ahoj holky-jak jsme na tom s Matyskem

23.02.2008

ahoj, tak Matyasek byl pri porodu pridusenej jak uz jsem drive psala, a tim ma trvale poskozeny mozek..je to vinna porodniku..nevime jake bude mit postizeni..jeho sance jsou padesat na padesat .. takze doufame ze postizeni bude co nejmensi..Uz jsem na tom psychicky lepe ale byla jsem v hroznem stavu..neumite si predstavit jak mi bylo kdyz mi to oznamili...Nemocnici budeme zalovat..ale ne pro penize ale aby uz se to nestalo jinemu miminku..stale jsem v nemocnici..a snad v pristim tydnu uz nas pusti domu..

Moc ti přeju, aby to dopadlo co nejlíp. jedné mé známé se totéž stalo taky, ale už před 25 lety. Kluk je hluchoněmej a lehce mentálně postiženej. Doufám a držím pěsti ať jste na tom líp. MMch. je mi jasný, že pro peníze se soudit nebudete ty vám nic nenahradí, ale moc pomůžou. Až budeš potřebovat na léky, cesty, lázně atd... tak se 100% hodit budou.
Určitě do té žaloby běžte.

Kikatko :h: :h: :h: :h: :h: :h: :h:
Tak to je moc smutný :r: :r: :r: Jediný co na to jde napsat je, že je mi to líto :r: :r: :r: Tak ráda bych ti pomohla :w: :w: :w:
Tu nemocnici bych vyhodila do vzduchu, proč ti sakra :sick: neudělali císaře!!!???? :jawdrop:
Kikatko a Matyášku snad bude líp??? :e): :q: :cc):
Drž se holčičko :h: :h: :h: :k: :k: :k:

Ahojky Kikatko, dobře děláte, že je budete žalovat a držím pěstičky, aby jste to vyhráli :w: A penízky? Tak o ty se taky suďte, malej teď bude potřebovat velikou péči a penízky třeba budou potřeba :w: Vím, že to není všechno, hlavně to zdravíčko, ale malej se z toho jistě dostane a třeba právě díky těm penízkům, které budou potřeba na nějakou léčbu....nikdo neví. Posílám Vám hodně sila moře štěstíčka :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: :k: Vy to zvládnete :w: :w: :w:

Doufam ze vyhrajete.At uz se to nestane.Oni to berou jako rutinu a kdyz se neco stane tak jim to ani neprijde a pritom si neuvedomuji ze svoji nedbalosti nekomu znici celej zivot.Hodne stesti :w:

Neboj se, děti mají neuvěřitelnou schopnost regenerace, a kolikrát zdravotníky i všechny lidi okolo sebe překvapují. Určitě to všechno zvládnete a Matýsek bude statečný po mamince. Jestli se můžu zeptat, co vám udělali, že se chudinka malej přidusil. Jestli nechceš tak neodpovídej. Pa a držím palečky.

In reply to by llenka

na monitorech bylo videt ze neni neco v poradku ze se malej pridusuje a rikali ze nejspis udelaji cisare ale pak prisel jiny doktor a ten rekl ze jesti do patnacti minut neporodim ze udela cisare a ja porodila ale snura maleho dost pridusila..kdyby udelali ten cisarsky rez tak by se to nestalo..navic to ted zapiraji..

In reply to by Kikatka

Ahoj Kikatko, takový porod jaký popisuješ..teda hodně púodobný měla loni ségra a malá je neskutečně chytrá a následky to na ní nezanechalo..Od začátku se jí strašně moc věnuje a ona je neustále jako o 3měsíce napřed..Takže nezoufej..
O tom jak jsme dopadli s Míšou jsme se smskovali, ale taky věřím, že to dopadne dobře... Dneska odpoledne udělal Míša ohromný pokrok, když na hříbátkách vydržel držet hlavičku půl minuty, strašně mě to povzbudilo...do tý doby max.5vteřin, což se neuroložce zdálo málo..podle mě je to vrána, která mě akorát vybláznila, že jsme opožděný...
Co se týče Uz, prý ty změny co tam jsou teď se můžou vývojem zmenšit, takže doufám, že už se tam neobjeví něco horšího, jelikož první UZ byl negativní a druhý nález byl už pozitiv..

In reply to by Kikatka

Tak to je tedy hrozný, chudinka malej. To jste si oba vytrpěli. No jo, ale jak jim to dokázat, to půjde hodně těžko. Na to doktory, moc dobře znám. Ale jak říkám, pracovala jsem v nemocnici léta, kolikrát jsme tam měli dětičky, které doktoři prakticky odepsali, že budou jen ležet a nic jiného atd. a oni za dva roky připochodovali z bomboškou a byli uplně zdraví. Vzpomínám si i na jednu holčičku, která byla 20 minut mrtvá až po více jak 20 minutách jí naskočilo srdíčko, ale byla ve hrozném stavu. Nakonec se z toho dostala (bylo jí 5 let), ale domů odcházela s postiženým mozkem, nechodila, nemluvila, atd. A představte si naše překvapení, když přesně za rok od té události (topila se), přišla s dárkem pro nás, přišla po svých, odrecitovala nám básničku a v září nastoupila do první třídy uplně zdravá, akorát trošičku kulhala na nožičku.Rok před tím by to nikdo ani nehádal. Děti jsou fakt na to uzdravování téměř zázračný, takže nic nevzdávejte a snažte se a ono to bude dobrý. Ještě jednou držím palečky. Pa pa

ahoj kikatko, je mi to moc moc líto, určitě je žalujte,a pokud vysoudíte nějaké peníze tak je budete určitě pro Matyáška potřebovat, držím palečky ať vše dobře dopadne

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka