Dobré ráno !!!

25.02.2008

Dobré ránko děvčata :-) jak se máte po víkendu? :-)

Ahoj Boženko.Počasí je krásný,tak už se líp vstává i žije.Akorát mi začala alergie a to je fakt otrava.A co ty,jak jsi se měla?

In reply to by Kachnička

Já jsem poslední dny jak zbitá. Celý tělo mě bolí :-( byla jsem vzhůru a jen jsem se válela a čekala až se vzbudí Natálka :-) U nás naštěstí nikdo na nic alergii nemá ( ťuk,ťuk, ťuk...) Musí to být síla, co?

Božoooooo,ahojky,já se měla krásně,kdo by odolal tomu sluníčku,že? :dance: V neděli mám první termín,se asi picnu :00:
A co vy?Jak se daří holkám a Markům? :k:

In reply to by jituška

Ahoooj!!! Ty jo to letí. Sluníčku jsem odolala. Využila jsem, že je hezky, holky jsou doma, tak vzaly Natálku na hřiště a já mohla řádit doma. A celý víkend mě strašně bolely svaly na celém těle. Já včera nemohla ani vylézt z postele. Ruce a nohy nemůžu unést a záda mě chytly - no fuj

taky preju dobre ranko, po vikendu se mam fajn, ale desne mi to uz utika, tak uz aby bylo aspon 10.3. a co ty jak se mas?

In reply to by Veerca111

Dneska báječně. Natálka vstávala až v půl deváté :-) zato včera na mne padla pěkná depka. Mára bývá celé dny v práci. tentokrát měl aspo%n volný víkend. Sobotu prospal, protože je parádně nastydlej. Včera vylezl před polednem, naobědval se a odjel. Přijel zas až večer. Plakala jsem a řekla mu, že domů chodí jen spát, jíst a pro čisté prádlo. Že na mne úplně kašle. nějak to na mne padlo. Venku tak krásně a já sama doma a lítala kolem prádla, vytírala....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka