Krásné slunečné sobotní odpoledne!!!!!!!!!!!!

24.02.2008

Tak jak se máte a co mimískové?Nás pustili včera z nemocnice a stále ještě 2v1 takže je to zatím dobrý, ale při příštím krvácení už mě asi nechají odrodit....tak se tak trochu modlím aby to vydrželo aspoň do toho 38tt a potom už .... :||): .Ale stále mě hřeje to, že je malej dost velkej na to, aby mohl jít ven teoreticky dřív, ale jen ať u mě ještě vydrží :h: :e): . Dneska dopoledne jsem byla na konrolním monitoru a všechno bylo OK, zítra nás čeká další a ještě vyšetření...tak se docela i těším......je to krásný, slyšet jak mu buší :h: .
Už se moc těšim, až budu mít po porodu a bude venku takhle krásně...to budou procházky :/;x: .

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No jo, vidíš to ....to je to těhotenství, už mi z toho začíná hrabyt, ještě že už se chýlíme ke konci :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No, na každýho to asi působí jinak, ale mě baví všechno svádět na těhotenství....... :s: jenže nevím na co to budu svádět až nebudu těhulka :00: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak tak.....ty jsem na to sváděla nejčastěji, i když je pravda, že kolikrát jsem fakt byla otrávená až moc a tak jsem radši celý den prospala....ale jinak na těhotenství svedeš cokoliv :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To si taky říkám, protože jinak by nás asi vyměnili a nebo nevim, ale každopádně asi to mají souzený, vždyť oni to "jenom udělají a ty se s tim potom devět měsíců taháš a rodíš taky ty, takže ....asi je to fifty fifty :s: , ale kolikrát je mi toho mýho fakt líto :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka