ahoj holky

24.02.2008

Tak jak se mate??nas pusti mozna ve stredu domu.Zachvili se Matyášek vzbudi na kojeni..to bude zas darda..rano mi vypil 160ml pri kojeni..Uz se tak teism domu mimo 2 dnu co jsem byla doma jsem od 28.1. v nemocnici nejdriv to bylo kvuli me a ted jsem tu s matyskem uz dlouho..hlavne je tu nuda..ale prisla mi spolubydlici s dvojcatky a ma notase s netem tak sem muzu jit :)

ahojky, teda matyasek je peknej jedlik. to je hrozne moc dobre!!! doufam ze uz brzo pujdete dom, musis bejt z toho uz hrozne vycerpana.. :( Jinak Matyaskovi prejem vsechno nej k svatku :-))) :h: :h: :h: :cc): :one: :one:

Ahojky Kikatko, také Tě moc moc zdravím i Matyáška.Dokážu si představit, jak moc se už těšíš domu..... :) .Hlavně že vše je vše v pořádku a že Ti malej tak papá... ;) .Tak to tam do te středy nějak přečkej.....papa.

Ahojky Kikatko tak to je mocinky dobře,že už je vše skoro jak má bít jste to krásně zvládly.Věřím,že us se moc těšíš s ní domů.Tak to máš super spolubydlící když tě na něj pustí to je moc fajn a hnedle s dvojčátkama no. :///: Tak se hl.pěkně i nadále opatrujte a at se Matyaškovi daří.

Ahoj Kikátko, tak to je dobře že malej takle papká, aspoň bude mít dost sil na dohánění všeho co doktoři pokazili a že se těšíš dom se ani nedivím!!!

To je doba v té nemocnici :n: hlavně že má Matyášek dobrý apetit!! :hu: :a\|: a je spokojený :cc): Jakpak ti je?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka