příkrm

06.05.2010

Ahojte všichni,tak jsme zase o něco vyrostli, máme 5 měsíců :qu: a budeme začínat s příkrmy,mám z toho úplnou hrůzu,přijde mi to děsně složitý,koneckonců jako všechno když je to poprvý :s: chtěla jsem se zeptat, je lepší dávat kaši na noc v láhvi nebo lžičkou? Dala bych to radši do lahve,ale zase na druhou stranu ať si zvyká na lžičku ne? Za každou radu budu vděčná i co se týká příkrmů,holky díky mějte se papa.

Kliknutím vložíte smajlíky:

i kaše je "normální příkrm" na plnou dávku by se mělo mimi dostat až za 14 dní.
poprvé jen pár lžiček a ne hned celou dávku do flašky, trávicí systém si na to musí zvyknout jinak může bolet bříško.já poprvá udělala jen 30ml a většina stejně skončila na brindáku :-)
:a:

byt tebou zacnu mrkvi na kasi si zvykne hned se zeleninou je to horsi nam to trvalo tyden nez snedl 3 lzicky!!! Ted uz basti vsechno a kasi sem davala do flasky, ale on uz flasku skoro nechce takze davam uz vsechno lzickou krome v 7 rano to ma mleko ve flasce... neboj ja sem z toho byla taky uplne mimo na to prijdes hned uvidis:) Ja si tedka delam prikrmy zeleninove s masem na 3 dny dopredu at se s tim kazdy den nemusim babrat :///:

Ahojky,určitě lžičkou.A neměj strach,je to sice trošku patla a chvíli trvá,než se v tom zorientuješ,ale potom to bude v pohodě.Když nebudeš něco vědět mrkni na www.kojeni.net do sekce příkrmy,tam je vše super popsáno a můžeš se tím řídit :)

Ahoj já dávám kaši jen lžičkou, ze začátku to sice byla hrůza- kaše byla všude ale ted už papá krásně.A s tech příkrmů strach neměj není to složité jde jen o to zvyknout si na to.Poprvé dej mrkvičku a pozděj přidávej další druhy zeleniny jako brambor, brokolici, květák, cuketu atd.Držím pěsti ať se vám daří.Pá

In reply to by jnatura

Moc díky!! Když já jsem hrozná cíťa,budu trnout jestli tu kaši spolkne,jak to neteče tak budu na trní :-) a kolik se ty kaše dává?já tam mám 150ml a myslím 5 odměrek pochybuji že to sní všechno naráz?! a když sní trochu tak se vlastně dokrmí mlíkem že?já vím že se ptám jak blbec ale je to pro mě nový, věřím že se tomu pak zasměju jak jsem zmatkovala :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka