Už mě začínají Ti poslíci lést na nervy!

06.05.2010

6.5. 0:30
Jako od odpoledne (cca od 16:30) mě bolí břicho, zase jako při menstruaci.. nebolí mě 3 hodiny, což bylo maximum, ale bolelo mě celý odpo (cca do 20:30) a teď mě už bolí zase hodinu.. není to nic, s čím bych se měla svěřovat porodnici, ale normálně na tohle jsem si brávala brufen, později paralen.. takže já si du vzít paralen a jdu si napustit vanu.. dám si tam PC, pustím hudbu, zapálím svíčky..
Tak snad to pomůže.. Se budu rozčilovat! Jen jsem si to chtěla napsat do deníčku, abych věděla.. :€\€: :€\€:

6.5. 2:30
Koupel dobrý, za půl hodiny pobolívání přišlo zase, ale v podstatě tak na 20min. a pak už klid.. a bez paralenu. :€p€:

6.5. 6:30
Výborně, je 6:30 a menstruační tlak je tu zase.. já nechci mít měsíc před porodem pocity jako před menses! A taky je vám takový vedro pořád? Divný stavy toto.. :€}€: :spid: Kdybych se neznala, asi bych už plašila. :€[€: Ale páč se znám, jaká jsem citlivka a páč znám porodní bolesti, mohu s klidem říct, že to je lehtání.. ale stejně mi leze na nervy.. :€Ss€: A klouby bolí..

7.5. 0:30
Je 7.5. 2010 něco po půlnoci. Vzbudil mě zase pocit, že to dostanu.. Zase poslové! Už to přehání.. a jsou silnější, bolí i zádíška! Tak jsem napsala SMS příteli, že jestli to takhle půjde dál, tak termín fakt neuděláme.. Zase napustit vanu?? Takový vody!! Takový škody! A toho času.. co s tím?? No a našla jsem zase červenou tečku na toaleťáku.. to už není z ranního sexíku.. ale snad to nic není.. jenže jestli to tak bude pokračovat, tak za chvíli začnu PLAŠIIIIIIT! JO A MÁM DIVNÝ VÝTOK.. VODOVÝ..

7.5. 8:30
Tak už jsem zase hodinu vzhůru.. zase ze mě vypadl kousínek hleníku. Bříško bolí.. i záda pobolívají.. sice mě vzbudil přítel, ale zase jsem spala na půl oka a vzbudili mě klíče ve dveřích.. klouby a žáha už mi taky leze na nervy.. sklidní jí mléko.

sakra to je otrava!!!
A co raději zajet k dr. se ukázat????Jako já nemám čas se ani pozorovat,ael takhle to určo nemám.... :?
Tož snad se to do termínku trochu zklidníííííííííííííííííííííí...myslím na tbe..Terka :a: :h:

Ahoj Jani, tak o těch poslících škaredých mi ani nemluv !!! Je to síla !!! Mě pomáhá se prochrupnout a nebo se jen tak natáhnout :-). No,já nevím to PC. v koupelně - na to pozor !!!!
Tak hlavně, že ti koupel pomohla a je ti lépe :-).
Jo, také se potím jak v noci, tak přes den. Mívám dost časté návaly horka a dneska jsem jako mrtvá.
Halvně, aby ti bylo malinko lépe. A na ty Ibuprofeny pozor !!! A NEPŘEHÁNĚJ TO !!! Já si dneska připadám jako přejetá vše mě bolí a nic se mi nechce !

In reply to by Dana V.

Ahoj Dani,
mě by se i chtělo, mám elánu na rozdávání, jen mi vadí takový to nepohodlno.. PC jsme zvládli.. ani vlasy jsem si nepodpálila.. jen jsem se v tý vaně vyfotila a poslala to miláčkovi na noční a za to jsem si ráno krapánek užila.. a to to byli slušné akty, žádné sprosťárny! Brufen neberu, páč jsem na něj alergiká, ale než mi alerie vznikla, tak jsem ho polykala při ms a na hlavu. Takže teď už jenom paralen. Říkám si, až to tělo bude vyčerpanější, tak usnu poslíci neposlíci.. Jsem unavená, ale náladu mám dobrou.. tak aspoň tak.. tak pá a díky za starost.. :8_/:

In reply to by Jana Kulhánková

Vadí ti to nepohodlno :-) a to znamená co ? Máš na mysli to jak prcek naléhá hlavičkou a jak to tlačí ?
Jsem ráda, že jste to s pc. zvládli. Normálně jsi mě s tou vanou tak nalákala, že jsem z ní také před chvílí vylezla a bylo to moc fajn :-). Díky za dobrý typ :-)....
Téda ty toho svého miláčka, ale zlobíš :-) ... To asi bude spěchat honem domů :-).
Tobě na něj vznikla alergie ? To je stejně zvláštní jak člověk najednou dostane na něco alergii, že ? Mě ibuprofen také hodně pomáhá a také jsem ho při ms. brala.
Tak hlavně, že ta náladička je dobrá .-) to jsem ráda :-). Já jsem na tom také lépe než včera :-).

In reply to by Dana V.

Jo, někomu jsem tu psala, ať si v tý vaně lehne na břicho a hlavu si podepře míčem nebo rukou.. že to pupek nadnáší a je to moooc příjemný..

to víš, že pospíchal domů! Hodil si sprchu hned, jak přišel a přikryl mě pod deku k sobě.. říkám mu, že je mi vedro, ale on, že chce zahřát, že jemu je zima.. no, začal hladit prdýlku...

:*O*:

No teda, to tak boli? Aspon vis ze mas poslicky, ja je nemam vubec...obcas me jako by zaboli na minutu jakoby vajecniky den pred ms, ale jinak nic...U me se asi vubec nic nechysta nebo co.

In reply to by cristalina

Ee, to nebolí hodně, ale dlouho.. nejdřív jsem měla pocit jako při ms hoďku denně, pak dvě, pak tři.. a teď 4-6 hodin denně.. třeba je to počasím, nebo prostě se jen cvičíme a přejde to pak zase na pár dní.. jednou porodím, tím jsem si jediným jistá.. kdy to bude, toť otázka.. Počkej, chystat se bude ze dne na den.. a já Ti nevím, jestli je lepší pomalu, ale jistě, než rychle a pořádně..

In reply to by Jana Kulhánková

Já jsem zvědavá jak to bude probíhat u mě. Zatím žádní poslíčci nebyli, a nebo byli hodně slabí a kdo ví jestli to vůbec bylo ono:) Třeba to fakt přijde z čista jasna. Jo jinak s tím přehříváním máš pravdu, mě je pořád horko...:) A to jsem byla zimomřivka.

mě je už od neděle divně,ale dá se to unést.Předevčírem jsem měla pravé poslíčky a včera mi tak tvrdlo břicho,ale nebolelo(bolelo jen malonko) že jsem byla z toho zmatená.Jojo už nás bříško provokuje.A je to tu zas bříško tvrdne po 10-15 minutách malonko pobolívá,ale dá se to unést.A co si o tomto mám myslet.!!!!!!!!!!!!Zavolat DR at mě zkontoluje nebo to nechat být fakticky nevim.Nechci zbytečně plašit.Máme ještě čas poslat ty naše drobečky do našeho světa jen at se u nás ještě ohřívají.Měj se moc krásně soráč za můj článek.Drž se a pokud to přijde at to máš co nejdříve za sebou.papa hezký den přeju :a:

In reply to by romanakacalek

Já to tvrdnutí nějak nepozoruju. Jako mám ho tvrdší v některých chvílích, ale není to cítit. To už musí být, když zatuhne úplně.. Porodní bolesti osobně poznám moc dobře a rozhodně si je s poslama nespletu, takže v tomhle jsem klidná. Pokud budu mít "jen" menstruační bolesti, řešit to nebudu.. všechno tohle jsou poslové.. buď se budu kroutit bolestí, nebo mi prdne voda. Do tý doby budu hekat doma a do nemocnice mě nedostanou!

Ahojky Jani :€m:
Mám to samé,akorát mě bolesti jako na ms neustávají a mám je od rána do rána :€\€: .Je to dost nepříjemné..kolikrát mám problémy usnout...Mě včera po třech dnech propustili z nemocnice s tím,že to už bude asi do porodu bolet... :€}€: a že už na ty bolesti máme nárok...Za chvíli máme drobečky v náručí... :qu: :e):
Tak se drž a ať pupík moc nezlobí

In reply to by Petulinka25

Jj, je to normální.. hold budu mít jako měsíc menses.. dneska byl sexík ráno (páč jsem celou noc nespala, spala jsem tak na jedno oko, jsem hned vzhůru) a pak jsem špinila.. Opět. Ale zase, je to tím, jak jsem dole křehká a tohle mě utvrzuje v tom, že jelikož je to po několikáté, svěřím to dr. Po prvním těhu a katastrofálním následkům po porodu na mojí krásnou pipinku mi dr. vyhrožoval císařem.. tak to nové dr. řeknu.. pokud se trhám při sexu (jemném), pak teda porod bude mazec.. Taky se drž.. jinak pomáhá i procházka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky