ZAZRAK aneb recept na tehu pro všechny snažilky !!!

15.05.2010

Takže to zkusim napsat ve zkratce :s: Nektere tady vi , že mam za sebou 2 samovolne potraty v 8tt a pote mi zjistili na genetice Leidenckou mutaci ( husta krev ). Snažili jsme se ted asi necele 3 rokya v prosinci mi konečne udelali v čechach hormonalni profil a zjistili k tomu všemu , že nemam ovulku a leden,unor jsem brala Clostik. Ten mi zbusobil cystu na vaječniku a tak jsem už mela všeho plne zuby a vykašlala jsem se na cele snažilkovani !!! Rekla jsem si,že stejne mame finančni potiže již 2 roky a nemame tim padem na svatbu ( takovou jako chci ja ;) ) a tak to proste počka. Už me nebavilo stale počitat nejake dny a merit BT a podobne.Bylo to k zblazneni. Navic jsme otevreli obchod v kempu na plaži o ktery se staram,takže plna hlava prace , pritel otevrel tyden na to bar a makali jsme jak šroubečci.Jedine co jsem delala je to, že jsem od prvniho dne cyklu začla pit ten KOUZELNY kontryhelovy čaj , ale to spiš jen pro to , abych prestala pit tolik mleka , ktere mi zpusobuje stale mykozy. Tak jako jen tak ze srandy a pro zmenu, protože mi bylo jasne, že ovu stejne nebude a navic jsem se objednala dokonce i tady do CAR-u v Ljubljane na zari.
Vzhledem k tomu,že jsme oba byli unaveni z prace , jsme meli jedno jedine :*O*: shodou opkolnosti 9 DC :C]]: Protože jsem nic nikde nezapisovala,jsem ani nevedela kdy ma dorazit :spid: a až pri bolestech prsou jsem nad tim začla uvažovat. Bylo mi to fuk a tak jsem to nerešila ješte par dni. Jenže pak mel pritel v nedeli narozky ( patek a sobotu jsem propila a prokourila , protože mi bylo jasne , že to určite dostanu , že ty prsa a zpoždeni ma na vine určite ješte Clostik, tak jako posledne jsem nechtela byt zklamana ) a tak jsem si udelala test v nedeli ve 14h a nemohla jsem uverit vlastnim očim !!!!!!!!! Byla tam //
Chlap byl doma,ale nemohla jsem mu to rict, protože jsem tomu sama neverila. Tak jsem využila toho , že ma narozky a napsala jsem na A4 že ho mooooooooooc muluji .... TATKO a zalepuila test a dala mu to. Ja myslim,že tomu neveri do dneška a nebo je to taky tm,že se boji dalšiho zklamani.
Každopadne jsem vicekrat tady poslouchala , že na to človek nema myslet ale nikdo nenapsal jak to opravdu vymazat z hlavy, to proste fakt nejde , pokud se pro to žena sama nerozhodne. Takže nevim , jestli mi nastartoval ovulku ten Clostik nebo to vypnuti mozku a nebo ten čajik , ale každopadne bych každe snažilce doporučila to vypnuti a čajik. Tim nic nezkazite !!! Ja dokonce prestala tady chodit na stranky,protože jinak bych to z hlavy nedostala , bohužel !!!

Takže ted akorat musim rict,že i když mam již fotečku z UTZ , tak od pondeli co me gynekolog na vyšetreni až do patku si me tady doktori prohazovali mezi sebou a do dneška se na me nikdo nepodival !!! Potrebuji vyšetreni krve a aby mi dali bud aspiin 100 nebo dokonce injekce dennne do bricha , abych to mimi ted udržela. Bojim se , že se na me vykašlou a zase o to prijdu. Hodne holek tady psalo,že bez injekci se to neda vubec donosit a vetšina lekaru jak v CZ tak tady , me uklidnuji, že to potraty vubec nemusely byt kvuli te krvi. Tak nevim teda.
Každopadne stale nemam nejaky pocit , že bych byla tehotna a rikam si , jestli se to ma stat , tak at se to stane hned , než pozdeji. Snažim se na to nemyslet a v pondeli jedu na kliniku na ty odbery a neodejdu z ni , dokud mi je neudelaji !!!!

Tak všem maminkam hodne detičky , tehulkam pohodu a snažilkam spoustu bacilkuuuuuuu TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ TFUJ

Tinko, už jsem si říkala , co je s tebou .
Moc ti gratulujůůů. Je to úžasná zpráva . Přeju ti, aby se tentokrát vyvíjelo vše tak jak má . Já už jsem v 15 tt . Letí to strašně :jawdrop:
Měj se a dávej o sobě pravidelně vědět !!! :k: :a:

Tyjo Tino nestačím valit oči!!! Gratuluju. Už jsem si říkala, kam jsi zmizela, že asi máte práce až nad hlavu a nemáš čas a vida, ty se přihlásíš hned s takovouhle super zprávou! Tak moc moc moc gratuluju a držím palce, ať je všechno v pořádku, ať jsi v klidu, a ať se ti doktoři konečně dohodnou kdo a jak se o tebe bude starat. Mám fakt radost!!! Jupííí.

In reply to by Ala

No nemysli si taky jsem na vás myslela,ale kdybych otevřela stránky,tak by mě to nedalo a zas bych odepisovala a vše četla a zase na to myslela. Jsem ráda,že je tu tolik nových těhulek tenhle měsíc !!!! Ale jak říkám , já zatím nemám žádné problémy,takže vůbec si nepřipouštím,že jsem těhu abych nebyla zklamaná ! :jawdrop:

Ahoj :)) no tak to je supr :) nám se miminko povedlo hned na první pokus a vlastně sem neměla ani žádný problémy,ale chtěla sem říct,že sem kontryhel taky pila :) a piju ho i teď na konci těhu,protože mi začalo tvrdnout břicho a doktor řikal,že to vidí na bližší termín..tak sem ho zase začala pít,abych malou ještě v bříšku udržela a je to fakt o poznání lepší,skoro žádný tvrdnutí a myslim,že to doklepu až do konce :) máma s kontryhelem vynosila 4 děti,takže si myslim,že na tom něco bude ;)

Tak to je krásný paráda :qu:
určitě trvej na vyšetřeních, ale pokud už si 2x o mimi přišla měli by tě hlídat sami a vůbec jestli ti přišli na to s tou krví. CHápu jak ti je a že se bojíš mám to už taky za sebou a to už po čtvrté :( CHce to hodně síly ale uřčitě žu vám to do třetice všechno vyjde :one:
Přeju hodně štěstíčka :k:

In reply to by rolja

Jo jo zrovna než jsem začla psat jsem četla tvuj prispevek,že se ti to stalo již po čtvrte a reknu ti , že je to hruza co si s nama dela naše telo a pak at mi nekdo rekne ,že existuje buh. Kdejaka fetačka nebo romka ma 10 deti a nestara se ani o jedno. Takže ti taky preji hodne štestičaka. Pa pa

In reply to by Tinkapletinka

Máš pravdu že je to nespravedlnost, ale nic s tím neudělám, musíme se s tím poprat :(
Tebe obdivuju jak se ti to podařilo dostat z hlavy a nemyslet na to. Já ať jsem dělala co jsem dělala z hlavy jsem to nikdy nedostala a ten strach potom byl vždycky šílenej. Mám doma naštěstí holčičku bude jí teď šest a je to naše zlatíčko. Budu na tebe moc myslet ať vám to vyjde a určitě podej zprávu :one:

In reply to by rolja

No prostě jsem se na všechno vykašlala po tom,co mi Clostík udělal cystu jsem si řekla,že už na to nemám nervy a zabrala jsem se do práce , abych sama sobě a chlapovi dokázala,že jsem dobrá aspoň v té práci a hlavně abych mu byla oporou v jeho pracovních problémech. Přestala jsem měřít a chodit sem a tak se mi to povedlo.Akorát jsem pila ten čajík. Tak ted ještě překonat ty zdravotní problémy a pak snad ..... uvidíme.
Hele zkus třeba začít cičit nebo se učit jazyk nebo něco jinýho !!!

gratuluji, kup si kyselinu listovou. A zajdi si k dr. at ti co nejdřív udělají D-dimery. držím palečky at máš bezproblémové těhotenství.

In reply to by ramirez

No me prave rekla moje hematološka v OV , že jak otehotnim mi veme krev a pak hned uvidi jestli bude stačit ten Anopirin 100 nebo budou zapotrebi injekce,ale nejdriv musi prece videt krev. Proto chci co nejdriv ty testy. Jenže kdo vi kdy mi daji vysledky,takže jsi volala ve čtvrtek do OV a rekla mi , že i bez testu muzu v pohode brat Aspirin 100 ( anopirin tady neni , rozdil je pry pouze ve snašenlivosti žaludku ) , jenže od tehož dne jsem začaly mit svetle hnedy vytok vždy dopoledne ,tak nevim jestli to neni tim. Odpoledne už jej nemam a ani rano a hned jak vemu prašek , tak zase neco vyteče. No zitra jedu na klinuku udelat testy,tak jsem zvedava , jak to dopadne. Jak rikam,hodne lidi mi reklo,že ta husta krev neni zas až takovy problem ,ale na internetu všude pišou,že mam jen 50% šanci na upešne donošeni. Tak si vyber :$$:

moc blaghopřeji :\x: :\x: :\x: k // a hlavně přeji , ať se mimísek drží a roste tak jak má, držím :one: :one: :one: Daisii

velká gratulace ode mě a našeho chlapáka z bříška :)))
Jsem si říkala,že tu už dlouho nevidím Slovinsko :)
to vypnutí pomáhá,nám to tak taky vyšlo.tak ať vše jde dobře a oba jste v pořádku a mimísek krásně roste :))

In reply to by Alísek

Ver mi , že jsem na vas všechny myslela a občas sem nakoukla,ale nechtela jsem se tim moc zaobirat , tak jsem se ani neozyvala. Včera me nezkutečne potešilo,když jsem videla seznamek , kolik je na nem novych tehulek !!!!!!!!!!!! :qu: Tak jen tak dal , jak jsem rikali na začatku , že tenhle rok bude vyjimečny 2010 tak to tak asi už bude.

Jéééééé, tak to je nádhera :\x: :qu: :\x: . Gratuluji a opatruj se těhulko :), ať se mimískovi u Tebe líbí celých 9 měsíců ;) .
PS: S tím myšlením na tom něco bude :). K nám mimčo taky nechtělo, tak jsem začla hodně cvičit, objednala nás do CARu a tam jsme už nedošli :).

jeee tak gratulace, ale spise tfuj tfuj tfuj..:) at je male i ty v poradku at to zvladnes jak fyzicky, tak hlavne psychicky...urco to vyjde a budes se tesankovat za par mesicu z mimiska....

Náááádhera!!!Tady se to krásně rozrůstá, ten květen je řádně plodný!!!Mooooc ti gratuluji a verim ze to bude vsechno v poradku, vsechny testy si vydupej, jde o vase MIMINKO!!! :\x: :qu: :°O°:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka