Tak a jsem doma sama :-(

23.02.2008

Tak mi přítel právě odjel, slaví svoje narozeniny a já tam nemůžu, páč mi vadí kouř...nechtěla jsem brečet, ale nešlo to zastavit, málem ani neodešel, což jsem nechtěla...brečela jsem, že mi je smutno a ne aby nikam nechodil...takže si tu teď smutním :-(

Chápu,také mi bývá smutno.Ale hlavu vzhůru vždyd určitě brzy přijde a máš tu nás :dance:

In reply to by zizalka19

Neni furie.. to si o ni nemyslim, nemyslim, ze je zla, nebo nejak jinak strasna, ale proste se takovy veci v zivote stavaj... je to tezky nejak vysvetlit... na jednu stranu na ni nesmirne zarlim, na druhou stranu ji obdivuju... radsi se tim do hloubky nezabyvam, nebo bych se z toho zblaznila

In reply to by zizalka19

vis, moc lidi to nechape a vlastne ani to chapat nemusej... ja jsem stastna, ze cekam jeho miminko, i kdyby to melo dopadnou tak, ze bych mela s nasi beruskou zustat bez tatinka... ale nejak se toho nebojim. Vim, ze se o nas postara a ze nas bude mit rad at se deje co se deje. :-)

In reply to by katlen

No jo maminka, ta si vysnila pro svou dcerunku úplně něco jiného..viď?? Ale pokud to tak chceš ty, tak s tím nic nenadělá...moje sestra zas nemohla překousnout to, že jsem spíš ta co odpouští, můj přítel není svatej, ale má mě rád a kvůli nějakému úletu ho neopustím, abych si našla stejného...v tom zas necháou mě... sice je to úplně z druhé strany, ale vlastně stejné...

In reply to by zizalka19

rikam, jsem kontroverzni.. sex neberu jako neveru.. nerikam, ze bych to podporovala, ale radsi to nechci vedet.. chci ale vedet, jestli v srdicku myho milovanyho je jeste nekdo jiny... to by me vadilo mnohem vic, i kdyby s ni nespal.. Maminka si vysnila krasny zivot pro svou dcerunku, protoze ho taky nemela lehky, a ona si takhle slape po stesti.. Myslim, ze jsem ti to uz i psala, ze jsem byla vdana, rozvedla jsem se, jeste stesti, ze miminko neprislo, kdyz jsem byla s manzelem a to jsem brala i prasky na ovulaci, protoze to neslo.. a zensky neverej, ze si miminka vybiraj, kdy a komu se narodej... ta moje holcicka vedela moc dobre, kdy ma prijit.. :-) a proto prisla...

In reply to by katlen

to si mi nepsala, že jsi byla vdaná, ale o tvé nynější situaci ano...tak to je dobře, že čekáš miminko až s tím, dko si to zaslouží...v té nevěře sdílím stejný názor jako ty...raděj nepátrám, jsem spokojená, přítel nás má rád a teď mám pocit, že víc než kdykoliv před tím...také sex nepovažuji za nevěru, ale nechci o tom vědět, a když by se to ke mě mělo donést, tak od něj chci vědět, že aspoň mám něco čekat (třeba žárlivá milenka, nebo tak). NIdko mě ale v okolí nechápe...jen chlapi...jsem ráda, že někdo sdílí stejný názor.

In reply to by zizalka19

ja jsem taky nikdy nebysla svata.. nebyla jsem zadna pobehlice, ale i kdyz jsem mela pritele a tak jsem se sem tam s nekym vyspala.. nerikam, ze to bylo casto, nebo ze by mi neco chybelo, ale proste se to tak stalo.. nikdy jsem z toho nemela spatny svedomi, jen kdyz jsem pak byla zamilovana do nekoho jinyho a to jsem vztah ukoncila... to pak nema smysl, kdyz nejses s tim, koho milujes.. Horsi je to ale kdyz milujes dva lidi.. a to se taky stava...:-) Pak je to na urceni priorit a potreb a tak... ¨Nerikam, ze to mam lehky, ale nemam to ani tak silene moc tezky.. jsou zensky, co jsou na tom mnohem hur, nez ja... Jen jedno vim, nechtela bych byt v kuzi myho pritele.. vidim, jak je toho na nej hodne. Uz jen to, ze "musi" uzivit dve rodiny je sileny... teda ja po nem ted nic nechci, vydelavam si, ale az budu na MD, tak budu potrebovat i fin. pomoc... tak se bude muset chlapec holt otacet. ;-) Ted to zni, jako kdybych byla vypocitava... :D No ale je to proste tak.. kdo jinej by se mel o nas postarat, nez tatinek? On s tim pocita, a bere to tak, jak to je a to je to nejlespi, co nas mohlo potkat. Jsem rada, ze ho mam.. I kdyz takhle na dalku.

In reply to by katlen

Tak to já naopak svatá jsem...já jsem věrná, ne že bych to dělala kvůli tomu, že by se semnou přítel rozešel, ale nyvhledávám to a ani mě to nijak neláká, jsem ta, co si neumí představit sex bez lásky, ale nijak neodsuzuji nevěru (sexuální)...pokud tedy není nějak moc přehnená...e nemyslím si, že jsi vypočítavá, to napadne každou maminku, že na mateřeské to nebude s těma penězma to pravé ořechové...a můžeš být ráda, že se k tomu staví čelem :-)

In reply to by zizalka19

k te svatosit... ted, co mam toho "pravyho" myho milacka, tak svata jsem.. uz pres 3 roky... a to jsem drive nevydrzela ani za nic... ;-) jen teda miluju jeste jednu osubku, ale ta ma ted teprv 380 g... a to je tolerovany.. ;-)

In reply to by katlen

To je podporovaný :-) Tak je vidět, že jsi s tím pravým :-) Máme úplně stejný termín porodu :-) Ale mě miminko na velkým UTZ nevážili, prej je to na dlouhé sledování, pan doktor byl morou, jsem málem odešla s pláčem..ani jsem ho neviděla, ale za hoďku po tom jsem šla ke své doktorce na kontrolu a postěžovala jsem si, a tak jsme se spolu na něj koukli a sledovali ho asi 15 minut :-)

In reply to by Leontyynka

To tě lituji,že nemůžete být spolu!Hlavně v těhotenství je to alespon pro mě důležité když ho mám vedle sebe a nedovedu si představit s ním nebýt.Ale co můžeš dělat,když to nejde.A až se mimi narodí tak už spolu budete?

In reply to by zizalka19

Je to složitý. Když jsme se poznali,tak se rozváděl,prostě jim to neklapalo stršně dlouho. Jenže ta žena začala dělat problémy a tak musíme tajit,že spolu jsme. Jako nejsem rozvracečka rodiny,já vím že se vám to asi špatně čte a myslíte si o mě něco špatného. Já bych nikdy do vztahu se ženatým nešla,ale vím jak to mezi nima bylo a je. Až se mimčo narodí,tak nevím no... On tvrdí,že už to nevydrží a na všechno se vykašle a bude s náma,ale já už tomu snad ani nevěřím. A nebudu lhát,strašně mi chybí ta jeho blízkost a to usínání vedle něj.

In reply to by Leontyynka

Já si nic nemyslím neboj.I když nejsem fanda nevěry atd....Ale pokud to tam neklape tak chápu že chce být s tebou a miluje tebe.Je to jako by byl sám,když ke svý ženě nic necítí.No je to na velké povídání.....Tak otočíme list.Je mi tě fakt líto,že nemůžete spolu být a jsi na vše sama v uvozovkách.Přála bych ti to být snim,ale to se určitě jednou povede a budete velká štastná rodinka,neboj. :h:

In reply to by Barbina

Takže katlen to má asi tak nějak jak já,co? Jak píšeš,je to jeho boj a já doufám,že se vše v dobré obrátí. Jeho žena to neví a rozvedený ještě není. Tam jsou totiž veliký majetkový spory. Jsem ráda,že mě nějak moc neodsuzujete,tohle je pro mě celkem dost těžký,hodně ženských mnou pohrdá. na jednu stranu chápu,ale tak srdci neporučíš a když jim to neklape...

In reply to by Vjů

Ono je to jiné, když jde na noční a když jde pařit...taky dělá na noční :-( Mě nevadí, že tam nemůžu, to miminko mi za to stojí, spíš že tam nemůžu bát s ním...to jsou ale hormony, dřív bych tak nesmutnila z toho :r:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nee, měl je přd 14ti dny, ale až dneska so dostal k tomu to oslavit...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka