Dorovnani PPM do vysi rodicaku?

10.05.2010

Holky narok na dorovnani PPM do vysi rodicaku ma kazdej? Pani na socialce mi rekla ze na to nemam narok..rekla mi teda ze jen v nekterych pripadech to jde ale me se to netyka..celkove byla strasne neprijemna :sick: ..tak nevim jestli me jen neodpalkovala? :?

Tak ja tam zkusim zajit jeste jednou..musim teda normalne na socialku? a co vsechno musim s sebou mit? Staci jen ta zadost o dorovnani a obcanka?

In reply to by Tynik

no spis jde o to,jestli ti ho CSSZ poslala,me to teda vubec neposlali,ale je to normalni papir kde je napsano kolik mas vymerovaci zaklad ale vetsinou jen vyplnis zadost a socialka si od VSSZ vyzada,kolik penez jsi brala a kolik ti maji vyplatit a delaji to i zpetne hodne stesti Andrea
:a:

In reply to by Tynik

No me taky ne i kdyz jsme o to zadala o ten papir,muzu te jeste poprosit?napsala by jsi mi,jak jsi dopadla?pokud by te odmitly tak ma tetu na socialce a treba bych se ji pak mohla zeptat,hezky vecer Andrea :a:

Ahojik,určitě nárok máš.Já taky byla žádat jak se malá narodila i s porodným.Sice mi ještě nic nedošlo,tak doufám že něco dojde :00: Jinak jsem trefila taky na straašně nepříjemnou ženskou,mám pocit jako by ty prachy dávaly ze svého,když se tak debilně tváří :€Ss€: Takže běž otravovat znova,držím palce pa Lucík

ahojky jak už píší holky pokud máš nižší než 7600kč tak nárok máš a zažádej si o něj jak porodíš já si ho vyřizovala zároven s porodným hned co jsem porodila,dříve ti ho nedají ;) na mě taky byli nepříjemný,že jsem o něj vubec žádala :? přitom kdybych si o to neřekla tak nikoho z uřadu nenapdne tuhle nabídku mě nabídnout brala jsem jen 4100kč a dozvěděla jsem se to tu :00: :one: a byla jsem za to moooc ráda :one:

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=195155

pokud mas mene nez 7600 tak narok mas pokud mas materskou vic jak 7600 tak narok nemas takze pokud mas min,tak bojuj,protoze narok mas .

ahojky, mě z ossz automaticky poslali vyplněný formulář a s tím sem došla na socku na pracák a už mi přišlo první dorovnání, takže pokud máš nižší PPM než rodičák tak by ti ho měli dát taky, takže je možný že se tím ta na ossz nechtěla zabejvat tak bych šla otravovat znovu ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka