vyšetření 40tt

07.05.2010

Ahoj chtěla jsem se zeptat 9.5.budu ve 40tt.byla jsem včera na kontrole a pani.doktorka do mě docela bolestivě strčila prsty a včera jsem byla na záchodě a objevila jsem zašpiněný hlen a dnes ráno zase,ale jen trochu,myslíte že je to z toho vyšetření?Kontrakce nemám a mimi se hýbe je vše v klidu.Mám se obávat?

Ahojky,
teď tady čtu tvůj článek,myslím,že se nemusíš určitě obávat,vím,že jsou to obavy,ale četla jsem že je to normální po vyšetření někdy u doktora.Taky jsem byla před 3týdnama na Obilňáku v Brně na pohotovosti kvůli bolestem v podbřišku a na vyšetření mě to taky bolelo,doktor byl taky takovej tvrdej...Jinak si určitě napiš dotaz na:http://www.porodnice.cz/prehled-poraden.Tam se zaregistruješ a napiš dotaz a doktor ti poradí.
Chci se ještě zeptat,já jsem v 21tt a doktor mi nechce dát neomezený vycházky,že prý to teď nějak nejde,prý je to zpřísněný.Máš neschopenku nebo nevíš jak to teď teda je?Nebo jen můj doktor je takovej?Měj se hezky a neboj dobře zo dopadne,držím palečky a včera mi řekly,že budu mít holčičku a je zdravá tak jsem ráda :one:

A nic nemáš napsaný v průkajdě, jo? Já nevím, že si toho Hamiltona nechávají pro sebe.. :€{€: :€{€: :-/) :-/) :-g( :-g( :€}€:

In reply to by sajmon

Jsem si všimla, že to neříkají běžně.. Hamiltona Ti udělala a začínáš se otevírat k porodu. Připrav si vložky, kdyby Ti prdla voda a dobal si do porodnice, může to přijít kdykoliv.. Kdy odjet do porodnice, víš? Máš nastudováno? Dýchání si zopákni.. a pak si jdi odpočívat a prospi se..
Kdyby něco, piš piš piš!

jo to ti udělala Hamiltona. A ten hlen, to je zátka. Vždycky takhle odchází po tomhle vyšetření. (Pokud ti už neodešla)Do tří dnů to máš za sebou...... :cc):

In reply to by Jita86

Tak je pondělý a ještě trčím doma,byla jsem na kontrole pan doktor se ve mě pěkně poštoural až mě bolí v podbříšku a v kříži,ale čípek mám7 tak to asi na porod nebude.Zase budu čekat do pátku achich.

A nedělala ti Hamiltona? Ten hlen to je hlenová zátka, porod se blíží, ale dokud se nepřidají kontrakce, či nepraskne voda, buď v pohodě:-)

In reply to by Babočka

Pani dokt.mě akorád řekla jestly chci rodit nereogavala jsem na ni protože jsem nechápala o co jde až v čera od kamarádky jsem slyšela o Hemiltnu tak je to možný.A děkuji nechtěla jsem plašit manžela je na tom huř než já.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka