Mamavit a nevolnosti

07.05.2010

Ahoj holky, predevčírem jsem zacala brát vitamíny mamavit a pokazde jsem sla do pul hodiny zvracet. Nevím jestli je beru ve spatny cas, nebo jestli mi proste nesedi, nemate s tim nektera zkusenost? Diky

já po mamavitu zvracela i když jsem ho brala ve stádiu snažení o početí, takže nakonec skončil v koši
buďto ho zkus místo ráno brát v jinou denní dobu anebo si pořiď jiné vitamínky

Ahoj Leni,
já při prvním těhu taky v prvním trimestru brala babyplan a to bylo všechno v pohodě. Pak jsem začala brát mamavit a to byl konec. Pokaždé jsem zvracela. Takže jsem ho přestala brát.
Teď v druhém těhu neberu vůbec nic a je mi úplně báječně :-D

ahoj, já beru vitamíny od začátku, napřed Babyplan, pak Mammavit a nic mi po nich nebylo, ale doporučili mi je brát po jídle, né nalačno....

ahojky tak já mamavit začala brát ještě před otěhotněním a pak do 4 měsíce těhu a hned ráno na lačno a nic mne po nich nebylo,ale pokud ti nedělají dobře zkus jiný a uvidíš nebo je ber třeba odpoledne. :a: :a: :a: :a:

Ahoj, také znám kamarádku, které mamavit nesedl, mě také trochu natahoval, ale naštěstí jsem nezvracela. Pokud je bereš ráno, kdy bývají obtíže největší, tak zkus třeba při obědě nebo večeři.

ahoj, myslím, že to bude tím mamavitem. Kamarádka měla to samé, takže někomu to prostě nesedne. Já jedla jen kyselinu listovou a macu. Jestli chceš ale brát multivitamíny, tak zkus jiný druh, třeba to bude lepší :)

taky jsem jí zvracela. i když sem to spolka až po jídle, vždy to šlo ven. dělaly mi probémy všechny vitamíny s kyselinou listovou, po celou dobu těhotenství, tak sem to nebrala.. :sick: :a:

Já tedy nemám s Mamavitem zatím žádnou zkušenost,jsem 6+5 a baštím zatím jenom kyselinu listovou a calibrum baby plan.špatně mi zatím není,ale začíná mi být už nějak tak divně??,Myslím si,že to nebude tím Mamavitem,ale těhotenskými nevolnostmi.Zkus si dát ten vitamín třeba ráno po snídani a nebo až večer co půjdeš spát jinak opravdu nevím.Pro mě je všechno také teprve nové. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka