Kontrola v 8 měsíci..jsem zase na nervy :(

14.05.2010

Ahoj holky :a:
tak jsme včera šli na kontrolu a já měla takový divný pocit, že nebude vše OK..
Od začátku: Davídek měří 76cm, váží 8500g, kolem hlavičky 45cm..
To by bylo OK.
Pak se mě ta přechytralá doktroka zeptala, co umíme..Tak jsem začala jmenovat a ona:¨Davídek nesedí?
říkám, ne nesedí..takže ho neposazuju..Zvedá se jen za ručičky a ukázala jsem jí to. Ona: ¨Tak ho pusťtě. říkám, to spadne to je jasný. A co? Spadl..
řekla jsem jí, že Davča se začal plazit a ona: ¨To nesmí, musí lozit po 4řech.. Takže jakto, že nechodíte na rehabilitace?? Jak je to možné, že jste přestali??? Řekla jsem jí, že tam jsme chodili kvůli otáčení hlavičkou, když už je to OK, nevidím důvod, proč D trápit dál..Ostuda, okamžitě tam volala a objednala mě. Je tam MUdr,její kamarádka. Řekla jsem jí, že chci chodit jinam a ona že ne. Že mám jít tam a kdyby něco nebylo OK, tak že tam zase zavolá. Paráda, jak se tam na mě budou dívat?? A to nejhorší.. :§)
Když Davídek leží, nebo sedí a nic nedrží v ručičkách, tak s něma jakoby motá. Má je položený po lokty a mává s něma jako dirigent. Podle ní je něco špatmě a musíme na neurologii. Mimochodem jsem jí tohle říkala před dvěma měsíci!
Jsem na nervy.. Doma vařím jídlo a Davídek nechce nic jíst.. Jen skleničky, ale to už nechci..
Vařila jsem polévku, díky celeru ji nejedl..Dělala jsem rizoto, díky rýži s kterou nevěděl co má dělat to nejedl..Pak jsem do té polévky dala mlíko ( sunar) a snědl aspoň něco.. Je to peklo. Mám nervy na pochodu, rehab je v pondělí, neurologie v pátek..
Proč ho nemůže nechat v klidu?? No tak bude lozit později!! Nebo bude později sedět, no a co??
Dnes má zeleninu s králíkem a brambůrky, pořád mixuju..Tak jsem zvědavá :€\€: :#o:

Jestli dobře počítám, malýmu je 8 měsíců?
Kuba se začla v 7,5 měsících přetáčet..Seděl v 9, stál v 10.měsících a chodil v 15..Každý dítě je jiný..Moje doktorka mi to vždy říkala, ať se neplaším, že je to normální...NEPLAŠ, JE TO NORMÁLNÍ!!!!!!!!
mĚL 76CM A 7670g, byl menší, ale všechno to dohnal..

Ahojky, abych pravdu řekla tak pokud to cítím z toho psaní dobře, jak je ta vaše Dr. :*8*: protivná tak bych jí normálně vyměnila :w: A o co jí šlo s tím seděním? Že by měl umět sedět, když ho posadíš nebo by si měl umět sednout sám? Každopádně nechápu proč by jako mělo být špatně když se plazí :00: vždyt skoro každé dítko začíná plazením potom se naučí po čtyřech :°O°: a ze čtyřech by si pak mělo umět samo sednout! Myslím si, že ta rehabilitace vůbec nic nezkazí. :one: S tím vařením ještě tak mu dělej zeleninku kterou jí ne? Mrkev, brokolici, brambory, květák- papá ti to?? :a\|: A celer a rýži kvůly kterých ti jídlo pak nesní zatím nedávej. Drž se bude to všechno dobrý uvidíš :a:

In reply to by 28Tamara

Tak to je dobře, že není protivná furt! :*8*: To chápu, když to máte blízko tak je to fajn- lepší než někam dojíždět. :one: Já, malé taky zatím dávám jen skleničky. :a\|: Tak to zkoušej určitě malénu brzy zachutná i to co budeš vařit ty doma :hu: :one:

Ahoj, asi se ti to nebude libít, ale třeba je jen ta doktorka přepečlivá a nechce nic zanedbat. Pokud doktoři nemají zájem, tak je to taky špatně, pokud mají zájem, tak je zase špatně, někdy je mi jich až líto.Navíc, pokud ti ona opravdu nesedí, tak běž k jinýmu doktorovi. Navíc opravdu každý dítě je jiný a já věřím, že Davídek bude v pořádku a ty po vyšetření budeš taky klidnější, jen to lítání po doktorech je někdy zdlouhavé .Tak držím pěsti a snad se nezlobíš :) :a:

Ahoj,
nám bylo v květnu 8 měsíců a taky nesedíme.V 7,5 se začal otáčet a na rukách se pořádně neudrží.Pomalu se začíná plazit.Ještě,že nemáme tak náročnou doktorku,každé dítě to má jinak.Vůbec se nestresuj,cvičení malému prospěje a hlavně buď v klidu.Kamarádce malý taky pořád nic a v 9 měsíci během 1 týdne začal lozit,sedět a chodit najednou.Ještě budem vzpomínat,kdy byli hezky v klidu :#~:
Už mi taky přišlo,jak tady všichni lozí venku po trávě ,sedí,atd.... ,tak jsem ráda,že nejsme peciválové jenom my :€m: Asi ti,co to ještě neumí to sem nepíší :€s€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ona si nestěžuje,jen chce třeba vědět i názor ostatních a proto to tu píše,aby se třeba i vypovídala.Od toho tu pro ní jsme.Proč hned měnit doktorku :#o: Lukyna

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jsem pocit, že tyto stránky jsou právě proto, abych se dočetla i názor ostatních a hlavně, abych se i vypovídala a uklidnila..
K té doktorce nechodím pěšky proto, že jsem líná. Ono to zase není tak blízko!!!
Ale když bude malý nemocný, bude mít teplotu a bude mu hodně špatně, nemusím ho vláčet v MHD mezi tisíce dalších nakažených lidí!!!!!!
A napsala jsem taky, že ta doktorka je jako počasí. Jednou tak, jednou jinak..jde mi jen o to, jak mi to říká a že mě tím stresuje. Pokud to malýmu pomůže, budu s ním chosit cvičit!
A hlavně...kdo mi zaručí, že ta doktorka jiná, kterou neznám...bude lepší???
http://www.prckoviste.cz/davca

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Když to vezmu z týhle strany,tak máš pravdu s tou doktorkou. Takže sorry ;) Lukyna

Hoj, taky doporučuji změnit doktorku. Můj malý umí lozit po kolínkách a taky se zvedá u nábytku. My byli v úterý na 8.měsíční kontrole a paní doktorka se jen smála, že malý je šikovný a ,,prý kam se ty dnešní děti ženou":s: že všechno umí tak brzy. Ale vůbec neříkala, že by nějak vadilo, že toho tolik umí. A navíc taky sám nesedí. Takže nevím co ta tvoje doktorka blázní. Každé dítko je jiné. :a:

Ahojda,vím asi jak ti je,já jsem už z doktorů taky na mrtvici,myslím že každé mimčo je jiné,mé kamárádky holčička 8.měsíců sama taky ještě nesedí,tak to bude umět později,my zas byly napřed a to taky není dobře,mám pocit,že když není vše podle tabulek,tak je hned velký problém,naše Nelča začla chodit v 10.měsících a den před 7.měsíci se postavila,no a teď jí je rok a půl musíme chodit na rehabilitace,protože si zažila špatý stereotyp chůze,chodí levou nožičkou moc do vnitř,po špičkách a hodně tu levou zatěžuje,jako malá měla hypertonii,tak jsme chodily na neurologii,nechápu proč nám nedoporučili třeba Vojtovu metodu,třeba by to těď mohla mít lepší,tak nevim proč teda k těm doktorům pořád lítáme...v pondělí tam jdem,tak to tý neuroložce řeknu,protože rehabilitovat s 1,5ročním dítětem téměř nejde:-(A s tim jídlem to je občas boj do teď,dloho jsme jedly skleničky(hami)a pak si nemohla zvyknout na vařené,takže jsme je jedly celkem dlouho a teď už jí téměř to co my s míň kořením,ale občas si jeětě skleničku dá,myslím že k tomu díťko dospěje,něco mi dloho odmítala a pak to najednou začla jíst,třeba jogurt,prostě jen potřebujou poporůst,my by jsme chtěly všechno hned a pak jsme z toho na nervy,to já moc dobře znám,prostě máme jen o toho našeho tvorečka strach.Neboj on si na všechno přijde sám,dala bych Davídkovi ještě čas:-)

To je mi moc líto čím procházíš.Myslím si,že na vše je ještě času dost a hlavně každé dítě je jiné.My toho taky moc neumíme a v pondělí jdeme do poradny na 8mi měsíční,tak jsem zvědavá,co poví nám.Držíme palečky,aby jste to oba zvládly v pohodě :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka