Dobré ránko holky, mám dotaz.

23.02.2008

Chtěla bych se zeptat jestli je normální, že mi včera spadlo břicho? Jsem dnes 35+1. Nevíte někdo něco o Zeldě?

ja jsem dnes 36+2 a uz mam brisko taky dole. Kazdy me strasi, ze to speje k brzkemu porodu. Tak uvidime. :-) :||): :||):

In reply to by Monicka

chtěla jen zeptat. Já se ani tak nebojím, ale za týden máme jet do Dublinu a to jsou hodné tři hoďky cesty tam a zpět. Jedeme vyzvednout ségru s rodinkou na letišti, tak abych neporodila cestou, ale to se sklidem může stát i bez spadlýho břícha, že? ;)

je to normalní ja už to mam od 33tydne dole a pořad se mě drží jako klíštatko o Zelde nic nevím ale jsem napnuta určitě už porodila

In reply to by Monicka

já jsem se chtěla jen tak poptat, kdy kdo a jak to měl s tím břichem. Takže nebudu poslouchat babský povídačky. No já jsem zkrz tu Zeldu celá nedočkavá. Dokonce i v noci jsem se tu byla podívat, jestli už tu náhodou není zprávička. No však ona se ozve. Nechává nás ale pěkně napínat, co?

In reply to by Zuzana.Picmouse

já jsem včera uklízela v koupelně a kouknu na břicho a úplně jsem se zděsila toho tvaru. Celé se změnilo a už tak nevyčuhuje dopředu. Je fakt spadlé celé dolů. Když přišel můj z práce, tak první co říká: Nespadlo ti to břicho nějak? Ono to fakt tak vypadá. Není to nic špatného, jen se bojím, abych neporodila předčasně, víš.

In reply to by Zuzana.Picmouse

každý večer bolesti a poslíčky. Vždycky to rozchodím, tak si říkám, že je to ok. Já se nějak moc nebojím, neb malej už mám víc než 2,5 kila. Jen jsem chtěla vědět pro představu, jestli to někdo zažil a kdy komu to břicho spadlo, víš? Jinak fotečky na dece se fakt povedly!!! Malá je úžasná!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka