Maminky jak se pozná že miminko bolí v krku?

15.05.2010

Krásné ránko maminky, máme rýmičku a teď mě malá nechce papkat ale spíš pít, myslíte že jí může i bolet v krku?A jestli ano co se stím dělá?Děkuji za odpovědi:) :a: Jsou nám 4.měsíce

Kliknutím vložíte smajlíky:

Aojky, já na tvém místě bych malé jenom kontrolovala jestli nemá teplotku. Může na ní jít i nějaká virózka a může třeba jenom trpět nechutenstvím. Důležité je, že pije. A pokud nemá jiné příznaky nemoci, tak bych na pohotovost nejela. :a:

In reply to by Kryšpína

Ahojda malá má jen 37 teplotku jinak nic na víc mě nepříjde.Ale stále mi nechce papkat jen pít a většinou už vůbec nechce po odsání hlenů...což nechápu, může dýchat ale nechce papkat.Někdo mi zase říká že to může být zoubkama ale nevim.....taky víc spinká což jsem ráda ale jen se probudí na pití a zase po půl hodince chce jít spinkat a většinou usne na půl hodinky pak vždy pláče a takhle to je dokola a když jí nabízim líčko začne vřískat.Taky mě někdo říkal že pokud do ní nedostanu mlíčko ať už začnu s příkrmy zeleninkou, což nevim no....když jsme zrovna nemocný jí cpát něčim co ještě nezná a nechci aby si to spojila potom s nepříjemnym.Ach jo je mi líto malé , pokud se to do pondělka nezlepší , půjdu za naší obvodní ale nevim jak do ní nacpat jídlo.......jak na to??vždyť musí mít chuděrka hlad a nejde aby do pondělka nepapala.Naposledy jedla ve 13.h. od té doby jídlo odmítá a jen pije čajík, přítel říkal ať jí dávám vodu ale nevim no...když má rýmu tak je lepší pro ni vlažný čaj....že?jinak děkuji za odpověď

In reply to by Namba

Aojky, pokud to potrvá den, dva, tak se jí určitě nic nestane, když si dá malou dietku. Ale určitě bych jí nezkoušela dávat nic jiného jako čajík a mlíčko. Na příkrmy by měla být fit a při chuti. Moje dcera prodělala virózu v 10 měsících a jídlo odmítala skoro týden. Ne že by nejedla vůbec, ale vždycky to bylo jen pár lžiček a nazdar. Přejeme tvoji princezně brzké uzdravení. Kryšpína a Klárka :a:

´pokud máš možnost aj jed k doktorce-jako na pohotovst,sice z tebe možná udělají hysterku:-) jako co tam s tímhle otravuješ,ale je lepší aby na naní koukli a byl klid.

Rýmička je prevít.....no pokud pláče při polykání, jistě jí bude bolet-každopádně dr. se do krčku koukne a uvidí, zda-li to nemůže být třeba angínka a nasadí ATB.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka