Domácí ruční ultrazvuk pro poslech ozev srdce plodu

23.02.2009

Zdravím vás těhulky. Chci se vás zeptat...Narazila jsem na stránky, kde mají ruční ultrazvuk pro poslech ozev plodu. S možností použití 4-5 měs před porodem.. Máte ho některá doma? Jaký máte na jeho pořízení názor? Pro upřesnění.. Něco podobného používá gynekolog v ordinaci pro poslech srdíčka vašeho miminka. Stojí do 2.000kč, součástí balíčku je látková taštička, ultrazvukový přístroj, dvoje sluchátka a UZ gel.. UZ funguje na tužkové baterie.. při používání 3-4 min. denně vydrží asi 4 měsíce...Doma mám fonendoskop,ale ozvy tím moc nechytím.Děkuji za názory.. Hezký den..

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj já se obávám že bych byla pořád přilepená na sluchátku a poslouchala odezvy :-D teď už naštěstí cítím celkem slušně pohyby takže sem v pohodě- ale věřím že dkybych měla doma ruční utz. tak budu pořád poslouchat... já si to teda raději pořizovat nebudu (krom toho stejně nemám zbytečné 2 tis...)

In reply to by Pivonka

kdyby mi ho někdo pujčil tak asi taky neodmítnu :-)... ještě lepší by bylo mít doma klasický utz i s obrazem- to už bych vůbec nic nedělala :-D
ještě že to v okolí nikdo nemá, kdo by mě do toho zatáhl...

Ahojky, já mám od mojí kamarádky vypůjčený AngelSounds :one:
http://cgi.ebay.de/Baby-Herztoene-Ultrasonic-Angelsounds-Fetal-Doppler-…
a je to naprosto fantastická věc. Mojí kamarádce se investice alespoň 100x vrátila, protože během těhu (v 13. tt) onemocněla na zánět střev a vypadalo to s ní celkem špatně. Strávila tenkrát pět týdnů v nemocnici a pak ještě dlouho byla nemocná a díky tomuto přístroji si pravidelně kontrolovala srdeční ozvy miminka kdykoliv se jí zachtělo. A vím, že ji to vždycky uklidnilo, když věděla, že je s mimi vše v pořádku. Já ozvy také poslouchám pravidelně, protože můj mimísek je celkem klidný a někdy mám strach, jestli je s ním všechno v pořádku. Nasadím jen sluchátka, namažu si bříško a za chvilku už slyším jeho tlukot. :h: :h: :h: :h: :h: Ozvy lze i nahrát do počítače. Doporučuji ho všem velmi starostlivým maminkám čekatelkám, které si tento malý luxus finančně mohou dovolit. :a:

Ahojky, já s tímto přístrojem nemám zkušenosti, ale docela by mě to taky zajímalo, jsem ve 25.týdnu a ráda bych si taky kontrolovala mimnko :cc): Mohla by jsi napsat odkaz na stránky, kde jsi to našla? Díky :girl:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka