Neklidne dite anebo vadne drzeni tela

12.05.2010

Ahojte Ulacky a vsechny maminky, ktere si prectou muj prispevek.
Hlasim navrat z prvniho cviceni Vojtovy metody.
Musim, rict, ze jsem hodne veci pochopila a zjistila, ze moje dite vubec neni neklidne, jenom meta ruckami kolem sebe protoze se snazi udrzet stabilitu kvuli tomu vadnemu drzeni tela v poloze na zadech.
Proto zatim nesaha po hrackach protoze ruce vyuziva na neco jineho nez na hru...proto taky nema rad polohu vleze, protoze se v ni nudi, porad se kolise jako korab na rozbourenem mori a rukami se snazi udrzet nad hladinou.
Sice mame za sebou 1. cviceni a ja byla spocena snad az na prdeli, do toho maly rval, ale po prichodu domu vidim prvni uspechy.
K vadnemu drzeni tela patri i diastaza brisnich svalu- rozostupni svalu bricha a proto mame i ty koliky, neumime prdet...takze po prichodu domu jsme se ukazkove vyprdeli a vykakali....
Dale klidne lezime v postylce a konecne se natahujeme za kolotocem....
Takze nevim jestli jsme na tom nebyly tak spatne, nebo to ma fakt takove rychle ucinky.
Ceka nas intenzivni cviceni...co 2 dny na rehabku, kde se budu ucit cviky a pak kazdy den 4x doma sama.
Ale zatim jsem spokojena a vidim prvni vysledky, co jsem necekala.
Po dalsi to nebude jenom cviceni, ale pro mne i kurz autoskoly...protoze sice mam vodicak , ale 11 let lezel v penezence a ted se snazim kvuli malemu jezdit.
Holky, ja dnes krouzila jak sup a snazila se zaparkovat u te rehabky....no snad to prezijeme ve zdravi...
Ale kdo muze vyhnete se Opave, protoze tady radim za volantem ja.
Musim, co bych pro sve ditko neudelala...

Ahojky to je celkem dost zajímavé co tu píšeš. Mohla bys mi prosím napsat podrobnějš o té vadě držení tělíčka?totiž jsem taký celjem neklidný, fur sebou škube. jen pinká do hrazdy au toho se strašně vztéká.Bolí nás taky bříško a je to čím dál tím horší. Děkuji

:s: Xeni já v Opavě nerada parkuju (skoro nikdy není kde) a to řídím furt.

Mám strašnou radost z toho co čtu o malém, že Ti to pomhlo pochopit ho, že to není žádný lumpík, ale má problém a ten teď spolu krásně řešíte :h: Hodně štěstí a síly! :) :k:

ahojky, tak to je skvělé, že to tak zabírá! Abych se přiznala, tak jsi mi tím teda nasadila brouka do hlavy, jelikož náš prcek (3 m) od mala mele pořád rukama, i když teďka už je to lepší, koliku měl taky a když teďka prdí, tak u toho i občas brečí a taky s kaděním jsou problémy. Mám jeden dotaz. Jak je na tom, když ho třeba nosíte v zavinovačce? Ten náš to totiž úplně nesnáší a když ho v ní z postýlky zvedám, tak vždy začne plakat. Mi přijde, jak by ho snad bolely záda nebo co... Jak to tedy poznám, že má něco takového? Jinak hračku do ruky si vezme a koníky taky už pase jakž takž...Díky,Lucka

In reply to by LucinkaPusinka

Ahojky, psala jsem ten prispevek s tim, ze jsem chtela , aby si to mamky vcelky v ULU vsimli a kdyz tak zacali resit problem driv nez bude pozde.
Skus si ho vyzlect do naha a polozit na tvrdou podlozku a pak uvidis, ci lezi obema poovinami zad na podlozce, nebo jenom na jedne.
Ja ho v zavinovacce nezvedam, v ni jenom spi...
Ale, na nasem mrnousovi to bylo videt, ze je vykrouceny...proto mame treba zakazane i lehatko...v ten byl uplne zkrouceny.
Pasli sme koniky taky brzo, akurat ne poradne...dnes jsme cvicili, revu na plny byt...snad to bude lepsi a lepsi.

Uvidíš, že to bude dobrý, Xeni. Je super, že už jsou vidět výsledky, buď ráda, že se to podchytilo včas, mě říkala sestra na rehabce, že problém je to pak s dětmi kolem roku, už nechtějí spolupracovat. To ti naši prcci to naštěstí ještě tak moc nevnímají. A s tím autem, taky mě to čeká, řidičák leží 3 roky v peněžence, ale budeme kupovat auto, tak budu muset začít jezdit, docela se bojíííím:-(Tak se drž. Papa.

JSI ŠIKULKA, PĚKNĚ TO ZVLÁDÁTE.. :one: ....TO JE FAJN, ŽE VIDÍŠ IHNED POKROK MALÉHO TÍM VÍŠ, ŽE JE TO NA DOBRÉ CESTĚ.
V AUTĚ POMALIČKU MAMINKO........DO OPAVY SEM TAM JEZDÍM - PŘEDEVŠÍM NA OLOMOUCKOU UL. - TAK POZOR DÁVEJ I NA NÁS :€): :€s€:

držím pěstičky, ať vám to nadále tak dobře jde.. jo a jinak, já se k řidičáku donutila před 2 lety a od té doby taky zasunutý v peněžence, jsem teď zjistila, že tam mám jméno za svobodna... no fakt super a štve mě to, páč s malým nechci být odkázaná na ostatní, takže o víkendech začnou s mým tátou kondiční jízdy...

:s: to je opravdu super že tak bleskově vidíš pokrok :qu: :one: a za kroužení se vůbec nestyd, já mám naježděno myslím až až a kroužím taky :€): nedejbože když musím parkovat s espacem, to jsem pak tak až na řiti zpocená :€z€: :€Ss€:

Musím říct,že já jsem taky hned viděla zlepšení po cvičení.Už cvičíme skoro tři měsíce a je to opravdu velký skok.Tak jen tak dál.Mě sestra říká,že zlepšení je vidět po každém cvičení,malé,ale je,což je pravda.A spocená bývám taky strašně,jako bych cvičila já.Jsme teprve u druhého sćviku,kvůli neštovicím,ale ten mi teda dává zabrat!Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka