Vstupujeme do 33.tt

09.05.2010

AHOJTE :a: TĚHULINKY :€O: , Tak jsme dnes vstoupily do 33.tt. Toto přeletělo holky. Není to tak dávno co jsem se tady pročítala Vašimi články. Pak jsem se zaregistrovala a mohla se Vám vypsat ze svých starostí :\\: a radostí :) . jsem ráda, že jsem tady našla i pár zpřízněných duší jako je ŽABIČKA :€s€: , DOMINIKA :€s€: , BABILKA :€s€: , MIJA :€s€: , ASYNKA :€s€: a plno jiných se kterými jsem si tady vyměnila pár řádků. :k: HOLKY DÍKY VÁM :k: ! Když jsem vypisovala týden těhu tak jsem vždy jela kurzorem od zhora, teď už je to opačně. Malá o sobě dává čím dál tím víc vedět :dance: . Tím, že mám tenkou kůži a tenkou břišní stěnu cítím od malé každý pohyb :h: . Někdy mi to připadá jako by mě palečkama šimrala po močáku :s: . Potvůrka :€m: . Už se na ní moc těším :h: .

Chci se vás holky zeptat :#o: . Vy co užíváte Magnézko a uvažujete o nasazení Maliníku, budete Magnézko vysazovat? Asi určitě. Že? Prý to pomáhá na rozestup cest porodních. Co by na to?

Ahojky Marcelko,
souhlasím s tebou, letí to jako blázen!!! připadne mi to jako včera, co jsem na testíku objevila // a už jsem téměř na konci 37. týdne! :s:
Taky jsem strašně ráda za tyto stránky, i když sem nepíšu nějak pravidelně, tak sem chodím každý den a nespočetněkrát jsem tu našla odpovědi na mé otázky.
Co se toho magnéska týče, tak mi přímo gynekolog řekl, že už ho můžu přestat brát, takže ho už nebaštím a piju maliník. Myslím, že to má logiku, tak jak jsi to napsala s tím magnéskem a maliníkem :-) naprosto s tebou souhlasím :a:

Ahojky Marcelko, děsně to letí. Ty jo, za chvíli budete rodit vy v červenci a pak hned my. :00: Za chvilku si tady budeme už číst, na koho to už jde, kdo už jede do porodky a kdo to má za sebou :€s€: Tak já mám magnézko součástí Calibrum Mami a nevím nic o tom, že by se to magnézko mělo vynechat, když se pije maliník. Jsem ráda, žes o tom tady napsala. Aspoň se pak optám svojí Dr. :€s€: Pohlaď bříško :€O: :a:

In reply to by LillaX

No to máš pravdu. Letí to. Z logického hlediska si myslím, že magnézko baštíme proti křečím. A pokud ho přestaneme jíst, křeče příjdou a maliník jen snad pomůže uvolnit cesty porodní. Tak se třeba optej a dej vědět. pa

Jéé ,jsem tu napsaná i já :qu: :s: Děkuji,si zlatíčko ..každou z nás potěší ,že se může vypovídat ..koneckonců ono to těhotenství i rychleji a líp utíká :) Marcel ..já měla brát magnézko ,že jsem měla křeče,ale ty docela rychle ustoupily,tak ted momentálně nedlabu nic. S tím maliníkem taky určitě začnu ..každá sebemenší pomoc k urychlení a usnadnění porodu je vítána ,že :s:

In reply to by Dominika 1983

Já jsem psala Dominika...., :#o: ale důležité je, že jsi poznala, že se to týká tebe :qu: . Paráda. No já jsem včera četla, že ve 36.tt jeden šálek, ve 37.tt dva šálky, ve 38.tt tři šálky a pak popíjet celý den. Jinak se to prý pije i celé 6 nedělí kvůli děloze. Že je to lepší. Výborně se prý stahuje. Tak uvidím. Koupila jsem si ho a po zkušenostech po prvním porodu to chci alespoň zkusit. Nepomůže, neublíží. Však uvidíme. :one:

Ahojky Marcelko tak vitejte v 33tt leti to leti vid?
diky moc take jsem rada, ze jsem tu nasla par spriznenych dusicek a snad nadale i az se ty nasi drobecci narodi zustaneme v kontaktu :c:
Tak to je super, ze takle krasne berusku citis...
helet s tim manezkem ja uvidim co mi dr rekne v po ale zatim ho mam brat nicmene myslim, ze se bere max do 36tt ukoncenyho....
malinik tu mam a zacnu ho pit prave po tom ukoncenym 36tt stejne jako masaz hraze bysme radi provadeli ale to dr rekla ze ted ne ze prave take az mesic pred porodem kuli tem problemkuk co mame....
Asi jsem moc neporadila vid? :00:

In reply to by žabičkax

Ahoj, ale poradila. spíš jsi mě utvrdila tom co si myslím a říkala mi paní v lékarně. že maliník od 36.tt jen jsem nevědla jak je to stím mafnézkem, ale myslela jsem si, že kombinace těch dvou je nesmysl. takže až mi doktorka řekne vysadíme a budeme pít maliník. Tak Ti díky a papa

Ahojky Marcelko, jé to jsi napsala moc hezky :qu: Taky jsem moc ráda, že to tady v letňátkách funguje, a že když máme nějaké trápeníčko, tak to řešíme všichni společně.... Přeju pěkný zbytek víkendu.... :ww:

Ahoj Marcel, moc hezky jsi to napsala. Líp bych to nesvedla :c: Já jsem taky moc ráda, že jsem tě poznala a ostatní holky taky. Je to takový milý spestření v tom těhu.
S maliníkem ti neporadím, protože já si myslím, že jakmile vysadím magnézko, tak porodím, takže asi takhle ;) Ale jsem moc ráda, že jsme ještě takhle dlouho vydrželi. Samozřejmě, že doufám, že ještě vydržíme aspoň další měsíc, ale na to, že nám hrozil předčasný porod od 25tt a v nemocnici jsem od 27tt a teď jsme 31tt, tak je to úspěch.
Měj se moc hezky a pohlaď :€O: .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka