Kočárek Coneco Toledo - Firkon Verano

16.05.2010

Ahojky holky.
Máte některá kočárek Coneco Toledo? Jaké s ním máte zkušenosti? Potřebovala bych zjistit, který je nejlepší. Jestli Toledo nebo Firkon (Verano nebo Quatro).
Díky moc :a: :€s€:

já mám coneco toledo..mám zelenou barvu,novinka 2009 a jsem s ním teda spokojená..malý je narozen konec července a až do začátku dubna byl v hluboké korbě a to je dlouhý 70cm..teda byl--i s fusakem ok...korba má něco kolem 80cm na délku a široká je také dost...klidně ti zašlu fotečky kdyby si chtěla...jediné co je trochu blbé,tak u sportovní verze na dítě nevidíš..jezdí tak,že kouká před sebe...když je hezky,zklopíš boudu a vidíš na něj a má super kšilt na sluníčko...já jsem s ním spokojená...

Ahojky, já bych do něj asi raději nešla,- s dítětem e utrhla sportovní sedačka a spadlo na zem :-((((
My na něj taky koukali, říkali jsme si, že je moc krásnej, ale sakra proč je tak levnej? Taky mi přišlo divný, že kočárek byl v obchodě všude polepenej nálepkama "nenechávejte dítě bez dozoru v kočárku" - to jsem si říkala, to by jako malej nemohl spát sám ani venku na zahradě? No a po přečtení pár recencí mi bylo jasné, že ten kočárek je jenom hezkej. Radši jsme si připlatili a koupili x-landera.
Takže z tvého výběru hlasuju pro Firkon, má velkou boudičku, takže ti tam miminko může vydržet i na zimu. Akorát některé holky si stěžují, že je blbej sporťák...
Tak snad se rozhodneš správně a bude se vám s kočárkem krásně jezdit!
Papa! ;-)

In reply to by Ivísek24

Díky holky. Kočárek shání kamarádka, hledá nejlehší kombinaci. Bydlí ve 4. patře bez výtahu, tak aby to zvládala. Jako nejlehší jsme našly jen tyto. Jinak X-lander je super, ale moc široký a nevešel by se do kufru u auta. Ještě to prozkoumáme, jestli nenajdeme nějaký třetí :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky