnitř? nebo jak přes rodidla? no mě by to ani nenapadlo.. :-)

In reply to by natalieH09

No jako na bobek a prst dovnitř.. já hledala čípek, ale ten jsem vůbec nenašla.. tedy nedosáhnu na prostředek.. je to tam měkký a slitý.. ale právě jsem ucítila tu hlavičku a to bych přísahala, že je to ona! Je to tvrdý, lehce do kulata a když jsem do toho strčila, tak se to zvedlo a zase spadlo a malá se pohla.. Potřebovala bych echa, reference, jestli to má, měl taky někdo.. že takhle nahmátl mimo a pokud jo, tak za jak dlouho porodil.. mi neříkejte, že to přijde za pár dnů! To jako ne, ještě nebydlíme!!!!

In reply to by Jana Kulhánková

tak to se rychle zabydlete, protže už jsi asi pěkně nachystaná. játeda necitila ani nehledala hlavičku zespoda, ale když sem seděla normálka na židli, tak sem přesně cítila, že už tu hlavu tam dole má narvanou a je nachystanej na porod...

In reply to by Jana Kulhánková

tak to je mazec :-) já to radši nezkouším si hmatat čípek, pak jsem akorát nervozní, že už tam není a tak.. No ale to asi byla hlavička :-) to je fakt mazec, to asi na tebe každou chvilku příjde, to asi normální není.. tak ať je to jakkoliv tak ať to dobře :-)

In reply to by Jana Kulhánková

no tak si mě úplně vyděsila já tento týden teprve začnu 36 týden a teda jak jsem psala tak jsem to skusila prohmatat a na stěně poševní jde cítít hlavička, jaj.. tak snad nebudeme moc brzy rodit.
Ale tak mě to zajímalo a dočetla jsem se : Ve 32. týdnu je většinou dítě již v poloze hlavičkou dolů a zůstává v ní až do porodu. Pokud máte první dítě, vstupuje hlavička do pánve asi ve 36. týdnu. Trochu to zlepší problémy s dušností a trávením. zřejmě to bude u vícerodiček ještě dříve.. tak snad se není čeho obávat. Ale teda teď mám strach ještě víc.. Já musím vydržet..

In reply to by natalieH09

Tak jedna rádce tu píše, že to tak měla měsíc.. tak snad je to v poho. Jo, tohle jsem taky hledala, ale když nevím, co přesně hledat.. o tom 36.tt jsem taky něo zahlídla. Jsem zahlídla dokonce i 32.tt.. No, každopádně: JE TAM! Nejsou to halucinace a nemám 2 dny do porodu. To jsem potřebovala slyšet.. :+^*: :€O: ufff :§:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka