Dobré zprávy z ortopedie

06.05.2010

Ahojky, my měli tento týden s Kubíkem dost důležitou kontrolu na ortopedii, byla jsem hodně nervózní, ale dopadlo to nad očekávání dobře! Kubíček byl tentokráte moc hodný a statečný, celou dobu tam nezaplakal, jen chviličku zaprotestoval, když mu vyšetřoval nohu, jinak čile komunikoval a krásně si hrál s jejich autíčky! Veeelkooou pochvalu ode mne dostal! Obrovský rozdíl oproti minulým návštěvám, kdy ta dlouhá vyšetření a výrobu ortézek apod. vždy hystericky prořval, dobře si už pamatoval co se mu tam děje. Ale teď jsme dlouho nebyli, tak zapomněl :) Jinak byl docent s vyšetřením vcelku spokojený, další operace se zatím odkládá na neurčito :\x: Teď stále máme nadále stimulovat k lezeni a k odrážení a co nejvíce cvičit atd., prostě konzervativní metody. Až se bude snažit chodit sám, pojedeme do Motola pro další ortézku, ktera bude přes den, s ohebným kloubem u kolene, aby mu pomahála při chůzi a mohl udržet stabilitu. Mám obrovskou radost! :dance:
Také jsme byli na genetice, Kubík měl zpočátku diagnózu Ribbing-Miller syndrom, pak to změnili na Desbuquois syndrom, ale na genetice říkali, že asi ani jedna z těch dignóz není správná. S určením nemoci je to složité, konkrétní geny nejsou izolované a onemocnení příliš vzácné. Nicméně léčbu to nijak neovlivňuje, takže to pro nás není až tak podstatné a neřešíme to.
:a:

Jupiiii!!! To je skvělá zpráva :one: Kubíček je statečný chlapeček! Jen tak dál! Máme velkou radost. Šárka a František :h:

Já to říkám pořád, že Kubíček je strašně velký bojovník a šikulka!!!!!Posílám mu pusinku:)
Náš Kubík vždycky za statečnost dostal nějakou hračku, vetšinou auto, a tak není divu, že byl taky vždy hodný:))

:qu: :qu: :qu: jen tak dál :C]]: :C]]:
Kubík je šikula a určitě to oba zvládnete na 1
Držíme palečky a posíláme hóóódně zdravíčka a taky trochu toho štěstíčka
Pa Katka a Adelinka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka