včerejší "poplach"

17.05.2010

Ahoj těhulinky,

tak jsem včera ráno začala plašit,že zě mě odtéká plodová voda...celý den jsem měla takový "mokrý pocit" až mi to nedalo a v 20:00 jsem se sebrala a jela do porodnice..
Tam mi akorát nalili ten roztok na vložku a nic...ale prý jsem měla blbou vložku,nesmí být gelová.
Tak jsem dostala pár těch jejich...hihi..jsou hrozný,vyloženě vata omataná kusem fáče :) a do zkumavky ten roztok a kdyby se mi cokoliv nezdálo,tak mám nalejt na vložku...tak jsem strašně ráda,že kdyby náhodou,tak to poznám podle toho roztoku a nikam nemusím.Zrovna jsem si prohlédla porodní sály..fakt hezký,akorát se mi sevřel žaludek..brrr,to bude boleeest :) A měli taky zrovna příjem..ty jo holky,ta se tvářila,chudinka :/
No nic,zítra začínám 38.týden a ve středu na kontrolu,tak snad bude vše v poho,i když teď hodně nadávaj na mého gynekologa,prý je v porodnici průser za průserem a vše od něj,tak mám nervíky..minule byl dost nepříjemnej,až sem se rozbulela,tak jsem zvědavá ve středu...
A co vy těhulinky,jak se těšíte?Některým se to už blíží,některé jsou na začátku :) Mně to uteklo jako voda a čím víc se to blíží,tím dál mi to přidapá..jo a ještě posílám foto pupíčku..zdá se mi dost nízko co?
Tak díky těm,co došli až na konec :)
Všem těhulkám pohlazení pupíčků,maminkám radost z miminek a snažilkám co nejdříve //

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já začínám 38 tt zítra. Uteklo to fakt strašně rychle. Bříško máš pěkné, já jsem na tom podobně a myslím si, že už větší být ani nemůže. Když jsem včera řekla příteli, že už to může klidně přijít, tak se mi zdál nějaký vykulený. Ať je rád, že jsme to dotáhli takhle daleko. Z porodu mám taky strach, pořád jsem přemýšlela o tom epidurálu, ale mám obavy z komplikací. Ale my jsme holky šikovné,že? :a:

In reply to by mirkaberkys@se…

Tak to začínáme spolu :D a kdy máš termín?Já epidurál nechci..teda alespoň teď to řikám,uvidim,podle bolestí,hehe :)
Jinak jsem si teď kápla trochu toho roztoku na vložku a zmodral..takže tam ta plodovka fakt je,ale úplný minimum,tak to zkusím ještě večer a zítra...do středy to snad k doktoroj vydržim.

In reply to by DomcaaB

No já si nedovedu představit, jak na tom břiše spíš. Mě stačí se otočit z boku na druhý a začne mi tlačit dole břicho. My čekáme princeznu - Verunku. Jsem zvědavá, jak dopadnu na zítřejší kontrole, břicho mi někdy dost nepříjemně pobolívá. Uvidíme.

In reply to by mirkaberkys@se…

Tak držím pěsti,ať je vše v pořádku..už jsi byla na monitoru?Mě pošle snad ve středu,ještě zatim nic...a vůbec mi ten můj gynekolog připadá zabržděnej :) Jééé,já chtěla taky holčičku,ale jsem ráda za syna :) moc :)

In reply to by DomcaaB

Na monitoru jsem byla minulý týden poprvé a zítra jdu zase. Malá ale půlku prospala, tak čekali, až se projeví. Všechno bylo v pořádku, žádné stahy dělohy. Jsem zvědavá zítra. Jinak mi jsme holčičku chtěli, vlastně jsme miminku říkali od začátku Verunka, tak nevím, kdyby to byl kluk. :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka