druhe tehotenstvi

15.05.2010

Ahojky holky, chtela jsem se zeptat, jak jste prozivali nebo prozivate sve druhe tehotenstvi? Ja jsem tedy nala ani tehotna. Jen me obcas boli bricho to jo, tedy spis tlaci, ale zatim je to pohoda, u Tadeaska me od zacatku bylo zle od zaludku, az do zacatku 4 mesice, palila me porad zaha a prsa me bolely k prasknuti. Ted nic, jen unava a to brisko. Kez by to tak zustalo;-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jééé ahooojky, ty jsi znovu těhotná? To je supeeer, moc gratuluju. To snad není pravda, já snad prošvihnu i druhou vlnu snažilek :r:

Ahoj. Já měla obě těhotenství téměř stejná - ze začátku žaludek jako na vodě, bez zvracení, občas na mě šly mdloby a trochu únava a ospalost. U druhého jsem ale tolik nepřibrala - musela jsem se "točit" kolem syna a taky jsem nebyla ke konci těhotenství tak oteklá. A průběh druhého porodu byl kromě doby trvání taky stejný. :s: :a:

já taky nic necítím, ale já na nevolnosti netrpěla ani při prvním těhu. jen mám trdší spánek, malá musí dýl v noci řvát, častěji ted k ní vstává tatínek než já.
bradavky taky necítím, ale tomu rozumím. mléčná žláza se nezduřuje, když už zduřená je (ještě trošku kojím 2x denně) no a vyječníky více ze začátku ted už jsem si na to bud zvykla nebo nevím.
jo a asi to taky bude holka, při Danielce jsem taky jedla z ničehož nic strašně zdravě. ujíždím na zelenině, ted mám chřestové období :a\|: párek nebo sekená hnus který vyplivnu.

In reply to by Dejmalka

no ja se citim naprosto skvele, fakt jako kdybych ani tehotna nebyla. Je i fakt, kdyz ma clovek uz jedno, tak se na to zase tak porad myslet neda;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka