Marcelko83?

24.02.2008

ahojik, ty jsi porad jeste mezi nami?? ty chudero, ja te lituji :||): Uz ti tak preju to mit za sebou. To cekani musi byt hrozne co? :(

:a: :a: :a:
AHOJIK Veru, čekání je přímo katastrofální, obzvlášť když tu nemám svoji berušku, tak se to táhne jak hrom :00:

In reply to by Marcelka83

Ahojky Marcelko, ten konec je strašný co? Asi si tím musíme všichni projít.....ale věřmi, že to stojí za to! Už brzo budeš mít svého miláčka u sebe a pak budeš ta nejšťastnější maminka na celém světě :dance: :dance: :dance: :dance: Drž se beruško :h: :k:

In reply to by PETRUSE333

ahojky Peťko, díky moc za podporu, jsi zlatá....konec je fakt hrozný, kdyby si mimčo aspoň dalo na čas, ale nic :n: :00: no nezbývá mi nic jiného než čekat... :(
a jak se ti daří s tím kojením? :c: :dance: je to lepší? já mám z toho fakt strach, že mi to nepůjde, a že mě to bude bolet? zlepšila se ti ta technika :e):

In reply to by Marcelka83

Ty už jsi po termínu viď? Třeba dneska to příjde.....já taky tady s Váma klábosila a naříkala a pak to najednou přišlo :s: , ale je fakt, že v den prvního termínu :k:
Jinak kojení je už mnohem lepší :dance: Dávala jsem tady stránku kde jsou i videa jak správně kojit, tak jsem si to celé proštudovala, změnila i polohu a už je to skoro dobrý :w: Neboj, to zvládneš....a pokuď Ti to už v porodnici to kojení moc nepůjde, tak se ptej a požádej o pomoc :w:

In reply to by PETRUSE333

jj já se na tu stránku dívala co jsi tady dávala, tak jsem si ji dala do oblíbených v případě nouze jak nám to s prckem nepůjde :n:
tak je fajn že se vám to podařilo zvládnout, ten začátek je nejhorší co? :00: všechno tě bolí, než si ty prsa zvyknou

In reply to by Marcelka83

Jj....začátky jsou nejhorší :w: Hlavně to chce co nejdříve po porodu miminko přiložit a pak ho přikládat co nejčastěji, aby se začalo tvořit mlíčko ;)
Já měla prsa dost nalitá asi 3den, tak jsem je nahřívala před kojením ve sprše....to pomáhá hodně :h: a nebo taky můžeš odstříkávat :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

snad to budu mít taky tak, že mi řeknou že nic, a najednou bude překvapení, to by bylo super :one: :one: :one: :dance:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jj jdu zítra, tak snad se dozvím krásné novinky o tom, že se to začíná blížit.... :||): :e):

In reply to by Marcelka83

ale jo, krásně se nám daří, právě jsme přijeli z procházky a malá ještě pořád spí, tak jsem se rozhodla udělat teplou večeři - kuřátko. No ale už ji asi obudím, svlíknu a připravím si na koupání, to zase bude breku :0( a jak se vede tobě? Nějaký náznak porodu?

In reply to by coopis

u mě nic, beze změny...jsem se tě chtěla zeptat protože už to nevím, po jak dlouhé době od termínu tě vzali do nemocnice...já měla termín ve čtvrtek, tak jsem zvědavá jestli už mě náhodou zítra nepřivřou?

In reply to by coopis

aha no jo já zapomněla, že ty jsi měla problémy s tím tlakem jako já.... :00: ale já ho měla zázrakem v pondělí dobrý, tak jsem zvědavá na zítřek ;) no ale moc si přeju aby mě fakt už zavřeli a něco se mnou už dělali, doma šílím, kdy to může přijít..a tam to mám jisté :||):

In reply to by Marcelka83

no nevím, jestli s tebou budou něco dělat, se mnou se jim toho moc dělat nechtělo, i když jsem měla vysoký tlak. Tak jsem z toho pochopila, co mi říkali, že se může přenášet 2 týdny a pokud jsou dobré ozvy a maminka je fit, tak to nechávají na poslední chvíli

In reply to by Veerca111

sprcha asi nezabírá....schody jsem dneska vytírala, i uklízela....mytí oken, to nechci to bych asi nezvládla, no a sex nepřichází v úvahu :n: :r: manžel má strach a bojí se takže padla :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky