Rýma .... zoubky .... ????

16.05.2010

Ahojky, malá se včera nad ránem probudila s hrozně ucpaným nosánkem a od té doby má hroznou rýmu :-( takže si dokážete představit dnešní noc - hrůůůza - cca dvě hodiny spinkala, pak se vzbudila, museli jsme odsát, pak po fňukání usnula a pořád dokola... :|€|:
V knížce jsme četla, že s prožezáváním zoubků může souviset i nachlazení :? Co myslíte ??? Před týdnem nám bylo půl roku, do pusinky cpe pořád něco ( ale to už delší dobu ), hrozně slintá ( to už taky ale dýl ). Ale dásně červené nejsou............Možná je opravdu nemocná. :-(

In reply to by Dagmarka_

tak to mně mrzí, že jste i nemocní :-( Nelča naštěstí teplotu nemá a dneska je to i trošku lepší s tou rýmou, v noci i líp spinkala, doufám, že nás to pustí !! A co vám je ?? že máte antibiotika ??

ahoj, tak koukám, že jsme na tom úplně stejně. Já si teda myslím, že je nachlazený z té zimy venku,ale v noci moc nespinkal, furt si cpe cokoli do pusinky, tak možná ty zuby,nevím. Já teda neslyšela, že je se zoubkama spojené nachlazení :00:

Ahojky, taky nad tím teď dumám..my už 2 zoubky máme a teď přemýšlím jestli se nám neklubou další..taky jsme se dneska probudili s pěknou rýmou a mimoto máme ještě nějakou vyrážku na zádíčkách..:-( ach jo, je to hrozný když těm mimískům něco je, viď? Teda ale nám když se prořezávali zoubky, tak jsme měli nateklé dásničky a byl taky pěkně protivnej..

In reply to by elisak

jojo,je to fakt hrozný :-( I slza mi už ukápla :\\: připadám si tak bezmocná.....odsaju rýmu a za chvíli zase funí :O fakt hrůza. je protivná,ukňouraná...pořád na ruce no :00: Přeju ať vám ta vyrážka i rýma zmizí !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka