kontrola

25.02.2008

Ahoj holky, tak dnešní kontrola proběhla v pořádku. Jsem moc ráda, už je mi docela fajn. Pro jistotu mě teda dr.uschopníl až od 10.3 ale neva. Hlavní je, že vycházky mi napsal, tak můžu alespoň na vzduch :///: :///: Přeji všem hezký den :one:

Ahojky už víš co to bude ?? mě ve 20 t.t. poslal doktor na genetiku a tam se mě zeptaly jestly to chcem vědět, ale s přítelem jsme to hned poznaly jen co mi doktor dal ultrazvuk na břicho , takže jsme hned poznaly že to bude kluk :s: já jsem ted ve 25t.t a strašně moc se těšim malej už kope jak fotbalista :e): takže když je správně natočenej tak mě kopne tak že to jde cítit,ale většinou kope do vnitř a to na dotek není cítit. Měj se hezky pa

In reply to by neijla

Ahojky, jo jo, už to víme, budeme mít taky kluka :ww: Jé, ty kopance ci fakt závidím, nemůžu se dočkat až mě poprvé čutne. Včera večer u televize jsem poprvé cítila takové šimrání a bublinky. Normálně jsem to obrečela, už jsem si myslela, že se ani nedočkám :///:

In reply to by Sisa

:s: :s: to já jsem taky ráda že malej kope ale když kope do mě tak většinou do spodku takže se mi chce furt nazáchod :°: někdy mám strach abych někde nebila a nekopal mě do močového měchíře :///: :///: . jinak vždycky kope nejvíc ráno když se vzbudim a v noci když jdu na toaletu a lehnu si tak začne řádit :cc): otáčí se a kope. Těším se také až bude větší a bude to pořádně vidět,protože kope vždy když jsem sama a když kope a chci aby si šáhnul přítel tak přestane :s: :s: :s: ,říkám mu že ho asi uklidnuje jeho dotyk :s: :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka