Nástup do porodnice-zítra!!

10.05.2010

Ahoj květinky :k: ,holky, deníčku,
tak jsem se zrovna vratila z poradny v porodnici,kde jsem slysela vetu,kterou jsem vzhledem k memu zvysujicimu se tlaku slyset musela a to,ze zitra rano nastup do porodky :00: s vecma a se vsim,dame tabletu na vyvolani a uvidime,kdy moje telo zareaguje.Presto,ze jsem to cekala,tak me to velmi znervoznelo a clovek si stokrat muze rikat,ze neco ceka a stejne ho to prekvapi v plne sile.Zitra budu 38+4tt a Dr.mi rikal,ze neni na co cekat,prý a privolame :cc): Mam strach,sileny a duse se mi klepe strachy :\\: jak to vsechno zvladnu a hlavne at je malej Lukášek v poradku. :h: Mlati se ted ve me emoce radosti,ze uvidim maleho :cc): :h: ,emoce velkeho strachu jak vse bude probihat :00: ,strach jak to doma zvladnou ti moji chlapaci :? beze me,protoze mam samozrejme pocit,ze jsem nenahraditelna :///: Jak se znam,tak se strachy zase rozbrecim primo na porodnim sale od strachu,ale emoce musi ven a pomaha mi to,doufam. :|: Malej Lukášek dnes na kardiografu na zacatku v pohode,pohyby,srdicko,pak zacal stavkovat a prestal se vrtet a hodil si šlofíka :'zz): ,tak mi velmi prijemna sestricka a takovych vic :) vrtela briskem a i s tehulkou,ktera byla vedle me na vedlejsi posteli,tak jsme se tam museli vrtet nakonec obe,protoze nam drobecci moc aktivitou nekypeli,ale zaver kardiografu se nam zase rozvrteli,takze sestricka obema spojila zacatek a konec kardiogr.a rikala,ze obe hodnoty dobry a v poradku,uf. :) Pak mi delal doktor jeste ultrazvuk,kde kontroloval prutoky maleho a rikal,ze dobry a pak me jeste klasicky vysetril a u toho se tvaril,ze se me telo k porodu vubec nema a ani se nedivim,protoze se citim skvele a na porod ani nahodou a az na tichy vysoky tlak jsem uplne ok.Jeste mi doktor bral krev kvuli tlaku na biochemii a na mou otazku proc,nebo ceho se to tyka rikal,ze nekdy byva vysoky tlak spojeny s ledvinama,ale odhaduju,ze u me je to i velmi zvysenou nervozitou,protoze doma mam tlak sice vyssi,ale zdaleka ne,tak jak mi ho dnes namerili u doktora.Bojim se zitrejsiho rana,ale to je zivot a musi se to vydrzet a jsem nervozni,ze uz zbyva jen malinkato a nas drobecek :cc): tady bude s nama a prijde velka zivotni zmena.. :h: Holky,dekuju,ktera jste docetla.. :+^*: ..... :a:

Včera jsi jela do porodnice a já to čtu až dnes! Doufám, že už máš malýho u sebe a vše proběhlo bez komplikací. Zkusím tu dohledat víc informací :-)

nestihla jsem ti včera napsat-moc držím palečky,ať je vše v pořádku a Lukášek brzy na světě!!!!!! Opatruj se :a:

je Silvinko, ja te vcera propasla :r: :r: ale i tak ti mooc drzim palecky, at mas rychly a beproblemovy porod. Mozna uz mas prdolku u sebe :h: drzim palecky, az je Lukasek uplne zdravoucky miminko :cc): a at jste oba v poradku a brzo doma :one:

držím Ti palečky, a budu na tebe myslet, také mám zítra nástup do nemocnice. Akorát mě říznou ráno ve středu. tak pá pá :qu:

Silvuško moooc na tebe myslím a zítra budu držet palce, aby jsi to měla co nejrychlejší a s nejmenšíma bolestma ;) ! Zavidím Ti, že už budeš mít zítra Lukáška u sebe, ale taky bych se asi bála, ještě když víš, do čeho jdeš, ale ty si holka šikovná a vše zvládneš!
Už se moc těším na fotky Lukáška :), drž se, pa!

In reply to by mimilinko

moc dekuju za podporu :k: Tech bolesti se prave bojim,protoze jak rikas a prave,ze uz vim do ceho jdu :00: Na jednu stranu jsem rada,ze uz to bude za mnou,na stranu druhou mam hrozny strach,ale to by mela kazda z nas. :00: Mam asi neco jako porodni depku a porad si tady hladim brisko,ze zitra uz treba nebude,mluvim na maleho v brisku,ze zitra ho pa.Dr.povola,tak at se malickej taky pripravi. :) Peti,moc dekuju a ty se taky drz!! :a:

Ahoj sisko, tak vy zítra frčíte do porodky ? A tak proč má jít malý ven už teď - kvůli vysokému tlaku ? Chápu to dobře ? Jistě to oba zvládnete na jedničku. Všechny mamči a těhulky na vás budou mooooc myslet a držet pěstičky.
Bude to dobré uvidíš :one: ... Tak pak nám sem dej fotečky malého,jo ? Budeme se moc těšit :qu: :a:

In reply to by Dana V.

ano,ano,prave kvuli vysokemu tlaku,ktery mi den po dni pomalicku stoupa a doktori rikaji,ze neni na co cekat,ze malej je uz hotovej clovicek,ktery jen nabira vahu a muj vysoky tlak mu nedela dobre.Mela jsem to stejne i u prvniho porodu se synem,ktery mi taky vyvolavali kvuli tlaku a presne v tomto stejnem tydnu,takze jsem to ted i cekala,ale clovek ceka a stejne ho to prekvapi znova.Snad to zvladneme oba dobre,za malho budu bojovat jako lev a moc dekuju za podporu :+^*: :a:

In reply to by siska333

A ty jsi měla s vysokým tlakem problémy i před těhu ? A nebo až v teď ke konci těhu ?
Určitě to oba zvládnete na jedničku :-). Moc vám držím pěsti !!!! Vůbec neděkuj to je samozřejmost ! :a:

In reply to by Dana V.

mam problem vzdycky jen v tehu,kdy na zacatku ho mam jen mirne zvyseny a jinak v poho,ale jak se dostanu na konec tehu,tak moje telo se vzbouri behem jednoho tydne,otikaji nohy a zacina mi telo tlakovat a ve chvili porodu jdu zase na uplny normal.Nastesti bilkovina v moci nikdy zadna,takze aspon jedna dobra zprava pro me,protoze jinak bych uz v porodnici rovnou zustala.Manzel mi doma rika Tlakáč,vtipalek jeden. :///: Rikam, si,ze jsem uz 39tt,tak snad uz je vse v poho.Horsi by to bylo nekdy v pulce tehu.Jsi zlaticko a preju krasny den :a:

In reply to by siska333

Aha, tak takhle to s tebou vypadá. No, tak to moc držím pěsti,ale věřím, že vše dobře dopadne :-). Už je miminko dost velké a tak parádička :-) ... Tak tvůj manžílek takhle vtipkuje, jo ? Když tobě říká tlakáč, tak jak říkáš ty jemu ? :s: 39 tt. je SUPER !!! Moc ti děkuji za přáníčko a i já tobě přeji krásný den,pa :a:

ahojky. ty už jsi tak daleko? to je hrozný, jak to letí. neboj se, to zmákneš. :one: moc moc přeju ti rychlý a pohodový porod. a vyvolání se neboj. další dobrý příklad: moje spoluroditelka měla taky vyvolávaný, dostala tabletu ráno, a vůbec nic se nedělo. odpoledne jí dali druhou a manžel nestihnul porod :s: :||):
držím pěstičky, ať to máš podobně a brzo držíš mimíska v náručí

In reply to by Magdík.H

moc rada te vidim a dekuju :) Uz je to tady a jdu rodit.Bojim,bojim strasne moc i presto,ze je to druhy porod,ale mam pocit,ze jdu rodit poprve :///: Musime to zvladnout. :cc): Nestihl porod?Uf,nestras :) To by byla moje nocni mura.Ja jsem u prvniho porodu se synem taky mela vyvolavacku tabletou.Dostala jsem ji v 16h a nic se nedelo a az v 1vnoci neco hodne malicko a malej se narodil az v 9h,takze taky jsem poprve na tabletu nereagovala zdaleka okamzite,ale prej prvorodicky nekdy hned nereaguji,tak nevim a uvidim co bude ted.Moc ti dekuju z podporu a mejte se s prdouskem krasne :a:

Sisinko,Hurááááá,bud štastná zítra budeš mít Lukynka u sebe,po té tabletě budeš mít kontrakce během hodky a hned veliký,říkala mě to známá,která byla na vyvolání minulý týden a do 2h od zavedení tablety měla maličkýho u sebe :D Tak žádný strachy,vím,že jsi nervozní já bych byla taky a šíleně :|€|: Sisinko budu na tebe strašně moc myslet zítra :w: Já májm zítra další poradnu a to už jsem v 40tt,strašně mě začala bolet pipina a mám nažloutlý výtok,celou noc jsem zase nespala poslíčci jsou čím dál větší a intenzivnější :€O: Sisinko přeju SUPRRYCHLÝ A BEZPROBLÉMOVÝ porod a myslím na tebe :w: :w: :w: :h:

In reply to by kesja

ty to dokazes tak uzasne podat,ze ja se snad zacnu i na ten porod tesit. :s: Jsi moc mila a dekuju :) Rikas,ze kamoska mela ty kontrakce rychly a supito blesko a bylo to?Jeje,uf,tak uz se zacinam pripravovat. :00: Ten strach ovlivnit nejde a je tady a bude tady,ale clovek musi zatnout zuby a vydrzet a to teseni se na malickeho je stokrat silnejsi nez strach z blesti a vseho okolo.Vim,ze ty jsi jeste dal jak ja a uz bys to taky brala,aby sel vas broucek na svet.Zitra v poradne drzim palecky strasne moc a at se veci maji jak se maji,tak si hlavne rikejme,ze nejdulezitejsi je to,ze jsou nasi prdousci zdravy. :h: Ty bolesti co mas a vubec to okolo je neprijemne a dokazu si predstavit,protoze me taky porad neco boli a uz se i tesim,ze to pak prestane,tedy doufam.Kesjicku,naposled pisu za sebe apriste uz jen s malym ;) Taky na tebe budu moc myslet!! :a: :k:

In reply to by kesja

Ahoj Kejsi.. Jsme na tom dost podobně.. Ale počkej s tím rozením na mě... Nebo už se zblázním že všichni mají miminka u sebe a já ne.. :€Ss :€Ss€: Ty máš taky termín 18, že? Mě pipka nebolí, ale v noci mám křeče jako při zánětu vaječníků.. Poslíčky mám taky a hlenový výtok už týden.. To čekání je šílený... :€\€: :€\€: :€\€:
Pozravuj mimuška a nenechávej mě tady... :€Ss€: :€Ss€: :€Ss€: :\x: :\x:

...tak hura!!!Tise ti zavidim taky uz bych chtela mit adamka u sebe.Presne vim jak se citis a jaky mas strach to jsme vsechny hrdinky a nakonec jsme na nervy!!!Me ceka monitor a kontrola zitra a tak cekam co dr. bude rikat.Minulej tyden uz mel malel 3.6 kg tak nevim,bojim.Tak ti drzim palce a at to zvladnes v pohode a jste oba zdravy a krasní...papa

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Dekuju za podporu,ktera vzdycky strasne moc pomuze na dusi. :) Clovek to na konec zvladnout musi a strach nestrach a vse musi jit stranou.Malej proste ven jit holt musi ac se mu jeste urcite nechce,ale muj tlak ho nuti,bohuzel,bohudik,nevim :) Urcite je to presne jak pises a pak si budu rikat,ze ten strach byl z casti zbytecny,ale to si clovek vzdycky rika az prave PAK :s: Ted jsem ve stadiu toho strachu,ale tim jak si ady piseme a jak jste uzasne,tak me to strasne pomaha a zacinam mit bojovnou dusi,ze to bohda nebude,abych se tak bala.. ;) Urcite dej,prosim prosim,vedet jak jsi dopadla dnes v te porodnici :? Nestras,preklampsie? :? Tehu cukrovka se da zvladnout.Je neprijemna,ale jak se hlida a urcite to tak bude i u tebe.Taky na tebe moc myslim. :k: Ryma atd.,tak to je pech.Toho jsem se bala na konci tehu taky.Clovek tak se vsim bojuje a do toho tahle potvora.To me mrzi,zes to chytla.Hodne cajikuj,setri se,teda pokud to jen trosku jde a vyzen ze sebe tu mrchu jak to jen jde.Dekuju za vse,drz se a dej vedet!! :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

za zpravicky jak jsi dneska dopadla v poradne.Tak to vypada,ze vsechno je super a malemu se u tebe libi :one: Taky jsem u sveho Dr.byla skoro hned na rade a zase sup ven,ale v te porodce to byva jinak a mam to uplne stejne a taky tam travim mnohem delsi cas od pasu atd.Mimisek ti spinkuškal? :'zz): :) Taky jsem to tak kolikrat mela a vrteli mi tam sestricky brsikem na vsechny smery a pasy misto 20min.trvaly kolikrat hodinu,aby maleho nejak probudili.Super,ze vse ti dopadlo skvele,mam s tebou velkou radost a jen tak dal! :one: Glori,drz se a davej na sebe pozor :a:

tak to já jsem na tom stejně.V pondělí mám nastoupit na porodku,budu 38+5 a zase pro změnu kvůli těhu cukrovce.Tak jsem zvědavá jestli tam budu ležet až do termínu nebo mi mimi vyvolají.Ach jo,mám z toho smíšené pocity,snad tam nebudu dlouho a naše princeznička bude s náma.Pa,pa :a:

In reply to by Marynka

jejda,tak to jsme na tom podobne i s terminem do porodky.Tehu cukrovku mi taky hlidali,ale nakonec se mi ten tehu cukr uz nikdy neukazal a jen v tom okamziku kolem toho 20tt jak vsem tehulkam delaji ten tolerancni test.Predtim jsem jedla prilis vetrniku a podcenila jsem to,ale i tak uz me porad hlidali na diabetologii,kde jsem mela po jidla vzdy 4,9,takze pohoda.Chapu ja se citis zmatene,smutne a nevis co bude.Vim,ze kvuli memu tlaku miminka vyvolavaji,ale co se tehu cukrovky tyce nevim zda cekaji do terminu,nebo taky vyvolavaji.Moc ti drzim palecky at to probiha dobre a princezna at je brzy s vama :one: .... :a:

In reply to by siska333

jsi zlatíčko a jsi na tom opravdu uplně stejně jako já.Hned ze začátku jsem pořád baštila větrníky,byla to uplná mánie,prostě jsem si každý den jeden muela koupit no a vyšší hladinu jsem měla jen při tom zátěžovém testu,tak mě hlídaly a po každém jídle jsem měla 4,7.No přesto mě hlídají dál,protože princeznička bude obřík,tak asi proto mám nastoupit dřív,oni to spojily s tím glykemickým profilem,hm tak uvidím.Tak pa a at máš nádheerný a rychlý porůdek,naše Kačenka se mi směje že porodím malý větrník. :///: :a:

In reply to by Marynka

s tema vetrnikama pobavila.Me stejne ulitle a stejnych mnamkach :s: S tim cukrem jsme na tom uplne stejne a zrejme se tam v tom kolem 20tt,nebo kdy se to presne delalo,ukazalyty nase nezrizene vetrnicky.Pak jsem se chvilku hlidala a uz se to nikdy neukazalo a pak jsem se uz i prestala hlidat a jedla uz ne pazrave ty svoje dobrutky,ale jako normalni clovek :///: a stejne cukr v tele po jidle super jako u tebe,ale i me uz si pak porad hlidali a radeji tak,nez jinak.Malicka je obrik? :) To bude poradna zenska :one: Kazdej doktor to bere asi ruzne a je docela mozny,ze opravdu spojili tu glikem.krivku s tim,ze malicka je vetsi.Kazdopadne moc drzim palecky!! :a:

ahoj Sisinko! Tak i Ty mě tu necháš?? :€Ss€: Určitě to zvládneš. Jsi šikula.. Docela Ti závidím že už budeš malého chovat...
To já zítra začínám 40tt, otevřená jsem už 14 dnů na 1,5 cm a nic se neděje... Včera jsem pohrabala zahradu, obryla stromečky... a nic... :€\€:
Tak se držte a dej vědět!! Pa :\x: :\x: :\x: :\x:

In reply to by Balu

jsi zlaticko,dekujuuu... :+^*: Mam strach z porodu,ale asi je to normalni.Porad jsem celou dobu co se porodu tyce hrdinka a ted jak uz je to tady,tak se bojim jak male dite.Manzel rika,ze jsem uz porod zazila,tak se me ptal zda je to kvuli tomu lepsi,nebo horsi a pravda je,ze ja ani nevim zda se bojim vic,nebo min prave proto,ze jsem porod uz zazila.Balu,uvidis,ze to prijde z niceho nic a taky se dockas jak to bude nakonec u tebe rychle. :one: Ja bych si zase prala strasne moc rodit v terminu,ale tlak jsem mela vyssi i u prvniho tehu a taky mi dali vyvolavacku,takze jsem to cekala i ted jak jsem uz psala vyse. :( Historie se opakuje.Teda tys vcera tak pracovala a miminecko si presto porad dava na cas:) Dockas se brzy,uvidis!Taky ti moc drzim palecky!!Jsou to nervy,co? :00: ..... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka