Tak nevím jestli jen vyšiluji nebo je porod za dveřmi

13.05.2010

Ahojte maminky, :) Jak se vám všem daří? Už nevím jestli vyšiluji nebo jestli se opravdu blíží porod. Celou noc jsem nespala, šíleně mne bolelo břicho a tvrdlo - bylo opravdu jako kámen, bolest vystřelovala do zad. :00: Už jsem opravdu nevěděla co dělat....budila manžela, že je to asi tady.....a on jen v polospánku řekl: "klid, to jsou jen poslíčci, dej si vanu a přejde to..." :? Je fakt, že to nebylo pravidelné, ale tak mne to hodně vystrašilo... :€z€: takto silné a časté jsem poslíčky ještě neměla!
Nějak nemám na nic chuť, spíše je mi na zvracení a celkově se cítím divně, břicho mne pobolívá jako při menzes. :€\€: Právě se chystám na kontrolu...tak jsem strašně zvědavá co mi Dr. řekne. Taky jdu teprve poprvé na ozvy.
Držte se, pohlaďte bříška :€O: a opatrujte se! :a:

Ahojte maminky, :a: tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama a taky to podobně prožíváte. Jsem doma z kontroly. :dance: Byla jsem na ozvách a pak v poradně už přímo v porodnici, protože můj Dr. je daleko a tak abych nemusela už každý týden jezdit 120km, tak to mám teď domluvené tam, kde budu rodit.
Kontrola dopadla dobře :one: ....ozvy v pořádku a když se na mne díval a vyšetřoval, tak mi řekl, že se to chystá na porod!!! :jawdrop: :€z€: Čípek pěkně měkne, hlavička naléhá....a pomalu se začínám asi otevírat...
Ptala jsem se ho na kdy to vidí a on řekl, že těžko říci...prý to může být do konce týdne nebo taky až v termínu (7/6). U každé maminky to prý postupuje jinak. Takže stejně z toho nejsem moc chytrá. :?
Jdu doskládat zbytek věcí do tašky, kterou mám předběžně nachystanou. Nechci nijak plašit, ale když je v tom člověk poprvé, tak taky zkrátka neví. Teď budu jako na trní...nechci vypadat jako hysterka, ale člověk už nad tím fakt přemýšlí i když nechce.
Tak všem přeji pohodičku a klídek bez nervů....až to přijde, tak to musíme poznat. Myslím na vás, tak se držte!

In reply to by Bonaquaa2

Ahojky jsem ráda, že tvá kontrola byla v pořádku a gratuluji k přicházejícímu porodu :-). Jééé ty se, ale máš :-) ... Také bych to už brala. Jo,jo doktoři ti poví jak to vypadá s čípkem a tak, ale porod může přijít opravdu kdykoliv, ale podle tvých náznaků to už asi dlouho trvat nebude :-).
Jaképak plašení s taškou do porodky ? Já ji mám zbalenou od 34 tt. a nyní jsem 38 tt. a jak jsem ráda, že ji mám už zbalenou :-). Než pak někde na poslední chvíli a v bolestech narychlo balit :-). A už ti odešla hlenová zátka ? Mě odešla právě teď jak ti píšu. Udělalo se mi špatně od žaludku a cítila jsem jak to ze mě vylítlo a tak jsem se jukla a také to tak je :-). Já jsem těhotná také poprvé a to je asi normální, že jsme ze všeho prostě vykulené :-) ...
Hlavně se snaž být malilinko v klídku a bude dobře neboj :-)...drž se !!! Papík :-)

In reply to by Dana V.

Taky to máš za pár....38týden...to mne ještě určitě předběhneš :€): Jsi šikulka, že jsi poznala hlenovou zátku. :one: Já jsem měla asi před cca 7-10dny takový opravdu jednorázový hodně hustý hlen na kalhotkách, ale jestli to byla zátka to fakt netuším. Bylo to naprosto průhledné....takže si spíše myslím, že to ještě nebylo ono. Jinak gratuluji k té zátce....teď to můžeš mít také ráz na ráz a ani se nenaděješ. :00: Taky se drž a pak písni jak Ti je. :a:

In reply to by Bonaquaa2

Jo,jo dám jistě vědět :-). Zatím mi je dobře, tak uvidíme ? A tak nemohla to u tebe být také hlenová zátka ? Co myslíš ? Měj se zatím moc hezky pa,pa :-).

In reply to by Dana V.

Přemýšlím nad tím, ale fakt nevím.....možná to byla zátka, ale všude se píše, že je většinou krvavá, ale to bylo opravdu průhledné (ani nažloutlé). Nejhorší je, že už si nepamatuji kdy to bylo. Nějak se to vyvine....buď to bylo ono nebo ne.

In reply to by Bonaquaa2

No,jo to je jasný však uvidíš :-) ... Já jsem dneska doktorovi říkala, že mi odešla včera hl. zátka a že byla žlutá. A on na to :" Tak to je dost možné ". Tak uvidíš :-) ... Chce to jen čekat a čekat co se bude dít ...pa.

mě to taky tak něak začalo...hrůza nejdřív začal pobolívat podbříšek občas mě vystřelí taková pichlavá bolest po břiše..též to mám dva dny,tak nevím zda jsou to ti pitomý poslíčcci či co...je to mé první těhu tak nevím....

Ahojky, tak já mám to samé už asi třetí noc, je to hnus a nemůžu vůbec spát, jsem jako když mě nakopou do hlavy. Holky se večer kroutí a pak do toho ty jakoby menzesový bolesti, pak to přejde a pak zase, ale taky nejsou pravidelný. Musíme to holt vydržet. Doufám,že pak poznám ty pravé :-).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky