Pro VeronikaV86, Sajma a ostatní zde přítomné - hlášení :)

07.05.2010

Ahojy holky, hlásím, že MS měla přijít ve středu 5.5.2010 dnes je pátek ráno.. MS nikde ani známky, že by se chystala.. BT je 36.8 za to dějuji Verunce, že tak krásně poradila a TT z dnešní ranní moči negativní.. Bradavky už skoro nebolí, jen na dotek.. tak a teď mi poraďte :( Já jsem úplně hotová :) Nic nechápu.. To zpoždění je divný.. Nemívám ho ... A co vy? Jak jste na tom, potěšte mne dobrou zprávou :))

Ahojky já jsem na tom úplně stejně jako ty, zpoždění nemívám, a už šest dní čekám co se stane..bolí mě bříško, podbříšek úplně šíleně,jsem nějaká unavenější,z jídla se mi dělá blbě,já se testila ve středu a testík negativní, tak už vážně nevím..

No holky, já nevím.. :))) BT je 36.8 a mám měřit dál? Někam si to psát? Nebo co? :)) Jinak Veru já vůbec nevím zda u Tebe je to dobrá či špatná zpráva? Dnes máme 7.mého .. tak uvidíš a když mrcha příjde, tak se budete v květnu snažit a v červnu uvidíš // protože květen je měsíc lásky :))) Sajmo .. nějak mi to spadlo.. tak kdyby něco jsem tady :-)Siaaara

Ahojky Eviku, čekám uz od rána :c: To je mrska kurnik :00: ale vydrz jeste nekomu se ukaze pozdeji ... bt je pekna, ale zase nevime jaky mas bezne tudiz se z toho extra nic nepozna.
Me boli prsa, dneska zacal i podbrisek :00:

Ahojky Evíku, to je potvora ta mrcha vid?? nejhorší možná kombinace ms mešká a test negativní. To je na ránu. Zkus ještě vyčkat někomu se to ukáže až dýl:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky