Má tady někdo termín do 1 či 2 týdnů???

09.05.2010

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda je tady ještě někdo, kdo očekává v nejbližších dnech porod. :||): .
Já mám termín přesně za týden, ale podle mých výpočtů - přece jen vím kdy ke :*O*: došlo :) , bych měla mít termín dnes nebo zítra.
Nálada je čím dál horší - asi ty hormonální změny, navíc mě začaly bolet zuby :( a překvapivě jsem až teď pocítila mírný strach z porodu :00: . Jak jste na tom vy holky? Já už jsem malinko paranoidní - pořád se hlídám zda mi nepraskla voda :) . Všimla jsem si, že se mi na každém stehně, ale v různých místech udělaly takové malé bulky, mám je tam už asi 2 měsíce, tak nevím jestli jsou to bulky tukové, které samy zmizí nebo bych to měla nějak řešit a říct o tom MuDr..
Chtěla jsem se ještě zeptat - byly jste na EKG?? Na předporodním kurzu nám říkali, že bychom ho měli absolvovat,ale můj :*8*: mě na něj neposlal. Tuším, že se to dělá kvůli případné narkóze.
Přeji pěknou neděli holky a pohlaďte :€O: .

ahojky, ja mam termin zitra a tak nejak porad neverim, ze se mi ta nase holcicka narodi.. :? :n: po tom vsem co se mnou ve me prozila ji snad budou muset vytahnout cisarem..no a na ekg jsem byla hned ze zacatku..pry se musi, je na to i nejaka kolonka v tehu prukazce..tak nevim..taky se bojim..nekdy je to ok, ale nekdy mnou projede takova vlna strachu a beznadeje, ze sem hotova..pry je to normalni! ;-) joo a s pozorovanim mam take zkusenosti..az minuly tyden jsem se na to vykaslala..protoze clovek porad cekal a cekal, jestli se to rozjede a ono nic..tak to nechavam osudu..vsak ono se to prihlasi..jak rika mamka..neboj to poznas.. :-) tak se drzte! :-) :one:

Ahoj,tak my máme termín 25.5. cítím se taky už dost unavená,bolí mě kyčle a blbě se mi jako alergikovi dýchá.Navíc mám doma 3letou princeznu..včera jsem myslela že z ní už fakt porodím. :-( Na EKG jsem byla u své dr. Jo a jsem taky už asi paranoidní bo se furt hlídám,každou bolest pozoruju :€): to je ale asi normální. Si furt říkám ať to poznám,je to už ono..atak..u 1 těhu jsemm to tak taky brala a jak to přišlo,tak jsem too nějak nebrala vážně a furt si říkala,že to ještě asi není ono..až jak se to supňovalo,byla jsem si jistá,jen jsem čekala,že mi praskne voda a stejně ne..praskli mi ji až hodku před narození,takže bych čekala asi dlouho:-)
Určo je nás květinek čekatelek ještě dost...

termín mám 14.5. a taky se bojím a pořád se hlídám, jestli už se něco neděje :s: A to se od 32t otvírá. Dle :*8*: to tam mám krááásně připravené, už jen kontrakce...ale tak už to je 3týdny a pořád nic :€\€:
Už to chci mít za sebou a mít malou u sebe, ale na druhou stranu se bojím porodu.
Musíme být statečné!

Ahoj, já mám termín 27.5. a zatím podle doktorky se nic nechystá. No ani ještě nemůže, malá se mě přetočila a je napříč, tak cvičím, aby se přetočila zpátky, ale moc nadějí tomu nedávám, dnes jsem 37+3. Zítra jdu do poradny a jsem zvědavá, co na to doktorka. Květnový maminky, držte se.... :a:

:) . Člověk se hned cítí líp, když ví, že v tom není sám a že to, co prožívá, je v podstatě normální. Takže moc děkuju, holky :) .
Tak vidím, že je to tak půl na půl s tím EKG. Raději se na to zeptám, ale asi to tak nutné není, jinak by nás na to poslali všechny.
A koukám, že s jednou z vás mám dokonce termín ve stejný den - v neděli :) .
A není náhodou některá z vás z Ostravy? Bysme mohly vozit společně naše :/;x: :cc): .
Holky a čekáte holčičku nebo kluka? My :girl: a moooc se na ni těšíme.

já mám první termín ve středu 12.5 a druhý 20.5. Celkem se nudím,je mi dlouhá chvíle,také se pozoruju jestli se něco nechystá,ale kromě večerních bolestí,které vždycky zaspím tak stále nic. No zřejmě ještě ten správný čas nenastal.
Na EKG jsem byla,mám záznam a zprávu,založila jsm ho do těhu průkazky-snad ho potřebovat nebudu.
Ahoj

... :a: holky ja mam termin 21.5 a jsem jak na trni uz od prvniho monitoru co me dr. rekl ze malej uz ma 3.6kg cca.Je to nase prvni mimi ale zrovna takoveho macka rodit.Je fakt ze ma byt po kom macik jsme oba vysoci sportovci s manzelem.Taky cim vice se to blizi tim vic mam strach ale nejak nehystercim proste to nejak zvladnu...a vy taky holky,kolik uz je mamin a taky zvladly tak skakat sexovat opatrne a tesit se na mimi....pa drzim palecky a hodne zdravi oboum :one:

Ahoj já mám termín dneska druhý nemám.O té náladě něco vím jsem nervozní, přenáším to na manžela,ten je sice taky ,ale schovává to za prací.Jestly to na mě dnes nepříjde tak zítra na kontrolu a to už je na nervy pásy a co řekne dr.Na EKG mě nikdo neposílal a když si nejseš něčím jista tak se na vše zeptej.Přeji taky krásnou neděli.

In reply to by eelfik

Tak jsem byla na kontrole a vypadá to že ještě nic budu čekat do pátku a pak se uvidí.P.dr.se ve mě dneska pěkně poštoural bylo to bolestivé a nepříjemné, pěkně mě bolí v podbříšku a trochu jsem špinila čípek mám 7 takže to na porod ještě nevypadá je to na nervy takhle přenášet.Přeji vám maminky termínový porod hlavně rychlí.

In reply to by sajmon

jo ty myslis CS...cipek uz mas urcite spotrebovany...protoze cipek je velky 3-4 cm a pomalu se zkracuje a CS se naopak zvysuje a jak rikas, tak 10 jena porod...no, tak to mas za chvilku!!!

In reply to by sajmon

jj, to uz muzes mit za chvilku...i kdyz hodne doktoru se orientuje podle cipku ne podle CS...kdy mas dalsi kontrolu? ja mam dnes taky bolesti a strasne pichani na konecnik i na mocak, jak je malej narvanej dole, ale porad to jsou jen poslicci...uz bych chtela rodit, ale terminek podle utz mam ve stredu, tak si asi jeste pockam :)

In reply to by sincerity

Na další kontrolu mám jít v pátek jestly neporodim.Mám šílený bolesti,ale je to nepravidelný...jestly je to z toho vyšetření,ale od rána myslela jsem že se to uklidní a nic je na prd nemůžu nic udělat na chvíly se to uklidní a když se zvednu tak to zase začne bolet asi to jsou poslíčci skusim si večer dát teplou sprchu a uvidím prý se to bud rozjede nebo uklidní tak uvidím.Jsem s toho už unavená a nervozní.

Ahojky, tak ja mam prvni terminek ve stredu a druhy v nedeli :) ja ani nemam strach, ale taky se porad hlidam, kazdou bolistku merim :D dnes jsem mela hrozne probuzeni v bolestech, ale ty za hodinu presly :( ja byla na EKG kolem 20.tt :) mej se krasne :a:

In reply to by eelfik

tak to je super...my bydlime v Praze a cekame kluka Kubu :) teda aspon doufam, ze se nespletli, mam doma vsechno modre :D tak sem pak dej vedet, az budes mit prcka u sebe, uvidime, ktera bude prvni ;)

Ahojky, já mám 1. termín 21. dle UTZ, 2. termín 27. dle MS, a jelikož jsem první mimi rodila v 36. týdnu, tak už mi to teď připadá nekonečné, a jsem také dosti paranoidní a pořád koukám, jestli už neodešla hlenová zátka a nebudeme se chystat a stále nic...Nekonečné čekání:-) Na EKG jsem nebyla, také mne tam neposlal nikdo, ale v nemocnici mi říkali to samé, že bych jej měla absolvovat...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka