převařujete vodu?

16.05.2010

Jo, ještě mě napadla jedna věc...Často si tak říkám, že by možná bylo lepší, kdybych malé dávala kohoutkovou vodu - protože když jí vodu převařím, trvá dlouho, než vychladne, takže ji máme v hrnečku kolikrát i několik hodin (zvlášť když někam jedeme...) - to už tam snad musí kuňkat žáby...Převařujete stále balenou vodu? Malé bude zítra 10 m.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj já převařuju kohoutkovou nechám si jí v konvici a když vychladne jen pak konvici zapnu na přihřátí.

Čauky,balenou nekupuju,převařuju kohoutkovou.Malému bude 10 měsíců příští týden.Ráno udělám čaj a ten používám celý den,stačí mu,pak jen trošku vody do zeleninového příkrmu a na kaši převařím večer,ta se stejně musí dělat do teplé vody.Nic jiného z vody nedělám :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jo tak přesně to děláme my,dřív jsem v noci stála v koupelně a chladila a chladila,děsný :///:

já kojenecku vodu převařuji a budu převařovat,nechci riskovat,po té co jsem viděla v tv,že některé kojencké vody nejsou tak bezvadné.Vždy si naplním plnou konvicu vody a převařím,půlku konvice horké vody dám do termosky a půlku po vychladnutí do lednice,ale max na den,potom bych si to už netroufla dát.Voda má být vždy čerstvá

balenou jsme nepřevařovala!!! ma co,od roku dávám z kohoutku,u nás v jihlavě jedobrá voda,a nevidím důvod proč převařovt..já jí vařila čaje od hippu a dávala štávy ředěné vodu baloenou-není třeba,jen na sunar atd..jo..jinak ne,,dávala jsem jí džusy hipp atd..s balenou vodou,polívky atd..zahuštuji od roku a od 10měs dávám ryby atd..nejak už neplaším,je nám 21měs a dávámm jí vše,jen nepepřím,jinak vše!!! jinak si nedolážu představitkdyž někdo dává pírt dítěti převařenou vodu,t je hnus :-) to mě někdo dát,takto nebudu pít :-) já bych to nepřevařovala.kupovala jsem tu 5litrovou v supermarketech,Rajec atd.

Hele, mně ještě napadlo, když tedy převařovanou...co když ji převařím a dám pak do lednice. Mikrobi by se v tom teoreticky množit neměly, ne? Pokud bych nechtěla, aby voda byla moc studená, tak pro změnu přileju trochu teplé převařené vody a je to. Žádné čekání...

já převařuju kohoutkovou, a jasně, vždycky převařím hrnec co mám tak na den až dva, jinak kdybych měla převařovat na každé jídlo, tak mě uřve hlady než to vychladne (nemluvě o spotřebě třeba studené vody, když bych pak flašku s vařící vodou dala schladit pod kohoutek)
http://ReinaZoo.mondozoo.com

Ahojky,já jsem vodu převařovala balenou pořád,ale dávala jsem i s kohoutku a převařovala také....máme jeden rok a stále převařuji....:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka