Svatební fotky

24.02.2008

Opičím se a hodila jsem nějaké svoje svatební fotky do fotogalerie, tak kdyžtak mrkněte ;)

Meg moc krásný fotečky a určitě z mého pohledu úplně nejlepší způsob svatby...já mám v hlavě furt tu Brazilii, ale chci aby to bylo pokud se to stane takle spontání!!! Můj chlap je rozvedenej a máme moc hezkej vztah, takže ho nechci do něčeho nutit, na tom být vdaná si nezakládám, jestli si mě někdy bude chtět vzít tak nebudu proti, ale plno mých kámošek si to spíš vydupolo, že jako svatba a že jako miminko a ten chlap je k tomu spíš dohrnutej a to já nechci. Vy jste to měli jak čtu moc hezký a moc vám to štěstíčko přeju a to že jste měli teda okolo toho pěknej blázinec ještě se stěhováním,ale zvládli jste to a teď čekáte ještě mimíska tak budete za chviličku šťastná rodinka! Moc gratuluju!!!!

No...tak takovou nějakou svatbu jsem počítala taky, ale nakonec to bylo přes třicet lidí a měli jsme to dvoudenní hlavně kvůli tomu, že polovina lidí byla z druhýho konce republiky a já se chtěla vdávat doma, takže první den, klasika obřad, pak jsme měli zamluvenou celou hospodu, kde byl biliár, kulečník, šipky a bowling a měli jsm živou hudbu a pak tam byla i terasa, byl to mišung lidí někdo měl 19 někdo 60 a každej si přišel na svý a na druhý den byla garden party :) na zahradě grilovačka a svěděk zpívá, tak tam hrál na kytaru, taky moc hezký:)

S tím stěhováním mám něco podobnýho akorát jsem pořád v Čechách v roce 2001 jsem se přestěhovala do Mělníku to jsem teda nějakou dobu bydela tam, ale pak v roce 2005 jsem se v srpnu stěhovala do Litoměřic a v listopadu do Mostu a v únoru do Mostu do jiného bytu. Lepší opravdu vyhořet než se stěhovat a těch věcí co jsem do teď nenašla. Takže klobouk dolů !!!!!

Já jsem od rodiny jen přes republiku a už sedm let a pořád se cítím doma tam a pořád se mi hrozně stýská, naštěstí manželova rodina mi tady všechno vynahrazuje, ale máma je máma.

Nádhera! Moc ti to tam sluší...A když čtu, co jste všechno nezažili, tak je mi aji ouvej. To je totiž taková moje slabost, já vždycky tak moc chtěla někam jet na delší dobu, ale jsem hold člověk stýskací, tak jsem to vzdala a teď si občas tak postesknu, že jsem tu dobu nevyužila jinak. Na škole jsem mohla projezdit kde co. Ale za dva měsíce už mě odsud nedostane vůbec nic :). Já jsem si nechala na přípravu svatby jen tři týdny :)

In reply to by PavlínaL

dost, to je fakt, ale čeká nás toho ještě víc vzhledem k povolání mého muže. Mě se taky stýská, ale čím dýl jsem z domova, tím míň si vzpomenu. Člověk rychle zapomene. Kdybych tu s váma neklábosila, tak bych už zapomněla půlku českých slov. Můj už si nevzpomene na hodně věcí a to čte denně idnes. Mě to přišlo lepší to udělat tak rychle. Mě to tak vyhovuje. :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

no to byla a strašná :w: můj byl chudák celý fialový, když jsem tam přišla :O ale rozehřál se pak u krbu se sklenko pravého šáňa :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

že to tak vypadá, to byl úmysl, ale ve skutečnosti, bylo asi 5 stupňů nad nulou :D Já jsem vždycky chtěla malinkatou svatbu. Ani naši tam nebyli. Jen pár kolegů z práce. Mě to tak vyhovovalo. Vztahy u nás doma nejsou zrovna ty co bych si chtěla tahat na svůj velký den! ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Byl to ten nejromantičtější a nejkrásnější moment mého života, ale ten neúžasnější mě zatím ještě čeká ;) Já ti přeji, abys našla svou zpřízněnou dušičku. Určitě na tebe někde už čeká, ale ty o ní zatím asi ještě nemáš vědět :)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

je spousta ženských, které se zamilují a vdávají pozdějc. A mimčo můžeš mít i bez chlapa, ne? Není to tak veselé, ale moje sestřenka to tak dokonce chtěla. Je moc hezká, ale měla na chlapi smůlu, tak si pořídila miminko bez chlapa a je hrozně šťastná. Pěkně se projdi a ať ho brzy potkáš!! ;) Já jsem kolem toho svého chodila půl roku, aniž bych znala jeho jméno a vidíš to sama jak to dopadlo. Někdy najdeš lásku, kde bys ji nejmíň čekala.

jééé vám to sluší a to moře, ten písek a to srdíčko....já teda měla krásnou svatbu (fotky někdy taky dám, tady v práci na pc je nemám) hrozně ráda na ni vzpomínám, byla dvoudenní a krásná, ale když tak koukám na tu pláž....to je ROMANTIKA :h: a moc vám to spolu sluší a seš hezoučká nevěsta a maminka :) :\r/

Jůůů moc krásné a romantické fotečky.Krásně vám to slušwlo.Je to jinačí než tady ty svatby na uřadech taky bych si něco takového přála,ale už jsem vdaná a nikdy už bych se asi nevdávala chi.Stačí mi to jednou a doufám,že napořád:-)

In reply to by miky

přítel mě požádal o ruku 8.8. a my jsme se 18. vzali. Naštěstí na NZ to není problém, i když to bylo dosti šílené a stresující. Přece jen je potřeba zařídit spoustu věcí :D

In reply to by Meg

Týýý jo tak to je ještě romantičtější jako z filmu.to byl fofr,ale tak to taky někdy třeba je lepší.Každopádně opravdu krása hl.aby vám to dlooouhatánsky vydrželo a milovaly jste se dokud to půjde a hodně štěstíčka.sice je pozdě přát,ale i tak raději než vůbec :///: :///: :///:

In reply to by miky

Nebyli jsme spolu zrovna moc dlouho, teprve rok, ale oba jsme věděli, že k sobě patříme!! Jo a asi 3 dny před zasnoubením jsme přišli na to, že máme drobka v bříšku. No a asi 4 dny po svatbě jsme se z NZ stěhovali do Irska. Mazec. Nikdo si nedovede ani ve snu vybavit, jak to bylo náročný!!! Těhotná, rozprodávat auta, nábytek a všechny věci, zařizovat a rušit všechny účty a služby před odjezdem, připravovat a zařizovat svatbu, svědky, prstýnky, šaty, úřady, oddávajícího, atd. Předávání bytu, kde budeme spát poslední noc, jak se dostanem na letiště, kufry, odesílání balíků do Čech. Jako to se snad ani nedá vyjmenovat. Peklo!!!! A to samé jsme zažily v Praze, před odjezdem na NZ s tím rozdílem, že já jsem prodávala byt :D taky dobré. V Irsku jsme půl roku a už jsme se jednou stěhovali a brzy se budeme stěhovat z Limericku do Dublinu, což je přes celé Irsko!!! Hrůza. Vůbec se na to netěším :(

In reply to by Meg

:00: :00: :00: No tak to klobouk dolů co jste všechno zvládly to muselo bít teda extremě naročné,ale jset to spolu zvládly takže šikulky a mě nezbyde jen tleskat.Šlo vám to tak pěkně všechno pohromadě mimísek svatba no paráda a těch starostí,ale už to máte pomalu zasebou až na to stěhování.V Dublinu mám taky kamarády.Tak to se budete stěhovat až bude mimísek venku ne?Tak hl.jak se vcám daří dobře a jste spokojeni a štastní to je to nejdůležitější a ted do toho ještě mimi no nádhera pěkný příbeh.Ty jo mě tam ta fazolka nějak extremě,ale začala řádit.Jaj muj močák že už by chtěla ven?Ale myslím,že je ještě dostatek času.Nevydilo by mi porodit třeba max o 14dní dříve,ale raději až v termínu hl.nepřenášet:-)

In reply to by miky

dobré je, že ještě stále vyřizujeme oddací list s českými úřady, ale to je jiná story. Mám to v blogu. Já se do Dublinu docela těším. Tady chcípl pes!! Ještě není jisté, že se tam vůbec budem stěhovat. Manžel jde za čtrnáct dní na pohovor do 5 hvězdičkového hotelu Four Seasons, kde by měl dělat pastry chefa. Dostal by skoro dvakrát tolik co má teď, tak nám snad svítá na lepší zítřky, ale ještě se uvidí. No hlavně nepřenášet!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka