snaženíčko

10.05.2010

Ahojky, chtěla bych podat hlášení. Snaženíčko bylo v neděli, úterý a čtvrtek, mezi tím jsem v pondělí dobrala klostík. Myslíte, že by to mohlo stačit a vyjít ? Od čtvrtka mě je tak nějak divně (myslím celkově různě) ale to se mi zdá brzy, pořád si to opakuju, tak nevím, co ta moje hlava zase vivádí. Díky za vyposlechnutí.
P.S.: všem snažilkám brzké dálnice, všem těhu přeji hezké těhulkování!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj, dnes jsem 16. den a ovulka? Nevím, bt neměřím a tento měsíc jsem asi ani nic moc necítila. Jen se mě změnil hlen, teď je takový bílý a vodnatý. Trochu pobolívají prsa, ale to každý měsíc. beďary a to taky. Asi to nevyšlo. Ale stejně díky za reakce. Ahoj.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuji, právě jsem zezobla první utrošek. Víš ono je to teď nějak jiný než jindy. Před časem se dvě moje kamarádky schodly na tom, že v květnu, to vyjde a to nevěděly, že od května budu brát už klostík. nNavíc je to hloupost, vím, ale když se v Ordinaci v Růžové zahradě začala Magda snažit o momčo, tak jsem si řekla, že otěhotníme určo spolu a minulý týden v ukázkách ukazují, že to vyšlo. Tak to přeci vyjít muselo nebo ne? O d kdy bych měla začít cítit nějaké změny, nevíš?
Zatím mě hrozně píchá v podbříšku, až mě včera napadlo, jestl se tam neudělala zase cysta a prsa ale jen malilinko. Trochu od žaludku, ale to přikládám tom, že mě už druhý den bolí hlava. I když ve čtvrtek jsemse cítila, tak nějak nesvá, víš, jako kdyby hlava nebyla mojí. Nechala jsem si změřit tlak, alr dobrý. Jenže to by bylo moc brzo.
Já bych to tak hrozně chctěla (vím to my všichni).
Děkuju za vyslechnutí a tobě přeji taky hodně úspěchů, tak za 14 dní krásné dálnice. Ahoj

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky